מומלצי השבוע

../images/Emo202.gif מומלצי השבוע ../images/Emo202.gif

- שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

האגוש

New member
אני ../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של שילה): האמת שלא כ"כ שמעתי שילה השבוע..אבל חשבתי על "לילה" ועל כמה שהוא גאוני. - שיר השבוע (כללי): סיגליות, והללויה של לאונרד כהן. - אלבום השבוע: Begin To Hope של רג'ינה ספקטור. - האדם שעשה לכם את השבוע: אורעד ונחנח. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה שרציתי קרה" . - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "איך קוראים לגיטריסט בלי חברה? הומלס." , "כמה גיטריסטים צריך כדי להחליף נורה? 100. אחד שיחליף, וכל השאר שיגידו לו כמה הוא עשה את זה בלי FEEL"
- דבר שהשגתם השבוע: רשיון?
- מאכל השבוע: לביבות בטטה!!!!1
- משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי טסט, ויום שני היה כיףף. :] - משהו שהרס את השבוע: אמ, טעויות מעצבנות שנגררות יותר מדי. אבל זה עבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האמת שאורנה ואלה זה לא כ-זה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות אחרי הבגרות באזרחות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור אותה?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממ.."הללויה" - לאונרד כהן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועיאורעדנחנח :( סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה זה , זה שקלקזו!!!!11
עוצב באמצעות תפוז-פד

../images/Emo221.gif

- שיר השבוע (של שילה): "סתיו" - שיר השבוע (כללי): "משבר אמון", דני ליטני - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: הגר, נחנח, רחלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך שכחנו כבר את כל מה ששלנו?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קניתי לה חיקוי של בושם טוב"
- דבר שהשגתם השבוע: "משהו אמיתי" בהופעה.
ולביבות בטטה ב"אורנה ואלה"
. - מאכל השבוע: לביבות בטטה, לייק דה
- משהו שעשה לכם את השבוע: נגמר תנ"כ, יום שני, הופעה של עברי. - משהו שהרס את השבוע: מרמור - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לביבות בטטה זה מאכזב?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור לאט
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נחמד מחר בירושלים. ורועי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "סליחה", גלעד שגב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "תתפסי את המעקה, וזה כאילו אנחנו בורחות!".. נו, שוין.

חבל על הזמן גנבתי לך ת'ראש.

- שיר השבוע (של שילה): זה קרה לא מזמן שהבנתי זאת אבל כורש11. - שיר השבוע (כללי): כנ"ל. - אלבום השבוע: שילה, שני האלבומים. - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים טובים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מר קישוא עובר משבר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל מה שנאמר ע"י עופרי בים. - דבר שהשגתם השבוע: לילה נוסטלגי עם חברים שעשו טוב על הלב. - מאכל השבוע: סטייק. - משהו שעשה לכם את השבוע: שירה, עופרי תומר ואני בים. וההופעה של שילה כמובן. - משהו שהרס את השבוע: החלום=/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מצלמה זה טוב!
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר וטלצ'. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

את החולצה אני לובש מהרגלים ומכנסיים מהראש../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של שילה): שימו לב - שיר השבוע (כללי): נוף אחר - יוני בלוך - אלבום השבוע: החדש של MIKA - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " כששואלים אותי "מי אתה בכלל?" אז אני עונה "יובל המבולבל" " אני עובדת בשבוע הספר ואני שומעת את השיר הזה 10 פעם בשעה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ.. - דבר שהשגתם השבוע: כסף! - מאכל השבוע: שוקולד? D: - משהו שעשה לכם את השבוע: המצעד
- משהו שהרס את השבוע: כלום. אולי העבודה בעצם? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבוע הספר סתם יקר ולא שווה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היא
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דני ליטני - משבר אמון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הנה!! :]

לרגע קט

חשבתי שזו שבתמונה זו את ובאתי להגיד לך כמה שאת מהממת. אבל זו לא את, והיא עדיין מהממת בכל זאת... ויכול להיות שגם את
קיצור. לילהטוב לי.

למעלה