חדשות חמות!

AceMagician

New member
../images/Emo202.gifחדשות חמות!

והפעם!!
הרובוטריקים - הסרט: תמונות ראשונות מהסט של הסרט!
קצת יותר פרטים על סופרמן חוזר, ועימו, הטיזר טריילר של ספיידר-מן 3!
קצת פוליטיקה
: אבי אראד מקים חברת הפקה עצמאית. ----------------------------------------------------------
והרי החדשות:
הרובוטריקים - הסרט: תמונות ראשונות מהסט של הסרט! תמונות ראשונות מהסט של הסרט של הרובוטריקים (Transformers), המופק ע"י פרמאונט, ומכוון ליציאה ב7 ליוני, 2007; ניתן למצוא כאן: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=55117&page=4 , וכאן: http://www.pagenstecher.de/showtopic.php?threadid=136456&pagenum=1#2550049 הנה הסבר קצרצר על מה שנראה בתמונות:
The pictures confirm that Chevy is one of the key vehicle partners and that Volkswagen is definitely out as Bumblebee. (Possible spoiler ahead) The car looks to get sold to Spike as the heavily beat up Classic Camaro and gets fixed up to the 2008 model.​
סופרמן חוזר! וקצת פרטים, ממש קצת: זמן הריצה שלו יהיה 150 דק', או שעתיים וחצי! כלומר, יהיה בשר, השאלה היא: האם זה יותר מידי בשר...
הטיזר של ספיידר-מן 3 כנראה יוקרן לראשונה עם סופרמן חוזר.
.Marvel Entertainment, Inc הכריזה היום כי בעקבות שינויים בהנהלת החברה, נרקמה עסקה חדשה עם אבי אראד: אראד החליט להקים חברת הפקות עצמאית, אך עדיין יהיה פעיל ויקח חלק בהפקות הבאות: איירון-מן, ההאלק 2 וספיידר-מן 3 (וסרטי ההמשך הכרוכים בו...
חשד לסרט רביעי לספיידי?). כתוצאה משינויים אלה, אראד יאלץ לרדת מתפקידיו הקודמים ב.Marvel Entertainment, Inc, שהם [באנגלית
]:
Chairman and CEO of Marvel Studios, Chief Creative Officer of Marvel and a Marvel director​
אך ימשיך עם תפקידו כיועץ יצירתי עד סיום 2006. עוד בכתבה [מצטער, זה ארוך מידי
]: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=14779 זהו זה [ולא אחרת
...] להיום אנשים... עד הפעם הבאה.

AceMagician

New member
../images/Emo202.gifעדכון נוסף: ארבעת המופלאים 2

ג'סיקה אלבה חשפה מספר פרטים על הסרט השני לעיבוד הקומיקס "ארבעת המופלאים": אלבה מספרת שההפקה תחל באוגוסט, ובסרט ילמדו הארבעה כי קיימים עוד אנשים עם כוחות-על (...), וקיימת הופעה של הסילבר-סרפר ("הגולש הכסוף", חתיכת מרק גולעש) כגיבור/אויב. בנוסף, יופיע עוד villain בסרט (לא ידוע מי כרגע). לדמות של אלבה, סוזן סטורם יש עוד משולש אהבה, והיא תלמד גם להשתמש בכוח שעדיין לא נגלה לה ולאחרים עד כה (כנראה כוח הריחוף/טיסה שלה). סוזן סטורם היא (תהיה?) החזקה מבין הארבעה.

Aeon

New member
נאמר פה פעם

שה - villain יהיה ה - Puppet Master, לא

Artoo Detoo

New member
כרגע המידע הוא כזה:

בטוח : דוקטור דום יחזור פאפט מאסטר יופיע שמועות : לסו יהיה את התפקיד הראשי ביותר נאמור יופיע מול-מן יופיע לא שמעתי כלום על סילבר סרפר, ואני חושב שזה מוקדם מידי להכניס אותו, שיכניסו אותו לסרט השלישי. אני מקווה שבסרט השני ישלבו את העלילה של דום כמלך לטווריה ושל נאמור.

Woogyman

New member
בטוח שסרפר מופיע, ../images/Emo110.gif

כבר אישרו את זה אבי ארד, אנשי האפקטים של הסרט ועכשיו גם ג'סיקה. אני לא יכול לחכות כבר!

spidey 82

New member
משולש רומנטי אומר אוטומטית נאמור,

אבל אולי התסריטאי מבשל משהו אחר ויתן לנו סו-ריד-סרפר במקום?

AceMagician

New member
../images/Emo202.gifעוד חדשות!!-ספיידי 3 ועוד../images/Emo70.gif

לא מעט חדשות כעת!!!
חדשות על האויבים של ספיידי 3 (וזה גדול!!!);
חדשות על ווסלי סנייפס, בלייד 4 ובלאק-פאנתר; --------------------------------------------------
ווסלי סנייפס, בלייד 4 ובלאק-פאנתר. אז ככה, קצר לעניין: לא יהיה בלייד 4! אבל סנייפס בשיחות על בלאק-פאנתר, ובקרוב, כך הוא אומר, מקווים כי יהיה בימאי. הריאיון המלא איתו: http://www.superherohype.com/news/bladenews.php?id=4325
ולחדשות האמיתיות!! |אזהרה|
אזהרת ספוילרים כבדים!!!
אני אחלק זאת לשניים:
החלק הראשון: לקוח מריאיון מאולתר שזכה לו מעריץ עם סם ריימי על הסט של ספיידי 3. הנקודות העיקריות:
האם לונום תהיה "חליפה שחורה עם לוגו לבן של עכביש", שלא בדומה לחליפה השחורה של ספיידי? כן.
האם ונום יהיה בCGI, או שזה יהיה טופר גרייס בחליפה? כן ולא, טופר גרייס אכן יהיה עם חליפה, אבל עדיין יהיו נגיעות של CGI עם ונום.
האם ונום 'בעצמו ובשרו' יופיע רק בעשר הדקות האחרונות של הסרט? כן.
האם נראה את ונום בטיזר טריילר (שכנראה יוקרן עם סופרמן חוזר)? כנראה שלא.
חלק שני: ריאיון עם אבי אראד לגבי הסרט, שם הוא גיהק כמה ספויילרים גדולים! *שוב, אלה הנקודות העיקריות. בסרט יהיו לא פחות מארבעה Villains/אויבים
(*למה אין לזה תרגום מדוייק בעברית?!?!) מי יש לנו כעת? סאנד-מן, ונום, הגרין-גובלין (הארי אוסבורן) ו... זהותו של הבאד-גאי הרביעי כנראה תחשף לקראת או בקומיק-קון הקרוב, אבל לא כרגע. כשזה יקרה, יחל הטירוף האמיתי, כדברי אראד. כרגע, ספיידי נשאר עם התלבושת האדומה-כחולה שלו; בעוד שהשחורה עם העכביש הלבן תשמר ל"משהו אחר". הקישורים לריאיונות: הריאיון עם סם ריימי, שכולל גם ביקור בסט של ספיידי 3: http://www.superherohype.com/news.php?id=4319 הריאיון עם אבי אראד: http://www.ifmagazine.com/new.asp?article=3028 מקווה שזה WOW לכם כמו שזה לי
--גיא

spidey 82

New member
לפי השמועות ב-IMDB שאני לא סומך

עליהן
************מיי תהיה קארנאג'*********
. מצד שני כתוב גם ש
**********קורט קונורס הוא הליזארד*********
אבל כך היה כבר בסרט הקודם. נו, טוב, נותרו רק 2-3 שבועות לגלות את האמת.

Evil Beast

New member
אה...../images/Emo58.gif

מיי תהיה קארנג'? למה זה לא נשמע לי הגיוני.. אבל קורט קונורס זה ברור.

Artoo Detoo

New member
כבר מאז 2001 יש דיבורים על בלק פנתר

יש לי גיליון של Wizard מ-2001 ושם יש רשימה של 50 סרטים שעומדים לצאת בשנים הקרובות. כתבו שם שלאחר שסנייפס והבמאי גוילרמו דל טורו (בלייד 2, הלבוי) יסיימו לעבוד על בלייד 2 (שיצא ב-2002) יעבדו על בלק פנתר. מעבר לזה - כלום. לדעתי סנייפס הוא בחירה גרועה לבלק פנתר, אין לו את המבנה גוף, הוא גם לא דומה לו, וגם צריך לגוון. הבחור כבר היה בלייד, ומעריצים לא יוכלו לראות אותו כדמות אחרת. וצריך גם לבחור שחקן יחסית צעיר יותר. אבל אם הסרט יתממש אז כנראה שסנייפס יגלם את התפקיד כי הוא זה שבכלל הגה את הרעיון.

Woogyman

New member
חדשות על סרטי אקסמן - ../images/Emo110.gif

מקווה שלא הביאו כבר. כרגע מתוכננים 4 ספין-אופים (טוב שלא נסחפו): הראשון יהיה על וולברין ויתחילו לצלם אותו כבר בשנה הבאה. מלבדו מתכננים גם אחד של מגנטו (איאן מקלן משתתף בטוח), אחד על הילדים באחוזה (סרט שיתמקד יותר בחיים שלהם ופחות בהפתקאות האקסמן) ואחד נוסף על... אמה פרוסט. מפתיע, אני חייב לציין - ונשמע מעניין. אני רק מקווה שאחרי שחצי מהם יכשלו, הם יקבלו שכל לעשות סרט רביעי נורמאלי.

Artoo Detoo

New member
שמועות זולות

לא יהיה בחיים עוד סרטים חוץ מוולברין ומגנטו. הרעיון לעשות עוד סרטים כמו שהזכרת הוא אידיוטי. פיחסה. אפשר לעשות סדרת טלויזיה במקום. ויש מילה ל-villian בעברית - נבל.

Woogyman

New member
השמועות הזולות האלה ../images/Emo110.gif

נאמרו בראיון ע"י היו"ר של פוקס...

למעלה