דרג ת'סרט

West Doll

New member
../images/Emo202.gifדרג ת'סרט../images/Emo202.gif

הפינה שבה כל אחד הופך למבקר קולנוע
פינה חדשה ובה כל שבוע נעלה לדיון סרט אחר (של אנג'לינה כמובן), נכתוב את התקציר שלו, מי מככב בו(חוץ מאנג'י כמובן), ביקורת(רק בונה כמובן) והמלצה עד כמה שווה לראות אותו. אנו עושים את זה לפי זמנים ומתחילים מהסרט הישן ביותר...ומי יודע אולי עד שנסיים עם הפינה כבר כל הסרטים העתידיים של אנג'י יצאו כבר
ובפינה יהיה גם מדד אנג'לינה שבה אתם מדרגים בכוכבים(מ-1 עד 10) איך אנג'לינה שיחקה בסרט וכו'.... אני מקווה שכולם יהנו מהפינה וישתפו פעולה
תהנו

West Doll

New member
Lookin' To Get Out

Lookin' To Get Out הסרט הראשון של אנג'לינה- לא ממש רציני מפני שהיא היתה רק בת 7 כשצילמו אותו, אבל עדיין, חמודה כמו תמיד
במאי:
האל אשבי.
שנת יציאה:
1982.
ז'אנר:
קומדיה.
שחקנים:
ג'ון וויט, אן מרגרט, ברט יאנג, ברט ראמסן ואנג'לינה ג'ולי.
תקציר הסרט:
שני מהמרים חייבים לעזוב את ניו-יורק סיטי אחרי הפסד עצום של כסף. כשהם עושים כל מה שמהמרים בצרה היו עושים, הם מיהרו לבירת ההימורים לאס וגאס כדי לסובב את מזלם.

EinavBIUS

New member
הביקורת:

טוב, חן הרשתה לי לשחק אותה מבקרת בגרוש של הסרטים אז יש לי הכבוד להתחיל- טוב, הסרט הזה מעט בעייתי כיוון שחיפשתי אותו בכל מקום ולא מצאתי (אני אפילו לא בטוחה שהוא הגיע לארץ בכלל) א-ב-ל אני יודעת עליו כמה דברים בקשר לאנג'לינה ולכן נראה לי שיש לי את הסמכות להגיד את דעתי- אם את/ה חובב אנג'לינה - האם כדאי לך לראות את הסרט ואם כן- עד כמה? למה כן? כיוון שזאת הזדמנות נדירה לראות את הכישרון המופלא בדמות אנג'לינה בתחילת התהוותו!
תגידו שלא הייתם רוצים לראות את הילדונת הבלונדה המהממת כשעוד היתה תמימה?
חן ראתה את הקטע שבו היא השתתפה ולמרות שהוא קצרצר אמרה שאי אפשר לעמוד בפני הפרצוף המתוק וקול הציפציף שלה
למה לא? נראית טרחה גדולה מדי בשביל למצוא סרט שלם שמתוכו הקטע המעניין היחידי הוא בן 10 דק' או רבע שעה (במקרה הטוב)... שלא לדבר שאז עוד לא היתה לה את השריטה שמייחדת אותה ומוסיפה לכישרון המשחק שלה (הרי היא מביאה מעצמה לדמות ואת זה היא שואבת מניסיון חיים). מה גם שזה לא נראה ונשמע איזה סרט עילוי (=לא הגיע אפילו לספריות הוידאו בארצנו הקטנטנה) שממש מעניין לראות. במדד אנג'לינה- ציון 5 מתוך 10

West Doll

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

West Doll

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

עכשיו אתם מוזמנים להגיב, לדרג, להביע דיעה ולחטט באף...
אני רוצה להודות לעינב שעזרה לי עם הפינה... ושתינו רוצות להודות לנומי על המקוריות שלה--היא המציאה את השם של הפינה ואת הסלוגן המדהים שלנו "דרג ת'סרט- הפינה בה כל אחד הופך למבקר קולנוע"

למעלה