helen28

New member
../images/Emo201.gif

היי בנות אני חדשה כאן בפורום,ואני גרה הארה"ב מאוד שמח אותי לראות שאתן משתפות אחת את השנייה ואתן מעודדות ושיש לי מקום להביע את עצמי בשפת אם ללא התיפיפות בשפה או הבעת מינוחים שגוייה. לצערי הרב ההכרות שלי עם האנדו' הייתה כאשר אחרי שנה של נסיונות להיכנס להיריון וללא הצלחה הגעתי למומחה פוריות (מיותר לציין שהייתי אצל כמה רופאים ואיש מהם לא איבחן את הנדו' לא בארץ ולא בחו"ל ) והוא אמר לי שיש לי אנדו' עברתי לפרוסקופייה על מנת לנקות את הנגיעות והסתבר שהאנדו' יותר חמור ממה שחשב הרופא (רמה 4) נקבע לי תור לניתוח פולשני וניקוי צ'סטות שוקולדת וצריבה של המקומות. לאחר הניתוח קיבלתי זריקת לופראן למשך חודשיים עם גלי החום והעצבים היה "מאוד כייף" להיות מחיצתי, הייתי מיועדת לקבל זריקת HCG אך לצערי האנדו' חזר לי בשחלות לאחר הווסת החודשי (שהייה לי רק פעמיים) לרופא לא נישאר ברירה אלא לומר לי שאני חייבת IVF ואכן לאחר החלטנו אני ובעלי שאנחנו עושים IVF (בארה"ב בגלל שיש ביטוח בריאות פרטי ולא כמו בישראל סוציאליסטי שלימנו 12000$ להפרייה שלא הצליחה.) לפניי ההפריה היה לי ניתוח קטן על מנת לנקז את הנדו' מהשחלה ,עשינו את ההפריה הכל היה תקין השאיבה הייתה מצויינת היה ניראה כי יושג הריון לעצרי מ-8 בציות שנישאבו רק 5 הופרו ומהחמישה שהופרו רק 2 עוברים הוחזרו וגם אילו לא ניקלטו. בפגישה עם הרופא הוא אמר שעלי לעבור ניתוח לכרית השחלות כי השחלות הן הגורם העיקרי לאנדו' משום שהוסת אמור לצאת רק וגינלית ואצלי הוא חוזר אחורה ומשום שאין לא לאן ללכת נוצרות האנדומטריומות. כרגע אני על גלולות וגם תרופות הומאופתיות ויש לי תור לרופא שלי כאו בסוף חודש יוני אבל עוד לפני אני אהיה בישראל ויש לי פגישת יעוץ עם ד"ר סוריאנו . מקווה שלא גרמתי לאף אחת כאב ראש ,אשמח לקבל תגבות בעניין.

למעלה