סיכום השבוע

AdamINC

New member
../images/Emo202.gifסיכום השבוע../images/Emo112.gif

הדבר שעשה לי את השבוע: הדבר שהרס את השבוע: שיר השבוע: סרט שראיתי השבוע: אכזבת השבוע: אם הייתי זוכה במיליון דולר השבוע, הייתי...: תמונה: מסר השבוע: שבת שלום ושבוע טוב לכולם :)

איזה סקר חמוד ../images/Emo9.gif

הדבר שעשה לי את השבוע:קניתי כמה שטויות שאני אוהבת ב"מאק"...
הדבר שהרס את השבוע:זה לא הרס לי את השבוע, אבל אכן ממש מבאס: הייתי מאוד עייפה בלימודים השבוע... אני לומדת בקורס ערב ולא הצלחתי להחזיק את עצמי ערה. שיר השבוע:אמממ... אולי Shakira (feat Wyclef Jean) Hips Dont Lie Mamboo 2006 FIFA World Cup Mix סרט שראיתי השבוע:ארבעה חדרים בפעם המיליון
אבל ראיתי גם סרט שנקרא "שלוש" ואת "ליטל מיס סאנשיין" בפעם השנייה. אכזבת השבוע:קשה לי לחשוב על משהו שאיכזב אותי... אם הייתי זוכה במיליון דולר השבוע, הייתי...:שמה הכל בבנק וצוברת ריבית, ומשתמשת בכסף בשביל לתת למשפחה, וגם בשביל להתפנק בעצמי. תמונה:
מסר השבוע: Therapy is expensive. Popping bubble wrap is cheap. You choose.

מה קנית במאק?

הם מעולים. אין לי שום דבר שלהם,אבל אני יודעת שהם מעולים. חחח אהבתי את מה שהיית עושה עם המיליון דולר XD

אני קונה שם המון...

אבל דווקא השבוע קניתי 4 שפתונים מהסדרה החדשה שלהם...

את מוזמנת להצטרף אליי לפורום איפור ../images/Emo9.gif

ושם אני ושאר הבנות נשמח להעלות לך תמונות.

TheSegal

New member
../images/Emo45.gif מגייסת עוד בחורות למועדון המעריצות של

מאק

3=../images/Emo129.gif

הדבר שעשה לי את השבוע: קבלתי 91 בספרות.^^ חברה השאילה לי את הDVD של גרין דיי. הדבר שהרס את השבוע: המבחן בלשון היה קשה. שיר השבוע: D.A.N.C.E וThe Ghost Of You וWake Me Up When September Ends. סרט שראיתי השבוע: חתונת רפאים. אכזבת השבוע: הדבר שהרס לי את השבוע. אם הייתי זוכה במיליון דולר השבוע, הייתי: עוברת לארה"ב וקונה לי בית מגניב ואת כל הדיסקים שאני רק רוצה. תמונה:
חם פה. מסר השבוע: אם בדרך לבית ספר, אתם מרגישים שקוראים כל מיני דברים שמונעים ממך להגיע לבית ספר, עדיף שלא תלך בכלל.

><"../images/Emo129.gif

אם בדרך לבית ספר, אתם מרגישים שקוראים כל מיני דברים שמונעים ממכם להגיע לבית ספר, עדיף שלא תלכו בכלל.**

כל הכבוד על המבחן

רק אני לא ראיתי את הדיוידי? :( מקווה שנהנית. במיוחד מהקטע אחרי שבילי שר את היצ'ן א רייד (אולי לא ראיתי,אבל אני יודעת מה קורה. מזל שיש יוטיוב.) מי זה מי ששמת בתמונה? הוא מוכר לי,והוא חתיך.

תודה^^../images/Emo129.gif

לא נורא, יש קטעים ביוטוב וזה. ^-^ הדיוידי כ"כ טוב והזוי במידה מסוימת, במיוחד החלק שמציגים ומספרים על טרה. XD אה, והזה שבתמונה זה כריס פיין, כלומר~ הבנאדם הכי N!ש5ם עלי אדמות. *צווחה* אוקיי. ~נרגעת~ הוא שיחק עם לינזדי לוהאן בג'סט מי לאק ועם אן הת'אווי ביומני הנסיכה.

אהההה נכון! משם הוא מוכר לי

יומני הנסיכה (הספר הרבה יותר טוב. רק אני נתקעתי בחלק החמישי,ומחכה ללכת לקנות אותו ואת השאר שכבר יצאו?) מה,מה מספרים שם על טרה?

סתם מספרים עליו.../images/Emo129.gif

הקטע שהוא מדבר שטויות, מסניף את האבקת סוכר של הדונאט וכאלה. XD צריך לראות כדי להבין. (אוח.אני נשמעת מגעילה כזאת עכשיו. ;; גומנא סיי.)

לול,

הוא בהחלט מדבר שטויות. אבל זה בסדר. זה לא כאילו אני מדברת דברים חשובים יותר (כאילו,לפעמים כן...אבל לפעמים גם לא)

עונה

הדבר שעשה לי את השבוע: ההורים נסעו לחו"ל,קבילתי היום שני בשמים. הדבר שהרס את השבוע: אתמול. הרמקולים שלי במסך והרמקולים של המחשב עצמו לא עובדים,הטייפ שלי החליט לא לעבוד גם הוא,נשפך לי מייקאפ על הסדין,והייתי צריכה להיות אתמול בבצפר בערב. שיר השבוע: Thanks fr th Memories-Fall Out Boy סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי. אכזבת השבוע: שהיצ'ין א רייד לא נכנס לווישליסט של גרין דיי ביום רביעי בMTV,ושבסופ"ש הזה,שזה סופ"ש הופעות חיות של MTV,אין אותם..וכו' וכו' וכו' אם הייתי זוכה במיליון דולר השבוע, הייתי...: נוסעת לארה"ב,צובעת את החדר,קונה מלא מלא דברים תמונה: משהו שראיתי היום XD מסר השבוע: אמממ...לקח חשוב שלמדתי השבוע-אם אתם אוהבים מישהו,תנסו להתנהג כאילו אתם לא. כי אז מסתבר שהוא מגלה לבד. (וניסיתי להתנהג כאילו אני לא! פאק,הוא יותר מדי טוב בכאלה דברים)

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

הדבר שעשה לי את השבוע: 100 ב-03 במתמטיקה(?!)XD הדבר שהרס את השבוע: גיליתי מי עף היום באמריקן איידול
שיר השבוע: Outside of you של הילארי דאף סרט שראיתי השבוע: --- אכזבת השבוע: עשינו אתמול מסיבת הפתעה-פרידה לילדה שעוזבת לקנדה ומלא לא באו
וגם כל סרטוני הפרידה שצילמתי יצאו שחורים:S אם הייתי זוכה במיליון דולר השבוע, הייתי...: טס לטיול מסביב לעולם
תמונה: --- מסר השבוע: אל תלמדו גאוגרפיה בבצפר

למעלה