מחמאות

../images/Emo202.gifמחמאות../images/Emo9.gif

ספרו על המחאה הכי גדולה שנתנו לכם (והסבירו באיזה הקשר נאמרה): ספרו על מחמאה שאתם זוכרים: פרטו והרחיבו כראות עיניכם. - סתם כדי שזו לא תהיה הודעה מיותרת וחסרת תכלית, אספר סיפור: השבוע נזכרתי במשהו הכי יפה שיש: בתחילת הקשר שלנו, כבר סיפרתי על זה בעבר,כשעוד לא היינו מוכרזים 'זוג' ועוד לא התנשקנו ולא כלום, התרחקתי ממנו בגלל עניין הסיגריות (כתבתי על זה אתמול תגובה). הוא חיזר כמו מטורף, יצא מהאדישות, מהאטימות (תזכרו שמדובר באדם האדיש ביותר בעולם,כן?) והתעקש שוב ושוב. בסופו של דבר נשברתי, נכנעתי לו ו"נפלתי באהבה" (אוהבת לומר את זה
) איתו. הפכנו לזוג. רשמי, מוצהר, מוכרז. אחרי בערך שלושה שבועות, באתי אליו הביתה בשעות אחר-הצהריים (5-6 בערך), שכבנו על המיטה שלו כזה, וראינו סרט ביחד. הסרט כנראה לא עניין אותו, אז פתאום הוא הסתכל עליי. פשוט נתן בי מבט כזה. אחרי כמה שניות חייך. ואני מבחינה בזה בזווית שלי, מעמידה פנים שאני מרוכזת בסרט, אבל עוד שנייה מתה מרוב הסומק העז שבלחיים שלי והמתיקות שמציפה אותי. טוב, 10 שניות עוברות. 15 שניות. זמן נראה ממש ארוך. הוא ממשיך להסתכל. לא יכולתי יותר, הסתכלתי עליו, חייכתי והתחלתי לצחקק באושר, "מה?" שאלתי בפינוק כזה, הוא נתן חיוך מבויש ונבוך (היום אני יודעת שחיוך כזה פותח איזושהיא מחמאה/אמירה רומנטית שהוא עומד לומר), ואמר לי, "יודעת? היה שווה להציק לך". במשפט הזה פשוט נמסתי. הוא לא טיפוס של משפטים כאלה, הוא לא טיפוס שמראה אהבה כמו בספרים. בכלל בכלל לא. אפשר לומר שהוא ממש לא רומנטי, אין לו את הקטעים האלו, ולשמוע את זה אחרי שהשקענו (והשקעתי) המון בקשר הזה, ואפילו רבתי עם ההורים יום לפני שבאתי אליו (ובאותו היום שיקרתי שאני הולכת לחברה ובאתי אליו. לא נפגשנו בערב כי בכלל אין מה לדבר - ההורים היו חוקרים אותי בלי הכרה, ואני לא שקרנית כ"כ טובה.בגלל זה באתי ב5 ולא ב10 בערב, כי הם היו מבינים שאני הולכת אליו בסופו של דבר. יש להם יכולות של שב"כ, מינימום). בכל אופן האמירה הזו, היא כאילו אומרת "כל המאמצים שהשקעתי בך שווים", וב"להציק לי" הוא התכוון לכל הזמן הזה שאמרתי לו "לא!" נחרץ והוא המשיך וחיזר, ובא, והתקשר, וקנה, ואמר, והתעקש. כיף להיזכר, יאמ'ה

וואו...

האמת שבזמן האחרון הוא הורג אותי עם מחמאות... התחרפן
בפעם האחרונה שהוא יצא (לפני איזה שבועיים), ישבנו במטבח שלו ואכלנו, ועצרתי רגע כדי לאסוף את השיער כי הוא הפריע לי. הוא פשוט עצר הכל, הסתכל עלי, ואחרי כמה שניות אמר: "וואו. כבר אמרתי לך אי פעם שאת ילדה י-פ-ה?!" וזה היה כל כך טבעי. וכל כך אמיתי. והפעם, באמת האמנתי לו לרגע חח.. לא יודעת, ממש נמסתי ממנו באותו רגע... גם הייתה פעם נוספת, שדיברנו בטלפון איזה שעה (סופסוף היה לו זמן... זה היה כמעט כמו לפני הגיוס), ואז הגענו לנושא של שירה וכו'.. אני לא שרה או משהו, אבל בואו נגיד שאני לא מזייפת (לדעתי פשוט אין לי קול לשירה, אבל אני מדייקת בתווים). קיצר, הוא אמר שכשאני שרה, זה כאילו הקול שלי שר ומספר סיפור בפני עצמו.. רק הקול, בלי המילים, ושזה מדהים... ו... "וואו זו הייתה חפירה ממש טובה עכשיו"
(מילים שלו) קיצר גם אם זה היה ספרותי ופלצני, זה היה מדהים והוא פשוט יצא מאמי. בטוח יש עוד מחמאות שלא עולות לי עכשיו... אם אזכר אני אוסיף
אחלה רעיון לשרשור!

OgaliO

New member
../images/Emo6.gif חח אין אבל נזכרתי בזה שהייתי על השרשור

Clueless Maiden

New member
איזה שירשור חמוד :)

חבל שקשה לי להזכר במחמאה הכי גדולה שנתנו לי. חבר שלי גם לא הרומנטיקן המושבע, אבל יש דברים קטנים כאלה, שממיסים אותי. יש לו מן כזאת דרך על טבעית לזהות מתי אני לא במצב רוח טוב, ולשלוח לי סמס בסגנון של: "רק רציתי להזכיר לך כמה אני אוהב אותך!" אני חושבת שהמחמאות הכי גדולות לאוו דווקא נאמרות במילים. לפעמים, כשאנחנו מתכרבלים במיטה שלו, הוא מדליק את האור ומסתכל עליי לכמה שניות, ומחייך. תמיד אני שואלת במבוכה "מה?" והוא תמיד אומר "כלום. את יפה." וברגעים כאלה אני מרגישה באמת יפה. זהו.

../images/Emo202.gif משתפת, סתם בלי קשר לשרשור.

מותר לי כי אני עצובה והשרשור שלי. נראה אתכן מתנגדות!
אחרי כל הכאבים (הפיזיים) הרגשתי טיפהל'ה יותר טוב פיזית, לכן ניצלתי את ההזדמנות לקום להתקלח. ו... נחשו מה? הוא התקשר. דווקא אז. אימא שלי אמרה שהיא דיברה איתו (הוא התקשר וישר אמר [מבלי שאימא שלי הספיקה לומר משהו], "מיכל? (..)אני רוצה שתדעי שאני אוהב אותך ולא יודע איך הייתי מחזיק מעמד בלעדייך" כי הוא התקשר לסלולארי ואני 99.9% מהמקרים עונה) ושהיא יכולה להישבע שהיא שמעה אותו מדבר תוך כדי בכי/אחרי שהוא בכה (ואין מצב שהוא ידבר סתם כך, בד"כ הוא נשמע בקול חזק וברור, ומדבר יציב,החלטי ובטוח בעצמו). שמעתי את זה, כולי "עפתי", התקשרתי אליו, 4 פעמים לא ענה, התקשרתי לאימא שלו, היא אמרה שנתנו לו סמי-הרדמה ושהוא מורדם, ואין סיכוי שהוא יתעורר לפני מחר בצהריים. אח"כ (אחרי שהתקשרתי לאימא של החבר) אימא שלי התחשבה בי ועזרה לי, ותוך כדי שיחה עם אימא,היא אמרה שהוא אמר לה (אחרי שהוא הבין שזו אימא שלי ולא אני) "אם מיכל תשאל אותך אז תמסרי לה שמרדימים אותי עם תרופות עד מחר ושהכל בסדר גמור איתי, ושרציתי לדבר איתה לפני זה ולשמוע אותה, אבל מסתבר שלא הספקנו" ואח"כ הוסיף "את יודעת מה, אם היא לא לחוצה ולא שואלת כלום אז אל תמסרי לה כלום, אל תגידי לה שהתקשרתי בכלל כי היא סתם אח"כ תתבאס שהתפספסנו ככה ותהיה עצובה עוד יותר". כמה אדם יכול להיות מדהים?! כמה?!
חיים שלי.

Ray512

New member
אחלה רעיון ../images/Emo13.gif

המחמאה הכי גדולה שקיבלתי... לא יודעת, לא זכור לי משהו כזה. אני לא כל כך מדרגת אותן. המחמאות שהכי מרגש אותי לקבל דווקא לא באות ממנו, אלא מאבא שלי. קשה להסביר. סיפור ארוך. חבר שלי דווקא רומנטיקן. כשרק התחיל הקשר, הוא היה שולח לי על בסיס יומיומי מאות סמסים מוצפים במחמאות. אני לא כל כך זוכרת כבר, האמת, אבל זכור לי איזה סמס אחד... נכון יש את העצים האלה עם הפרחים הסגולים? אז הייתה תקופה שהתווכחנו אם הם כחולים או סגולים. אני טענתי, ובצדק, שהם סגולים, והוא טען שהם כחולים. אז הוא שלח לי משהו בסגנון של "הפרחים הכחולים נראו כל כך טוב בשיער שלך", ואני:"סגולים!", והוא: "כחולים. את לא רואה טוב. זה בגלל שהעיניים שלך כל כך יפות, חייב להיות בהן משהו לא בסדר". כיום... זה פשוט איך שהוא מסתכל עליי ואומר, "אני לא יודע מה עשית לי... אבל זה עבד"

מממ

אני למשל נזכרת בפגישה הראשונה שלנו הוא ליטף לי את הפנים ואמר לי "איזה יפה את.." ואז התחיל לפרט לגבי כל איבר בפנים שלי כמה שהוא אוהב.. או למשל, באותה פגישה ראשונה היה קטע שהוא הסתכל עליי כמה שניות ואז אמר לי "את יודעת? אני מסתכל עלייך ואני מרגיש שאני חייב לנשק אותך.." וזה היה כלכך חמוד ואמיתי כזה..פשוט עשה לי חשק להתנפל עליו כמו לא יודעת מה (זה היה אחרי הנשיקה הראשונה. וכמובן שאחרי האימרה הזאת קיבלתי ממנו עוד כמה נשיקות) ויש לו קטעים כאלה שממש כובשים אותי- כשאני והוא במיטה ואז הוא פשוט אומר לי "מאמי, אני אוהב אותך".. אין.. זה הכי עושה לי את זה בעולםםם..כ"כ מתוק בעיניי.

הזכרת לי...

פעם אחת, כשהם ירדו לשטח (עוד בטירונות), הקשר היה עוד טרי יחסית.. (4-5 חודשים..) ורק באותה תקופה הבנתי שאני אוהבת אותו כל כך וגם אמרתי לו את זה (זה קשר שהתחיל מכלום, סיפור ארוך
) קיצר, כשהם בשטח אין עליהם פלאפון... הוא היה שבוע שלם בשטח (!), ואז באחד מהימים אני מקבלת טלפון ממספר לא מזוהה, באמצע סרט.. אמרתי לעצמי שאני אענה כי אולי זה חשוב? לא יודעת, משהו בי אמר לי לענות. יצאתי מהסרט, ואני שומעת אותו מהצד השני של הקו
"מאמי רק התקשרתי לומר לך שאני אוהב אותך, מת עליך הכי בעולם!" וכאלה דברים
זה הדברים הקטנים שעושים את זה....
(והוא אחד שהכי שם לב לדברים הקטנים האלה
)

toxic babe

New member
אני מקבלת בכל פעם

איזשהו משפט שעושה לי את היום. הקשר שלנו התחיל קצת ברגל שמאל כי בזמן שהתחלתי להכיר אותו במקביל הכרתי ידיד שלו. באחת הפעמים הוא אמר לי "הוא הפסיד אותך". עוד מקרה שממש הרגשתי מוחמאת זה שיצאתי למרפסת הוא ישב שם על כסא, הסתכלתי עליו והתכוונתי לחזור ואז הוא קרא בשם שלי ואמרתי "מה" ואז הוא אמר "אני אוהב אותך". ככה בלי קשר לכלום. אני לא אוהבת לשמוע משפטים כאלו יותר מדי אבל כשהעיתוי מושלם, זה פשוט מדהים.

Hadara121

New member
אהבתי את השרשור ../images/Emo6.gif

מיכל כל הכבוד על השרשור... אני אוהבת את כל המחמאות הקטנות האלה שנאמרות "כדרך אגב". ביום שהכרתי אותו זה היה על האש אצל חבר משותף וכל כך לא רציתי ללכת הייתי מבואסת. בסוף חברה שלי שכנעה אותי לבוא...אח"כ כשכבר היינו זוג הוא אמר לי: כל יום אני אומר תודה על זה שהחלטת לבוא באותו ערב. משהו שזכור לי וממש היה לי כיף לשמוע זה יום אחד דיברנו ולא יודעת איך הגענו לזה אבל הוא אמר לי "הלוואי והילדים שלנו יהיו דומים לך" חחח כולי הסמקתי..
אני פשוט אוהבת אותו... ומיכלי אני מקווה שהחבר יחלים כמה שיותר מהר ויהיה טוב....

לילי123456

New member
איזה כיף לקרוא את השירשור הזה../images/Emo23.gif

הדבר הראשון שעלה לי לראש היה כשהוא עוד היה בטירונות. הוא התקשר אליי בשעת ט"ש והתחיל להגיד כמה הוא מתגעגע ואוהב [כשכל שאר החיילים איתו באוהל] ואז אחד מהם אמר "איזה חמוד אתה" והוא ענה לו "איך אני לא אהיה חמוד לילדה שאני הכי אוהב בעולם?"
זה נשמע כ"כ אמיתי כי הוא לא כזה אמר את זה כדי שאני אשמע,כדי להחמיא לי, זה פשוט יצא לו ככה. ומאותו רגע לא ירד לי החיוך עד שהלכתי לישון
היו עוד מלא מחמאות שהוא אמר ישירות לי..אבל אני לא ממש זוכרת באיזה סיטואציה וכאלה, אז נסתפק בזאת.

OgaliO

New member
../images/Emo99.gif היום בבוקר..

לא יודעת אם היא הכי גדולה שנתנו לי, ולא יודעת אם זה ממש מחמאה, אבל אותי זה המיס לגמרי
ישנתי אצלו מאתמול, [ד"א בלי קשר למחמאה חח, אני עם דלקת כלשהי ועל אנטיביוטיקות, אז רוב היום אני מסתובבת כמו מסוממת כזאת רדומה חח, והוא כזה חמוד מטפל בי, מכין לי, עושה לי חח.. ] קיצר בבוקר הוא קם [ב 6 יאכ] לאימון ואז לצבא, ואני המשכתי לישון.. אז לפני שהוא הלך, הוא בא והעיר אותי כזה, "מתוקה שלי, אני אוהב אותך, אני באמת אוהב אותך. כלכך כייף לי שיש לי אותך כבר 8 חודשים [היום
], אין לי חוץ ממך כלום. את הכל.."
ובכלל, המחמאות והמילים ה"קטנות", שבאות הכי הכי טבעי ורואים שזה מהלב, ואי
אין זה הכל..

ToryMaster

New member
הממממ

פעם החייל הסביר לי שמבחינתו מישהי שהוא נכנס איתה לקשר זה משהו מיוחד בשבילו, כי היו לו מספיק בחורות חסרות משמעות בעבר. אני מניחה שזו סוג של מחמאה. אני מאוד מתקשה עם מחמאות ישירות, לא יודעת איך להתייחס לזה, בד"כ אני פשוט בוהה באדם שהחמיא עם פה פעור. עם האקס, ישבנו פעם עם כמה חברים באיזה מפגש פורום, וחברה שלי לקחה אותי לצד, "את יודעת שהוא מעריץ אותך?", מה שהיה סוג של מחמאה כפולה, גם ממנו כי היא ראתה את זה בהתנהגות שלו, וגם ממנה. באופן כללי אני זקוקה לחיזוקים חיוביים קבועים, אבל לרוב מעדיפה לראות אותם בהתנהגות של הבחור כדי להרגיש אותם באמת. לדעת שהוא הולך לישון בלילה איתי, או שהוא מתעורר וחושב איך לשמח אותי היום, או שהוא בכלל, מוכן להיות איתי חצי - חצי שמשלימים אחד את השני, זו המחמאה הכי טובה שיש.

Ray512

New member
סתם משהו מעכשיו...

הייתי אצלו, הוא הלך לשים שיר, עצר, הסתובב ואמר בקול מצחיק כזה, "את אולי לא יודעת אבל אני אוהב אותך".

Ray512

New member
צחקתי ../images/Emo6.gif

זה בא משום מקום כזה. ואז אמרתי לו שהוא לא נותן לי לשכוח לשנייה כמה הוא אוהב אותי

McBlack

New member
אוי איזה שירשור יפה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif יש לי הרבה קיטש פה

ספרו על המחאה הכי גדולה שנתנו לכם: היו הרבה רציניות. זה מתחלק לקטגוריות; אצלי זה דברים שאמרו עליי פרופסורים שראו את עבודת הגמר שלי במיקרוביולוגיה/פיזיקה והאירו לי על עניינים בעקבות קריאתה, מחמאות מהמשפחה, מחמאות מחברות וידידים קרובים, מחמאות מאקסים ומחמאות מהחבר... אניח שהתכוונתן פה לחבר ואלך על משהו שהוא כתב לי בזמן שהייתי בארה"ב... מקווה שלא יראה את זה ויעשה לי אח"כ פרצופים כי אני לא יודעת אם זה בסדר שאני כותבת
"מה את עושה לי?... את לא נורמלית. את משגעת אותי, נסיכה שלי. מתאפק שלא לומר מושלמת שלי. מושלמת בשבילי. אני לא צריך דבר חוץ ממך, ממה שאת ומה שאת נותנת. את פשוט הכל. נכנסת לחיים שלי שוב, בבום רציני. את מדהימה אותי." -
ספרו על מחמאה שאתם זוכרים: חחחחחחח טוב אספר על אחת שעדיין קצת מצחיקה בשביל להקל על האווירה: אקסמן#4 אמר לי פעם שיש לי "פעולת לשון טובה"
כולה צרפתית, כן. לא היינו בקטע הרגשי, אם אתן יודעות למה אני מתכוונת, ככה שמעבר ל"כיף לדבר איתך" ו"יש לנו אחלה תקשורת" זאת מחמאה מגניבה. וגם תמיד נחמד לשמוע שאת הכי טובה שהייתה לבנאדם אי פעם. וסתם משפט שעשה לי טוב (עברתי על SMSים ישנים עכשיו ומצאתי אותו, גרם לי לחייך): "אני בא לישון איתך". גם כן אהובי
"מה את עושה לי?... את משגעת אותי..." תמיד הצליח לשגע אותי בחזרה. ררר
בעיקרון... אני לא דורשת מחמאות. אני יודעת מה אני שווה, ומבינה את הסטיות שלו
מה שבאמת ממיס אותי זה המבטים שלו... והחיוכים. דברים כאלה אף פעם לא השפיעו עליי בצורה כזאת חזקה כמו איתו. כנ"ל לשמוע אותו אומר "מאיה שלי..." בטון של "סופסוף יש לי את הזמן שלי להירגע". הטון שבטח כולכן מכירות. (עזבו, אני חצי מושית חצי חמדנית, ראיתי אותו היום אחרי כל השבועות...
)

למעלה