השלב הבא בהפקת הפרק של הפורום

Jen74

New member
../images/Emo202.gifהשלב הבא בהפקת הפרק של הפורום../images/Emo70.gif

עכשיו אחרי שהגולשים אמרו את דברם ובחרו את הפרק של "בננה", אגב אין לו עדיין כותרת וכדאי מהר למצוא שם לפרק... הגיע תור השחקנים, הבמאים, הצלמים ועוזרי ההפקה למיניהם. כל מי שבטוח שיכול לקחת חלק בצילום הפרק, שזה אומר גם הגעה לפחות ליום צילום אחד של כמה שעות במרכז הארץ (המיקום הסופי יקבע על ידי הקבוצה שתיבחר לצלם את הפרק, מקומות אפשריים הם ת"א, ראשון והסביבה). אם יש לכם ניסיון בצילום, בימוי או הפקה של קליפים שהעליתם ל- FLIX אז בכלל מעולה. אם תמיד חלמתם להגיד: "צ'ינצי'ללללללה!" אם תמיד רצית לחבוש פאה בלונדינית ולנגן בתוף מרים... אתם מוזמנים לקחת חלק בהפקת הפרק של הפורום.
בשלב ראשון ייבחר הצוות שמאחורי המצלמה: במאי, צלם, אנשי תפאורה.
בשלב השני ייבחר צוות השחקנים: הדמויות הראשיות, המשניות וכן, גם ניצבים. כאשר כל הצוות יהיה מוכן נחליט ביחד על לוקיישן (למי שלא ממש מבין - מיקום אתר הצילום) ועל מועדים למפגשים. אין צורך להיות שחקנים מוכשרים, אנחנו לא מחפשים לעשות סרטון שיצא לאוסקר או לפסטיבל קאן ואפילו לא לתחרות סרט קצר בסינמטק.
רוצים לעשות כיף ולעשות פרק שכל כולו על טהרת גולשי פורום הפיג'מות ותפוז.

Jen74

New member
צוות ההפקה

בהמשך להודעה זאת יעלו כותרות של תפקידי הפקה. כל אחד שרוצה להציע את עצמו לתפקיד מסויים יסמן
או
מתחת לכותרת התפקיד שהוא רואה את עצמו מתאים. אם אין כותרת לתפקיד שאתם רוצים, שרשרו ישירות להודעה זו את שם התפקיד. בבקשה להקפיד על שרשור נכון שלא יתבלגן לנו.

Jen74

New member
../images/Emo202.gifבמאי/ת

אם אתם חושבים שיש לכם את היכולת להפוך טקסט כתוב לסצינה הורסת... הצביעו כאן

Jen74

New member
צלם/ת../images/Emo56.gif

צילמתם פעם את עצמכם עושים פרצופים למראה? הסרטון שהעליתם ל- FLIX זכה להמון חשיפה? אותכם אנחנו מחפשים?

Jen74

New member
../images/Emo146.gifתפאורנים/ות../images/Emo175.gif

נצטרך כמה חבר'ה, בנים ובנות, שאוהבים להזיז דברים. אם צריך לארגן את המקום שיראה כמו ההמבורגרי, אם צריך להחזיק בריסטול לבן (מסך לבן, מסך לבן) וכדומה. לתפקיד הזה נצטרך איזה 4 חבר'ה.

Jen74

New member
צוות השחקנים/שחקניות

כל מי שרוצה להשתתף בתפקידים השונים מוזמן לשרשר לכאן ולציין איזה תפקיד היה רוצה. שימו לב שאם כבר הצעתם את עצמכם לתפקיד צוות ההפקה תצטרכו להחליט מה אתם מעדיפים.

Jen74

New member
בדקתי את העניין ויש לנו בסך הכל 11 דמויות

שמתוכן יש גם את דמויות המשנה של קובי. במידה ואותו אחד שיקח את תפקיד קובי יקח על עצמו גם את הדמויות, כמקובל בתוכנית המקורית - יש לנו 9 שחקנים. גרי, רוני, עודד, אילן, קובי והדמויות (פרדי ונג'י), ברכה, דנה, ימית וכוכבת הפרק - ג'ני

Jen74

New member
ברוך הבא(?) ולמה אתה מתכוון?

הסמיילי הזה אמור להגיד, מה?

לצערי לא יהיה לי זמן לקחת חלק ../images/Emo10.gif

אני עובד כמעט כל יום ואין לי כל כך זמן.. אם תצלמו במרכז תל אביב או משהו אולי אני אקפוץ

Jen74

New member
חבר'ה, אם לא יהיו שחקנים/ות לא יהיה פרק!

אין לי בעיה לצלם את הפרק עם שחקנים/ות שאני אבחר בשכונת מגוריי, יהיו כאלו שיסכימו לשתף איתי פעולה.

רעיון להפקת התסריט

אולי במקום לעשות פרק אמיתי, אפשר במפגש הפורום הקרוב לדובב את התסריט של בננה(כמו שנעשה פעם ב-"הפיג'מות ברשת") ולהפוך אותו לאנימציה...

Jen74

New member
../images/Emo45.gifאחלה רעיון ../images/Emo13.gif

אולי אפילו יותר פשוט באמת להקליט ואז ליצור את האנימציה. לגבי האנימציה אני לא יודעת איך עושים את זה. להקליט זה באמת לא בעיה.

דווקא אנימציה זה יותר בעייתי. מנסיון ../images/Emo6.gif

אני דווקא חושב שלצלם את זה זה גם יותר פשוט וגם התוצאה תצא יותר טובה. ואם אנשים מהשכונה שלך יסכימו להשתתף ולא תהיה ברירה אחרת אני ממליץ על זה :)

Jen74

New member
נכון לעכשיו הרעיון לצילום הפרק מוקפא

הרעיון לעתי הוא מעולה. אני רק צריכה שותפים להוציא לפועל את הצילומים. אין לי בעיה שזה ידחה לתקופה של חגי תשרי.

למעלה