סופ"ש

maiky17

New member
../images/Emo202.gifסופ"ש../images/Emo9.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? מה עשיתם\תעשו ביום שבת? היום הכי טוב של השבוע: היום הכי רע של השבוע: התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: הבן אדם שעשה לי את השבוע: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: איך המצברוח? תמונה:

l i o r a n g e

New member
להלהלה

מה עשיתם\תעשו ביום שישי?כלום, לא בא לי כלום... >< מה עשיתם\תעשו ביום שבת?אשן ואתכונן למבחן בהסטוריה היום הכי טוב של השבוע:שלישי ורביעי
היום הכי רע של השבוע:שני ><" התחדשות השבוע:אוזניים של עכבר, לק ורוד נוסף לאוסף ציטוט:"פוקי?!" שיר השבוע:lily allen-the fear סרט השבוע:וידויים של שופהוליק ספר השבוע:דמדומים מאכל השבוע:ירקות מאודים של סבארו הבן אדם שעשה לי את השבוע:גלעד
סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:מבחנים >< איך המצברוח?חביב ^^ תמונה:

shesek17

New member
עונה

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? החתול שלי התאשפז אתמול אצל הוטרינר אז היום נסענו לקחת אותו, מאוחר יותר עזרתי בעבודות הבית, הלכתי לסבתא וממש כל רגע הולכת ל"מארלי ואני" עם חברות מה עשיתם\תעשו ביום שבת? המשפחה באה לחגוג יום הולדת לסבתא היום הכי טוב של השבוע: היום הכי רע של השבוע: אתמול כי החתול שלי התאשפז התחדשות השבוע: כלום ציטוט:"what a film"-אחותי מתרגמת את הביטוי "איזה סרט" לאנגלית XD שיר השבוע: give me a reason-tracy chapmen סרט השבוע: "מארלי ואני" ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: הבן אדם שעשה לי את השבוע: חברות סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: איך המצברוח? תמונה:

למעלה