מיכליLOVEאבי
New member
../images/Emo202.gifמחמאות../images/Emo9.gif
ספרו על המחאה הכי גדולה שנתנו לכם (והסבירו באיזה הקשר נאמרה): ספרו על מחמאה שאתם זוכרים: פרטו והרחיבו כראות עיניכם. - סתם כדי שזו לא תהיה הודעה מיותרת וחסרת תכלית, אספר סיפור: השבוע נזכרתי במשהו הכי יפה שיש: בתחילת הקשר שלנו, כבר סיפרתי על זה בעבר,כשעוד לא היינו מוכרזים 'זוג' ועוד לא התנשקנו ולא כלום, התרחקתי ממנו בגלל עניין הסיגריות (כתבתי על זה אתמול תגובה). הוא חיזר כמו מטורף, יצא מהאדישות, מהאטימות (תזכרו שמדובר באדם האדיש ביותר בעולם,כן?) והתעקש שוב ושוב. בסופו של דבר נשברתי, נכנעתי לו ו"נפלתי באהבה" (אוהבת לומר את זה
) איתו. הפכנו לזוג. רשמי, מוצהר, מוכרז. אחרי בערך שלושה שבועות, באתי אליו הביתה בשעות אחר-הצהריים (5-6 בערך), שכבנו על המיטה שלו כזה, וראינו סרט ביחד. הסרט כנראה לא עניין אותו, אז פתאום הוא הסתכל עליי. פשוט נתן בי מבט כזה. אחרי כמה שניות חייך. ואני מבחינה בזה בזווית שלי, מעמידה פנים שאני מרוכזת בסרט, אבל עוד שנייה מתה מרוב הסומק העז שבלחיים שלי והמתיקות שמציפה אותי. טוב, 10 שניות עוברות. 15 שניות. זמן נראה ממש ארוך. הוא ממשיך להסתכל. לא יכולתי יותר, הסתכלתי עליו, חייכתי והתחלתי לצחקק באושר, "מה?" שאלתי בפינוק כזה, הוא נתן חיוך מבויש ונבוך (היום אני יודעת שחיוך כזה פותח איזושהיא מחמאה/אמירה רומנטית שהוא עומד לומר), ואמר לי, "יודעת? היה שווה להציק לך". במשפט הזה פשוט נמסתי. הוא לא טיפוס של משפטים כאלה, הוא לא טיפוס שמראה אהבה כמו בספרים. בכלל בכלל לא. אפשר לומר שהוא ממש לא רומנטי, אין לו את הקטעים האלו, ולשמוע את זה אחרי שהשקענו (והשקעתי) המון בקשר הזה, ואפילו רבתי עם ההורים יום לפני שבאתי אליו (ובאותו היום שיקרתי שאני הולכת לחברה ובאתי אליו. לא נפגשנו בערב כי בכלל אין מה לדבר - ההורים היו חוקרים אותי בלי הכרה, ואני לא שקרנית כ"כ טובה.בגלל זה באתי ב5 ולא ב10 בערב, כי הם היו מבינים שאני הולכת אליו בסופו של דבר. יש להם יכולות של שב"כ, מינימום). בכל אופן האמירה הזו, היא כאילו אומרת "כל המאמצים שהשקעתי בך שווים", וב"להציק לי" הוא התכוון לכל הזמן הזה שאמרתי לו "לא!" נחרץ והוא המשיך וחיזר, ובא, והתקשר, וקנה, ואמר, והתעקש. כיף להיזכר, יאמ'ה
ספרו על המחאה הכי גדולה שנתנו לכם (והסבירו באיזה הקשר נאמרה): ספרו על מחמאה שאתם זוכרים: פרטו והרחיבו כראות עיניכם. - סתם כדי שזו לא תהיה הודעה מיותרת וחסרת תכלית, אספר סיפור: השבוע נזכרתי במשהו הכי יפה שיש: בתחילת הקשר שלנו, כבר סיפרתי על זה בעבר,כשעוד לא היינו מוכרזים 'זוג' ועוד לא התנשקנו ולא כלום, התרחקתי ממנו בגלל עניין הסיגריות (כתבתי על זה אתמול תגובה). הוא חיזר כמו מטורף, יצא מהאדישות, מהאטימות (תזכרו שמדובר באדם האדיש ביותר בעולם,כן?) והתעקש שוב ושוב. בסופו של דבר נשברתי, נכנעתי לו ו"נפלתי באהבה" (אוהבת לומר את זה