בבקשה...

זריחה3

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo53.gifבבקשה...

עוגת- שוקולד. אני עורכת לבני יום הולדת בשבת הבאה. רוצה להכין עוגת שוקולד, לא גדולה כ24 קוטר, למבוגרים אכין קינוח אחר. עוגת השוקולד של פירגה ,הבנתי שמככבת בפורום. יש לי בעיה עימה, 2.5 כוסות סוכר, לא יכנסו אצלי לעוגה. אני אישית סולדת מעוגות מתוקות מידי. הייתי שמחה לקבל עוגה טובה, קטנה-בינונית עם שמן ניגר(אני נוהגת להשתמש בקנולה) ועם מעט סוכר, יחסית, ללא הקצפה של חלבונים לחוד. אשמח לתשובותיכם! אל תשלחו אותי למאמרים, אני בהחלט מכירה אותם אבל רוצה לקבל המלצות מבנות שכבר עשו, היות וזה ליום הולדת ואין לי זמן לניסיונות! מודה לכן פורום מקסים!!! שיהיה שבוע נהדר וטעים!

pirge

New member
תכיני עם שוקולית ואז אין צורך בהרבה סוכר

pirge

New member
זריחה, הקקאו נותן את הצבע המיוחד לעוגה ולכן

היא נקראת כך. וזה המיוחד שבה. כוס קקאו דורש יותר סוכר את יכולה להמיר לכוס שוקולית ולהוריד את כמות הוסכר ל-4\3 כוס והציפוי ישלים את המתיקות. בבקשה

הנה עוגה מוצלחת מאוד שאני מכינה המון

נהדרות הנה המתכון לעוגת קובי 4 ביצים 1 כוס שמן 1 כוס קמח תופח 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 2 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה 1 חבילת שוקולד מריר יש כאלו שמורחים גם 2 כפות שוקולד השחר לי זה מיותר.............. אופן ההכנה, מקציפים את הביצים והשמן והסוכר, מוסיפים את שאר החומרים עם 1/2 מהשמנת המתוקה ואופים בחום בינוני בודקים עם קיסם בערך 1/2 שעה................ ממיסים שמנת מתוקה מה שנשאר עם שוקולד מריר ושופכים על העוגה וזהו

זריחה3

New member
נשמע טוב! עוד מתכונים? פירגה כמה שוקולית?

היי פירגה. את יכולה להיות יותר מדויקת כשאת אומרת שוקולית? כמה סוכר וכמה שוקולית? אשמח לעוד מתכוני עוגות.

pirge

New member
בדיוק עניתי../images/Emo6.gif והנה עוגת שוקולד נוסטלגיה

עוגת שוקולד נוסטלגית מראש-פנהו pirge ו 16:19 | 23/08/07 עוגת שוקולד של פעם מראש פנה מאת:אריאלה אורגל שמכינה את העוגה בימי עצמאות של המדינה הביאה לפורום : פירגה 200 גרם מרגרינה 3\1 כוס אבקת קקאו כוס מים מהברז חבילה קטנה קמח תופח 2\1 1 כוסות סוכר 4\3 גביע שמנת חמוצה 3 ביצים 2 כפיות תמצית וניל קרם: 50 גרם מרגרינה 3 כפות קקאו 4\1 השמנת החמוצה שנשארה 50 גרם שוקולד לבישול - אני מניחה שמריר יהיה גם משובח 100 גרם אבקת סוכר כפית תמצית וניל שמים את המרגרינה בסיר בינוני עם מים וקקאו מחממים ובוחשים עד רתיחה ומורידים מהאש. בקערה מערבבים את הקמח והסוכר במרכז יוצרים גומה ושופכים לתוכה שמנת,ביצים,קקאו,וניל בוחשים לבלילה חלקה חלקה מחממים תנור לחום בינוני גבוה - 175-180 יוצקים לתבנית ואופים 25 דקות מוציאים מהתנור מכינים קרם: מחממים בסיר מרגרינה, קקאו,שוקולד ושמנת רק לחמם לא להרתיח מורידים מהאש מוסיפים אבקת סוכר מערבבים יוצקים את הציפוי מיד על העוגה כשהיא עדיין חמה מקשטים באגוזים תהנו

pirge

New member
הכושית "קטנה" לתבנית 24

לימי הולדתו pirge ו 09:27 | 27/07/05 ממליצה בחום. ---------- יום הולדת שמח לכל המשפחה. כוס קקאו אפשר להמיר לשוקולית ולשים רק כוס אחת סוכר 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה - לא חובה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב היטב להוסיף: 2 כוסות מים רותחים לערבב הכל ביחד לבלילה דלילה. לצקת לתבנית 24 משומנת-לעוגה גבוהה . או ל-2 תבניות ארוכות או להכין כמאפינס. לאפות בחום 175. כ-40 דקות. ציפוי: שמנת מתוקה לחמם עד לסף רתיחה ולהוריד מהאש---- ולהוסיף קוביות של 100 גרם שוקולד מריר לערבב ולצקת חם על עוגה חמה. כשמכינים מאפינס צריך לחכות שהעוגות יתקררו היטב ורק אחר כך להוציא. תהנו

למעלה