פרק 63

doll 4 ever

New member
../images/Emo202.gifפרק 63../images/Emo202.gif

מה קרה לכולם ישנים בששבוע האחרון
את כל התגובות לפרק כאן
תקציר הפרק
אוליביה נפצעת פצעים קלים בלבד, אך הוריה לא מאפשרים לפרנקו לראותה. הוא מצליח להיכנס לחדר, והיא אומרת לו שהסיפור ביניהם נגמר. ולנטינה פוגשת את ניקו ולאוטרו יחד. היא מתעלפת, אך מיד הולכת עם לאוטרו. בדרכם, הם רואים שני בריונים מכים את פרנקו, לאוטרו מחלץ את פרנקו, ולוקח אותו הביתה. הילדים מחליטים לעשות הפגנה כדי להחזיר את האפוטרופסות לפלור. פלור, מקסימו ולורנסו מנסים להחזיר את הילדים לביהס, אך ללא הצלחה. דלפינה מנהלת שיחה עם גרימברג ומקס, פלורנסיה שומעת אותה אומרת שעדיף כי פלור תעזוב את הבית ושמקס מסכים איתה.
צפייה מהנה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifקלטתם את הפשאלה?!??

עם ניקו!!!
הרי ניקולס משחק גם את ניקו וגם את לאוטרו וכשרואים את לאוטרו נגיד ואת המאחורה של ניקו זה שחקן אחר, אז מתי שהראו את שניהם ואת וולנטינה כזה באמצע ראו את השחקן הזה
וזה היה דיי ארוך לא לשניה או משהו ושומעים את ניקו ממשיך לדבר וההוא עומד ובוהה
שמתם -
-??
טימטום
פרן
אולי
נממ

כן!! ראיתי!! איזה צחוקים!!

הסתכלתי רק על ניקו ופתאום אני רואה שזה לא הוא בכלל וכשהוא דדיבר אפילו לא זזו לו השפתיים!! חחחחחחח...... פליזז כנסו: http://floricienta_israel.coo.co.il האתר כבר נפתח ועכשיו יש שידור רדיו מיוחד:)

shminia net

New member
יחסית משפל..

להתחשב בעובדה שבישראל כבר הצליחו להשתמש בטכנולוגיה כל כך משוכללת כמו בסדרה "מיכאלה",של הכפלת השחקן לשתי דמויות.

doll 4 ever

New member
../images/Emo44.gif

הייתי בטוחה שאני מדמיינת שיפשפתי תעיניים ואז לא ראיתי
אבל לא הבנתי היה קטע גם עם פלור שהיא הייתה בחדר, בהתחלה היה חושך ואז היה אור... מסכנה פלור
מקס כזה מושלםם
לאוטרו הזה מגעילל

0O נועה 0O

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif לא שמתי לב ../images/Emo149.gif

לאוטרו ממש מעצבן
וולן מאוהבת בניקו מה היא הולכת אם לאוטרו ? כולם באחוזה הישתגעו סופית פלור היתה ממש מיסכנה היה נמחד שהיא הסבירה לילדים איך להטפל בעץ

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gif נחמד?!

"תדברי עם העץ, תספרי לו מה עובר עלייך"
הקטע הזה עם הפאשלה היה קורע! פתאום אני קולטת את ניקו לא זז למרות שהוא מדבר! היה מוזר
אבל לא שמתי לב שזה מישהו אחר... לאוטר כל כך מעצבןןןןןן ומגעיל
וזה באמת היה מוזר שוולן הלכה איתו ככה.. אני במקום ניקו הייתי צורחת עליה: "ולנטינה יבוגדת!!!" ועוד דברים בסגנון

MOTEK2006

New member
פרק יפה../images/Emo13.gif

מקס ודלפינה העלו לי תעצבים היום
מסכנה פלור
בכיתי בקטעים שלה ... הילדים משוגעים
אוליביה היתחרפנה
פרנקו ... לא מגיע לו
זהו להיום חחח

פרק מעצבןןןן

חוץ מהקטע של מקס ופלור אצל דומנש הכל היה מטומטם!!!!!!!!!!!!! ותגידו לי פלור חייבת להיראות כמו כלב עצוב ולהתחיל לנשום בטירוף כשהיא בוכה???

didalf

Well-known member
חחחחח איזה פאשלה

עם ניקו ולאוטרו
איזה עורכים דפוקים
הילדים האלה.... ת'אמת לא יזיק להם פנימיים הם כאלה לא מחונכים אוף... ומה לעשות השופט צודק פלור לא מספיק אחראית כדי להיות אפוטרופוסית. אל תרביצו לפרן שלי!

למעלה