מחר ב-TV

shakira5

New member
../images/Emo202.gifמחר ב-TV../images/Emo202.gif

מחר,יום שישי,ערוץ Top 10 At Ten Shakira,MTV-[עשרת הגדולים שאקירה]. שידור ראשון-10:00-11:00 שידור חוזר-22:00-23:00 תהנו

shakira5

New member
ואאיי....איזה מוזרר זה כשהדלקתי MTV כדי לראות

לא היה עשרת הגדולים שאקירה אלה משהו אחר...
בערב אני אראה את השידור החוזר.... הדירוג ממש ממש מוזרר.....בדיוק כמו בפעם שעברהה...
גם אז הוא היה מוזר מאודד....מעניין מה הולך שם....היפס דונט ליי אמור להיות בין המקומות הראשונים

וואלה?מוזר מאוד..מה שידרו במקום?../images/Emo2.gif

כן,תראי את זה שוב בערב [כמה טוב שיש שידור חוזר..חחח] וכן,מה זה הדירוג הדפוק הזה?כאילו מילא אולי האנשים שדירגו יש להם טעם שונה מהדירוג שאנחנו היינו עושים לקליפים אבל לפחות תשנו קצת...זה נורא הפתיע אותי שזה היה פשוט זהה למצעד הקודם!
נכון מבחינת קליפים היו צריכים להחליף בין היפס דונט ליי ללאס דה לה אינטוסיון

shakira5

New member
שידרו את עשרת הגדולים אבל בנושא אחר.../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אהאא..
אני אראה ואקליט הכל כבר בערב....
אכן
MTV היו צריכים לשכלל את התוצאות של האנשים שדירגו ואז להכניס גם את הדירוג האישי שלהם לפי הצלחת הסינגלים המשתתפים בעשרת הגדולים ולפי הרייטינג שהיה ולפי ההצלחה של כל סינגל וסינגל...זה לא הגיוני שהיפס דונט ליי מקבל מקום אחרון בעשרת הגדולים
הוא בין הליהיטים הכי מצליחים שלה עד היום
אני לא יודעת אם להחליץ ביניהם,אבל בהחלט היו צריכים למקם את היפס באחד משלושת המקומות הראשונים ללא ספק

אוףףףףף אבל

למה רק שני שירים בשפה הספרדית? מה עם:BRUTA CIEGA SORDOMUDA? IInevitable NO CREO? QUE ME QUEDES TU? ¿ por qué Los Gringos odiando este idioma? Ay ya ya no mas con eso carajo,no hay como canciones de español y....Que viva a colombia...

למעלה