שלהה דחופה עשיתי מצגת ואני לא יודע איך להעלותת ליוטיוב או לפליקס את המצגת בבקשהה בתודה נדב
נ נדב המלך xp New member 21/4/09 #1 ../images/Emo201.gifשלהה דחופה עשיתי מצגת ואני לא יודע איך להעלותת ליוטיוב או לפליקס את המצגת בבקשהה בתודה נדב
../images/Emo201.gifשלהה דחופה עשיתי מצגת ואני לא יודע איך להעלותת ליוטיוב או לפליקס את המצגת בבקשהה בתודה נדב
א איש תרבות רציני New member 21/4/09 #2 אנחנו לא המקום לתשובה הפורום עוסק בפיג'מות.קרא את תקנון הפורום בבקשה. פנה לפורום "שאלה קטנה" או לפורום בנושא מחשבים, שם יוכלו לעזור לך.
אנחנו לא המקום לתשובה הפורום עוסק בפיג'מות.קרא את תקנון הפורום בבקשה. פנה לפורום "שאלה קטנה" או לפורום בנושא מחשבים, שם יוכלו לעזור לך.
0 0OמומיןO0 New member 22/4/09 #3 ../images/Emo207.gifמה קרה לויאודי? אני לא מוצאת את הפיג'מות שינו שם דברים איך נכנסים לפיג'מות?
פ פסטיגליסט New member 22/4/09 #5 הויאודי פשוט התחלק ../images/Emo3.gif כשאת נכנסת לויאודי תלחצי על הנקודה האדומה ואז לחינם לילדים ערוץ הילדים הפיג'מות
הויאודי פשוט התחלק ../images/Emo3.gif כשאת נכנסת לויאודי תלחצי על הנקודה האדומה ואז לחינם לילדים ערוץ הילדים הפיג'מות
ט טווול New member 23/4/09 #7 אתם לא חושבים שזה נראה נורא?? זה ממש מזעזע לפי דעתי ובויאודי יאנג הזה יש פרסומות ליובל המבולבל..... עכשיו אני צכה לעבור כל שניה מויאודי לויאודי
אתם לא חושבים שזה נראה נורא?? זה ממש מזעזע לפי דעתי ובויאודי יאנג הזה יש פרסומות ליובל המבולבל..... עכשיו אני צכה לעבור כל שניה מויאודי לויאודי
S sharoniron New member 1/5/09 #8 כן זה ממש מעצבן שחילקו אותו, אבל זה טוב שהוא בצבע שחור כי אז אם רואים בחושך זה לא מסנוור....
0 0OמומיןO0 New member 15/5/09 #9 זה מעצבן באמת לעבור בין ויאודי לויאודי והויאודי(לא הYOUNG) לא יפה..סתם שחור ואפור היאנג יפה