דרג ת'סרט

West Doll

New member
../images/Emo202.gifדרג ת'סרט../images/Emo202.gif

הפינה שבה כל אחד הופך למבקר קולנוע
פינה חדשה ובה כל שבוע נעלה לדיון סרט אחר (של אנג'לינה כמובן), נכתוב את התקציר שלו, מי מככב בו(חוץ מאנג'י כמובן), ביקורת(רק בונה כמובן) והמלצה עד כמה שווה לראות אותו. אנו עושים את זה לפי זמנים ומתחילים מהסרט הישן ביותר...ומי יודע אולי עד שנסיים עם הפינה כבר כל הסרטים העתידיים של אנג'י יצאו כבר
ובפינה יהיה גם מדד אנג'לינה שבה אתם מדרגים בכוכבים(מ-1 עד 10) איך אנג'לינה שיחקה בסרט וכו'.... אני מקווה שכולם יהנו מהפינה וישתפו פעולה
תהנו

West Doll

New member
Alice & Viril

טוב, הפעם בפינתנו אני אשים 2 סרטים, כי תכלס גם ככה אפחד לא ראה אותם ו...שניהם מעפנים לאללה
אז הסרט Alice % Viril לא יודעת עד כמה הוא סרט בכלל...באתר כתוב שהוא רק 2 דק'
קיצר, הנה פרטים עליו:
במאי:
סטיבן שיינברג.
שנת יציאה:
1993.
ז'אנר:
דרמה.
שחקנים:
אנג'לינה ג'ולי(בלבד
..לא כתוב אפחד אחר).
תקציר הסרט:
אליס היא בחורה יפה שאוהבת אתגרים, באספה היא פוגשת את ויריל, אדם שמוכר מוצרים יוקרתיים. אליס קראה תיגר על ויריל להיות מתחת למים במשך 3 דק', אך אין בכוונתה כלל לומר לו מתי 3 הדק' שלו נגמרות.

West Doll

New member
בתוך ההודעה יצא לי % במקום &../images/Emo3.gif

ועוד משו... עמוד הסרט ב-Imdb אני בהלם בכלל שיש לו עמוד
...נשמע מעפן לגמריייי.... ד"א כל התמונות נראות אותו הדבר, אבל לפעמים היא הזיזה זרת או משו

West Doll

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

West Doll

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

עד כאן לסרט המעפן הזה....חחח עוד מעט נחזור עם עוד סרט שבטח אף פעם לא שמעתם עליו

EinavBIUS

New member
אני מצטערת לחלוק עלייך

אני ראיתי סירטון אחד שלהם... פעם נופר שמה פה קישור אליו אפילו, זה נורא קצר- הסיפור הוא בעיקרון על מה שגברים יעשו כדי להרשים נשים. והסירטון הזה אפילו הופק וצולם ע"י מארק ג'. גורדון שהוא זכה בפרס... בכל אופן, הנה הקישור לסירטון למי שמעוניין להיווכח בעצמו כמה הסרט דבילי

West Doll

New member
טוב, אבל בטח רק הוותיקים של הפורום

מכירים את זה.. וחוץ מזה, הייתי בטוחה שאת יודעת... שאמרתי שכולכם לא מכירים התכוונתי לכולם חוץ ממך
ושוב, ממש דפוק!! למה דווקא לשים אותו באקווריום עם דגים בפנים?
עם כל הקקה שלה...זה מגעייייייייל
וזה ממש מפגר..מילא אם אנג'לינה היתה מדברת או משו..
אבללל....

היא הזיזה את הראש../images/Emo6.gif וכנראה התזוזה

זה בלאו הכי בגלל שהיא מחזיקה סיגריה

למעלה