דרג ת'סרט

West Doll

New member
../images/Emo202.gifדרג ת'סרט../images/Emo202.gif

הפינה שבה כל אחד הופך למבקר קולנוע
כאן, כל שבוע, אנחנו נעלה לדיון סרט אחר (של אנג'לינה- דה!), נכתוב את התקציר שלו, מי מככב בו(חוץ מאנג'י), ביקורת(רק בונה כמובן) והמלצה עד כמה שווה לראות אותו. אנו עושים את זה לפי זמנים ומתחילים מהסרט הישן ביותר...ומי יודע אולי עד שנסיים עם הפינה כבר כל הסרטים העתידיים של אנג'י יצאו כבר
ובפינה יהיה גם מדד אנג'לינה שבה אתם מדרגים בכוכבים(מ-1 עד 10) איך אנג'לינה שיחקה בסרט וכו'.... אני מקווה שכולם יהנו מהפינה וישתפו פעולה
תהנו

West Doll

New member
Foxfire

והפעם בפינה הקטנה שלנו הסרט Foxfire:
במאי:
אנט הייווד-קרטר.
שנת יציאה:
1996.
ז'אנר:
דרמה.
שחקנים:
הדי בורס, אנג'לינה ג'ולי, ג'ני לואיס, ג'ני שימיזו(
), שרה רוזנברג ועוד...
תקציר הסרט:
סיפורן של חמש נערות שגיבשו ביניהן קשר מיוחד ולא סביר אחרי שהכו[או הביסו- אני לא בטוחה כי לא ראיתי את הסרט
] מורה שהטריד אותן מינית. הן הקימו מערכת יחסים מוצקה אבל הדרכים הפרועות שלהן מתחילות לצאת מכלל שליטה!

West Doll

New member
../images/Emo12.gifהו רק עכשיו שמתי לב..

כמה התמונה שמעליי מדהימה

legs

New member
היא עושה למאדי קעקוע של להבה..

הסרט האהוב עליי ביותר..

West Doll

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוכולם ביחדדדדד

ג'ני שימיזו הגבררררררר... להלהללהלהלה...

West Doll

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאמאלה.....

כולן נראות מסוממות רצח

West Doll

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוסתם...

עוד פוסטר שמצאתי
ואני מצערת, אך אני נאלצת לנטוש אתכם עכשיו ולא להציף בעוד תמונות.. אני חייבת לישון
כי עוד שניה אני נופלת על המקלדת וגםםםם מחר יש לי מבחן
אז אם בא לכם, פה יש עוד תמונות
אז לילה טוב ותהנו

EinavBIUS

New member
הווווו

סוף, סוף סרט שראיתי! ואני אפילו מחבבת אותו!
אז ככה, לדעתי זה סרט שווה ולא משעמם בכלל (לפחות מהקטע שמראים שם את אנג'לינה
). אגב, חן, זה "הכו" ולא "הביסו" והיה מגיע לו *מגלגלת עיניים*. אני נותנת לו שמונה מתוך 10, וחן רוצי לראות אותו!

West Doll

New member
אני מתה לראות אותו../images/Emo7.gif

בהזדמנות.. אמרת שתראי לי
אהה ותודה..ידעתי שהן הכו אותו

למעלה