סרט חדש...

StArShInE2

New member
../images/Emo202.gifסרט חדש...

מתוך מעריב לנוער: צילומי סרט המתח-אימה-מדע בדיוני-פעולה-להיט שובר קופות, וויל סמית וג'וני דפ " i am legend " יחלו ב-23 בספטמבר 2006 וימשכו עד 21 ביוני 2007. סמית ישחק את האיש האחרון עלי אדמות, שמתהלך בעולם ריקני ביום ושורץ ערפדים צמאים לדמו בלילה. את מנהיג הערפדים ישחק ג'וני. הסרט ייצא ב-21 בנובמבר 2007. מגניב ! תארו לכם את ג'וני בסרט עם ערפדים? חחח נשמע מעניין....

פאני14

New member
וואו! גדול!! אני מתה שזה כבר יצא!!

מגניב..חחח ג'וני ערפד, נשמע מעניין. נראה לי מתאים לו בול...

shira the star

New member
../images/Emo30.gifשתי הודעות קטנות ../images/Emo30.gif

דבר ראשון : גמאני רוצה לראות את ג'וני דפ בתור ערפד כי על בטוח שהוא ממש sexy ( הוא ממש כזה בכל דמות )
דבר שני : בעיתון הנוער "ראש 1 " של השבוע נמצאת כתבה על ג'ק ספארו שיש פלייסטשן ו-PSP שג'וני דפ מדבב את ג'ק אבל אורלנדו וקיירה לא מדבבים .
דבר שלישי : יש מחר ב-HOT אקשן סרט של ג'וני דפ שנקרא : היו זמנים במקסיקו . בשעה 23:50 . תהנו !!!!! ושבת שלום !

Banana NOF

New member
תודע!

אכן, מחר יש "היו זמנים במקסיקו", וגם למחרת (יום ראשון), שידור חוזר ב- 14:50. תהנו!

tali44

New member
אני מתה לראות את ג'וני כערפד.......

זה ממש מדליקקקקקקקקקקקקקקק

nitzan s

New member
ייאאא איזה מגניב!! =]

ג'וני דפ ווויל סמית' בסרט אחד! =] חיב להיות סרט יפה ועוד ג'וני בתור ערפד =]

פאני14

New member
../images/Emo207.gif

מי יודע מתי יוצא הסרט שודדי הקאריביים 3 בארץ? למישהו יש תאריך מדויק? או חודש מדויק לפחות?

dark fairy14

New member
24 למאי

זה יוצא בארצות הברית, סביר להניח שזה יגיע אלינו בתחילת יוני

shira the star

New member
../images/Emo207.gif

שמתם לב שבתמונה הזו אז יש עדיין את הזקן עם החוטים כמו לג'ק ספארו ?????? לדעתי זה מצחיק ..............

Dead Scene

New member
מצטערת להרוס אבל..

זאת שמועה, כבר מלפני חודשיים. ומכיוון שאין שום הודעה רשמית מצידו של ג'וני יש להניח שזאת סתם שמועה, כי תמיד שייש פרוייקטים חדשים אנשים מטומטמים מחליטים לזרוק שמות של שחקנים מסויימים כדי ליצור רעש סביב הסרט... ובתכלס קשה לי לראות את ג'וני בסרט שכזה... ככה שכל עוד אין הודעה רשמית אין מה להתלהב לבנתיים פרוייקטים שידוע לנו שג'וני חתום עליהם הם: Rum Diary Shanatram וSweeney Todd של טים ברטון שזה גם מחזמר וככל הידוע ג'וני יאלץ לשיר P:

dark fairy14

New member
בדקתי ב-IMDB באמת קיים סרט כזה

וויל סמית' חתם על הפרויקט ,וביינתים רק הוא מופיע ברשימת השחקנים

nitzan s

New member
מה ואת רומזת שאוסמה לא אמין?!

הוא דווקא היה מאוד אמין כשהוא פוצץ ת'תאומים!! חח סתם סתם...

Aviyush

New member
אני ממש מחכה לסרט של טים ברטון:)

דרך אגב, זו אביה (סולה המושלמת) פשוט אני בכינוי חדש

למעלה