הפקות 907

../images/Emo202.gif הפקות 907 ../images/Emo202.gif

במסגרת חידושים ושיפורים בפורום, הוחלט בהנהלת הפורום להכניס דברים יותר "חיים" בפורום. במהלך שבוע זה יתבצע מרתון הצעות לתוכנית שתעלה בפורום באמצעות פליקס
וכן גם בYoutuve. אז מה בעצם צריך לעשות ? להלן רשימה של שירים הקשורים ליום השואה וליום הזכרון (ראה קישור). כל שעליכם לעשות הוא לחבר על פי הלחן / מנגינה שירים הקשורים להומור שחור, באופן ההומוריסטי, המקורי והשחור ביותר שאתם מכירים. למשל : קיץ 73 - "אנחנו הילדים של חורף, שנת שבעים ושלוש חלמתם אותנו לראשונה עם שחר, בתום הקרבות"... המילים המחודשות הנן : חורף 43 - "אנחנו הילדים של קרקוב, שנת ארבעים ושלוש שרפתם אותנו לראשונה עם שחר, בתום התליות"... על חברי הפורום לבחור שיר (כמה שיותר מתאים) ו"להזין" אליו מילם הקשורות להומור שחור. כלה משואה, תאונות דרכים, מלחמות, מחלות, הומואים, נשים, נכים וטף.
באשר לביצוע ? אנחנו נדאג לזה לבד... חבר פורום Matan103 מקליט דברים ושולט בכל הקשור לרדיו וסאונד. דרכו הדברים יתבצעו, כנ"ל גם השירים שתציעו בשרשור הנ"ל.
בנוסף, דרוש דיאלוג בין סדאם להיטלר. על מה דיברו שני הדיקטטורים כשעלה סדאם לגן עדן ?
ביום שלישי תעלה הודעה אשר תבחר את השירים והרעיונות. במידה ויש לכם עוד רעיונות להקלטות, אתם מוזמנים לכתוב אותם כאן. גם אם הרעיונות "סתם באוויר", המטרה בכל העניין שנוכל להקליט את זה ב-LIVE. רק מה, חשוב להכניס כמה שיותר דברים וכמה שיותר רעיונות.
חשוב להדגיש !!!!!!
אנחנו זקוקים לעוד אייטימים ולעוד אנשים שמוכנם לתרום מקולם לתוכנית באמצעות הטלפון. גולשים המעוניינים יציינו זאת בשרשור.

Roobie

New member
יש!! כנסו אני ראשון!!!!!!11111

(סליחה, נעם) בש"ר הדיאלוג בין א. היטלר, צייר חובב ודיקטטור גמרני, צמחוני למי שלא ידע, לבין ס. חוסיין, אמן דגול בכל רמ"ח איבריו ומדען שפיתח שימושים חיוביים ויצרניים בחומרים כימיים. סדאם: סליחה, אדוני אתה יודע מה ה... היי, אני מכיר אותך! אתה... אדולף: כן, היטלר. אדולף היטלר בשבילך. גם אתה באמת לצחוק עליי על הקטע של החשבון גז? סדאם: לא גבר, חס וחלילה... אני חדש פה, הגעתי לפני שבוע. אני עוד לא ממש מכיר פה אנשים, אז אם בא לך לשבת על איזה שיפוד או משהו... אדולף: אני צמחוני. בשר זה רצח. סדאם: חחחח איזה אשכנזי. טוב, טוב. מה שבא לך. אדולף: שתדע לך שתרנגולות סובלות כל החיים שלהן לפני שהן מובלות לשחיטה והופכות לשיפוד שמונח על הצלחת. אתה היית רוצה לחיות ככה? מתייחסים אליהן כאילו שהן יהודים! סדאם: בסדר גבר... הבנתי. אפשר גם לאכול פיצה או משהו... אדולף:: פיצה? יש עליה גבינה. אתה יודע ממה עשויה גבינה? מחלב, שנותנת פרה שכל החיים שלה חיה כמו איזה אסירת עבודה בדכאו, הכל כדי שאתה תוכל לאכול את הפיצה שלך! זה נראה לך מוסרי? סדאם: צ'מע אחי... אפשר להחליף נושא? כל הדיבורים האלה שלך מתחילים לחנוק אותי כמו חבל תליה.. אדולף:: אין בעיה. אבל תחשוב על מה שאמרתי לך. סדאם: תגיד, השואה - היתה או לא היתה? השכן שלי מאיראן כל הזמן חופר על זה... אדולף:: אני לא אוהב את השימוש במילה הזאת, אני מעדיף להשתמש בשם "טיהור המרחב האירופאי". כמו שאתה ניסית לעשות עם הכורדים בעיראק. העניין הוא שאנשים מ"המערב" לא יודעים להעריך עבודה טובה. סדאם: הו, סוף סוף מישהו שמבין עניין! אדולף:: עכשיו תסלח לי, יש הפגנה של צמחונים ליד המשחטה פה בקצה הכביש... אתה בא? סדאם: יאללה! בשר זה רצח!

Schizo Haji

New member
אושוויץ של זהב

אויר יערות צלול כיין וריח שרוף בבוקר נישא ברוח עד ערביים עם קול לחן של ואגנר נשרף אילן בארובת האבן עם שבויי מלחמה ביער אשר בדד יושבת מוקפת גדר חומה אושוויץ של זהב ושל עופרת ושל בטון הלא בכל מקלחת דופקים ציקלון... איכה יבשו בורות הירי כיכר השוק ריקה ואין נפקדות בזונדר-קומנדו בנקיונות המשרפה ובמערות אשר בסלע עוברות הרכבות ואין בריחה לפרטיזינים בדרך גיסטפו יתפסו אושוויץ של זהב... אך בבואי היום לשיר לך וממך לתכנן בריחה קיבלתי אז הזמנה ממנגלה לארוחה. כי שמך צורב את השפתיים כנשיקות שורפות אם אשרוד את אושוויץ עוברים לצעדות אושוויץ של זהב... חזרנו אל בורות הירי בשוק ובכיכר שופר קורא מטנק רוסי בעיר העתיקה. ובמערות אשר בסלע אלפינו נלקחו לדין נשוב נרד מהארובות בדרך לפולין. אושוויץ של זהב...

Roobie

New member
נו, מייקל ג'קסון של פולין

אני מתכוון בקטע של הילדים. אין לי מושג איך הוא במוזיקה.

Matan103

New member
יש למה לחכות אנשים

באמת ששווה לכם לחכות, וכמובן להשקיע איתנו ולעזור לנו. כבר עבדנו על רינגטון השבוע, משהו שכל חובב אמיתי של הומור שחור ישים אותו אצלו בטלפון. שוב אני אבקש, מי שחושב שמסוגל לדבר מולי בטלפון בתור דמות מסויימת, שיגיד. אם כל אחד יתן נגיע למשהו טוב ואולי גם לתוכנית שבועית בשידור חי :)

Schizo Haji

New member
וואלה

אם אתה צריך פוליטיקאי, פילוסוף או רוצח סדרתי (ואני יודע כמה משפטי מפתח בגרמנית....אפשר לשחק על זה):
אבל טלפון יכול לדפוק את האיכות. אני גם מתעסק בהקלטות אז אפשר לשלוח במחשב...

The Guardian17

New member
פרטים נוספים

אצלי או אצל מתן. ניתן לשלוח מסר. חשוב שזה ייעשה בהקדם. אגב, טלפון גם יכול להשמע טוב יותר לפעמים, משום שתחשוב על דיאלוג בין מראיין לרומן זדינוב... בטלפון....מתא מס' 2 בבית הספר בקצרין...

Schizo Haji

New member
יכול להיות....

עקרונית אני את כל היסודי העברתי עם דיאלוגים הומוריסטים ואת כל הזמן מאז בכתיבה והקלטות של שירים... ככה שניסיון עם זה יש לי. כשיהיה כיוון יותר מוגדר או שתרצו לעבוד על טקסט שלח הודעה.... אני יעבוד על דברים, צריך לדעת רק לאן לכוון אייסי (אם צריך): 333909222

Schizo Haji

New member
ואפקט טלפוני

ניתן לעשות בתוכנות השונות... אבל הטלפון עצמו חותך את התדרים הגבוהים של ספקטרום תדרי הדיבור והשמע.

Matan103

New member
ספקטרום או לא ספקטרום

זה נשמע יותר אמין. אני חובב רדיו שנים, וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה. אם תשים לב, גם כשדידי הררי מעלה סטנדפיסטים כמרואיינים הוא מעלה אותם בטלפון, כשהם בעצם יושבים בחדר ההפקה, מטר וחצי ממנו, שרק חלון מפריד בניהם.

Roobie

New member
יש לי רעיונות טובים לפרסומות

כפארודיות על פרסומות קיימות ברדיו, כמובן. ICQ 95084407, דבר איתי שם..

Witchcrafts

New member
במילים אחרות, זה נקרא "פילק".

הייתי בכיף מנסה וכאלה, אבל, בויאקה, צבארור לוקח גם אותי.

למעלה