היום בערב...

Rontzi

New member
והשבוע ב"The Show" ../images/Emo202.gif

ח"כ אוהד יתום , קארין מגריזו , אנחל בונני ועדן הראל יעלו נאמבר ,יתחרו על לב הצופים והשופטים ,ינסו לזכות בימבה SMSים ולעלות את הShow הטוב ביותר ... בימים אלה עורכים ארבעת המתמודדים הראשונים בתוכנית חזרות ופגישות עם הבמאים שהוצמדו להם ומחליטים אילו שירים ישירו. קארין מגריזו תשיר ככל הנראה את "these boots are made for walking" של ננסי סינטרה. אהוד יתום בוחן האם לשיר את "כאן" של הדצים או "יום יבוא" של אל תקרא לי שחור. לא מכבר חברו ארבעת המתמודדים הראשונים לבמאים סטיבן דקסטר, רוני פינקוביץ', נאווה צוקרמן ואלדד זיו. תחת הדרכתם הם אמורים להכין "נאמבר" מוסיקלי הכולל שירה, ריקוד, כאריזמה בימתית, תפאורה, תלבושות וכדומה בשידור חי. כל שיר יבוצע על הבמה כמיטב דמיונו של הבמאי שיכוון את המתמודד דרך שיעורי ריקוד, שיעורי פיתוח קול, כוריאוגרפיה, וידאו ארט, הפקה מוזיקלית, עיצוב תלבושות ועוד, מתמודד שיבחר על ידי הקהל ויעלה שלב, ילמד ויבצע בשבוע שלאחר מכן נאמבר חדש. אז מי יתן את הShow של חייו?

SuperKeren

New member
../images/Emo202.gifהיום בערב...

הערב הגדול הגיע. האקשן כבר מתחיל... הערב. 21:00. ערוץ 10. "דה שואו".

ירינייי

New member
מישהו מוכן להסביר לי מזה התוכנית הז

הזאתי?? על מה היא?? ומה הם שירים??שירים עכשווים או סתם ישנים?? קיצר תנו פרטים... תודה מראש ירין (ואני בת לאלה שחושבים שזה שם של בן)

NCS

New member
זו רק התוכנית הראשונה !

לכל תוכנית לוקח זמן לתפוס זה פעם ראשונה בשבילהם וגם בשבילך "רוקדים עם כוכבים" לא נראתה יותר טוב בתוכנית הראשונה והרייטינג שלה בסוף שבר שיאים של שנים בערוץ 2.

boyboy03

New member
לא מחבב את "רוקדים עם כוכבים", אבל

לה לפחות הייתה אווירת שואו אמיתית, לא אווירת מתנס בירוחם.

davincidan

New member
מתנ"ס בירוחם?

התכוונת כנראה למתנ"ס שלא מהעולם הזה, מודרני, אורות מיוחדים אביזרים ואפקטים

קובe

New member
גם איריס קול משתתפת !!!

??? מה עם שדרנית הרדיו איריס קול??? היא אהודה ומוערכת יותר מכל השאר...!

NCS

New member
../images/Emo47.gif לקארין ../images/Emo106.gif

זה לא יאומן כמה יופי, כישרון, והרבה יותר מזה אופי מדהים, יש באדם אחד,, שתהיה לך טיסה נעימה לסיקור טקס האוסקר בהוליווד בכל אופן, בשבילנו הכוכבת זו את :)

למעלה