עדכון השבועי

Angelus

New member
../images/Emo202.gif עדכון השבועי ../images/Emo202.gif

לפניכם תוצאות הסקר הקודם - מסתבר שרובנו אוהבים את קונאן ורוצים שהג'ינג'י
חסר המעצורים יקפוץ לביקור ב "Sacred Heart". מיד אחריו, ג'ניפר גרנר מגיעה באלגנטיות, הלא היא סידני בריסטו הבועטת והזועמת. חבל שלא בחרתם בה, היא יודעת איפה אתם גרים.
אי שם מאחור נשרכים להם וויל סמית' שכנראה לא מתאים לקצב של סקראבס (או שכולכם סתם גזענים!
) ופריס ("...It's so sexy") הילטון שנמאסה על כולנו.
אגב, מי הצביע "אחר" ולא פירט?
סקר חדש עלה, רוצו להצביע!
כמה עדכונים
עודכן העמוד הראשי. כמו כן, עודכן עמוד הגלריות ועמוד הקישורים.
למעריצים פנטים בלבד של ג'ון סי. (ד"ר פרי קוקס) - ראיון (ארוך
) וחביב עם השחקן.
ראיתם "הר ברוקבק"? בואו לראות את "סקראבס ברוקבק"!
אתמול שודר בארה"ב פרק בודד (14, במספר) של "סקראבס". כפי שציינתי בעידכונים הקודמים, ככל הנראה ימשיכו במתכונת הזאת.
חדשים בפורום
טוב לראות משתמשים חדשים פה. ברוכים הבאים!
ציטוט השבוע

Elliot: "Dr. Cox!" Dr. Cox: "I'm hoping for your sake there's another Dr. Cox sitting right behind me."​
(כמעט) סוף שבוע טוב לכולם והמשך שהייה נעימה בפורום.

כמה הארות (כמה מורתי מצדי ../images/Emo3.gif)

1. יש מצב שאני הייתי ה"אחר" אני פשוט לא זוכרת אם החלטתי בסוף להצביע לאחד מהדברים שכתבת או לא
... 2. ראיתי פעם איזה סרט (שוב, לא זוכרת איזה
) שד"ר קוקס שיחק שם...! היה שם הומו, זה היה נורא משעשע
נאממ אני לא מצליחה להזכר מתי זה היה...! 3. מפרטת את ה"אחר"
- אני חושבת שג'יי די ואליוט לא מתאימים
וזהו

limors2

Well-known member
הצבעתי...../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

לראשון.... כואב לי הראש ולא קראתי תאחרים עד אחרי זה

limors2

Well-known member
חחחח הסקראבס ברוקבק../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

steelwater

New member
They swoon

חחח עדיין הציטוט הזה קורע אותי מצחוק! אחד הקטעים הטובים. כרגיל אנגלוס, סיוכם סבוע מעולה זה ממש טוב שיש הזה, פורמים אחרים צריכים לאמץ את זה.
בחרתי כמובן באפשרות הראשונה. אני ממש רוצה שאליוט ו-JD יהיו ביחד!!! מה זה אומר עודכן העמוד הראשי? הוידיאו נחמד, אבל לא אהבתי כל-כך יום טוב

Angelus

New member
אני לא זוכר.../images/Emo163.gif

לאחרונה אני ראיתי את העונה ה-2 ואני כמעט בטוח שזה מאחד הפרקים בסוף העונה.

steelwater

New member
הציטוט הגאוני

הוא מהעונה ה-5 פרק רביעי. JD צריך להציג את קלסו באיזה טקס וקוקס אומר לו שצריך שזה יהיה ממש מדהים והקטע הוא ככה: Cox: Men will cheer and women, what they do newbi? JD: How the hell should I know? OV They swoon

Ch3nf3l

New member
חחח סקרבס ברוקבק

עשו גם אחד לאבודים, היה יותר מצחיק. כנראה כי לטרק וג'יי.די גם ככה יש יותר מדי סצינות שהם נראים כמו זוג הומואים. הורדתי את הסרט Platoon משנת 86, על מלחמת ויטנאם. ראיתי ב-IMDB שג'ון סי. מקגינלי (נו.. קוקס) משחק שם. מעניין באיזה תפקיד, ואם אני אזהה...

Ch3nf3l

New member
../images/Emo6.gif באותו נושא...

ראיתי עכשיו חלק מהסרט. ישר זיהיתי אותו... לא השתנה.. גם פה הוא כזה מניאק :) הוא אמר למישהו What do you say there, Bob (או משהו דומה) חח

תודה רבה ../images/Emo13.gif

למי שלא נמצא פה כל השבוע זה בהחלט עוזר :)) בכל מקרה, הסקראבס ברוקבק ענק.. לי אישית היה שבוע דיי קשה- מבחן בר-אור, מסע השבעה.. וטחינה של שמירות. אני מקווה שכל האזרחים שבנינו נהנים להם ולחיילים שבינינו אני מקווה שיהיה טוב לכולנו! נצלו את הסופ"ש אני מקווה שאני אסיים את הסקין של הווינאמפ בסופ"ש

למעלה