חסר

דניאל1958

New member
../images/Emo202.gifחסר

אפשר לסכם שבוע בפרום, ועמדתי בנושא, שאין פה מספיק במה לגרושים\גרושות שהילדים כבר גדולים, שאינם בבית ,שאין בעיות של הסדרי ראיה ודברים דומים לאלו. הייתי רוצה אם אפשרי מצידי לבקש, שנשתף אחד את השני בחויות של מקומות איכותיים לבלות, התארגנויות של טיולים לגרושים ללא ילדים אני מוכן לקחת על עצמי את הענין ולהרים את הנושא בעברי הרחוק הייתי מדריך בחברה להגנת הטבע מסיבות ימי שישי במקומות איכותיים תוך הבטחת מינימום אנשים תוך מינימום מחיר בסה"כ נחמד ותודה מיוחדת למנהלת שנעזרתי בה בפתיחת הכרטיס.

d a n i e l s 5

New member
סיכום לוקה .....

1. הבמה קיימת ומוארת.....רק שהמערכה "הורים לילדים גדולים" כבר הסתיימה, אבל אתה תמיד מוזמן לכתוב אותה מחדש ולנסות להעלות אותה לקידמת הבמה. 2.טיולים והתארגנויות מתקיימים, לפעמים און ליין ע"ג הפורום , לפעמים מאחורי הקלעים.....אתה מוזמן לפעול איך שמתאים לך. 3. מקומות בילוי...ראה בראש העמוד הזמנה ל"מסיבה" היום ! בלתי מספיק....זה הציון שלך לסיכום השבוע הזה. כולי תקווה שבשבוע הבא תשקיע יותר בהכנת הסיכום.

shemesh22

New member
../images/Emo192.gif אבל...אבל..מורתיייייייייייי

אני מבינה שעשית הסבה מקצועית
"לו רק היית קצת פחות המורה שלי לו רק היית קצת יותר נערה שלי הייתי מראה לך מיהו הילד הכי מפותח בכיתה." (כמו ששר ברגע זה בטלויזיה שמוליק קראוס)

d a n i e l s 5

New member
נו...

גם סיכום וגם קלאפ ..... זה ישר מוציא ממני את המורה שבי....:) לו רק היית קצת פחות המורה שלי לו רק היית קצת יותר נערה שלי הייתי מראה לך הייתי מראה לך... הכל. (ראיתי אותו על כסא הגלגלים עם הפליפיני שלו היום וזה מראה עצובבבבבב)

d a n i e l s 5

New member
האמת כן.

אבל עוד יותר האמת.... כמו שהוא חי....לא ממש מפתיע. בכל מקרה עצוב.

יצא לי לראות אותו לפני חודשיים..

בנסיבות מאוד מאוד לא נעימות... עצוב, עצוב מאוד היה לראות אותו. איך גבר קשוח מחוספס (לפעמים יותר מידי) הפך להיות כמעט לשבר כלי... מאחל לו שהחל מכאן, יהיה לו קצת שקט והרבה אושר..

למעלה