עזרה..

Rachel1987

New member
../images/Emo201.gif עזרה..

אוף אני לא יודעת מאיפה להתחיל..
נגיד שהחלטתי ללמוד חינוך\חינוך מיוחד (למרות שגם בנושא הזה אני בכלל בכלל לא סגורה ) אז איך יודעים איזו מכללה יותר נחשבת?? לפי מה?? אני מתלבטת כרגע בין מכללת לוינסקי לחינוך לבין סמינר הקיבוצים.. מישהו יכול בבקשה להאיר את עיניי ?
תודה רבה!

riki1150

New member
עצה

הי, אני סטודנטית במכללת לוינסקי. לפני שהתחלתי ללמוד עשיתי בירור מקיף על ההבדלים בין 2 המכללות הללו והבנתי שלוינסקי נחשבת מכללה ברמה מקצועית גבוהה ואווירה חמה ומשפחתית יותר. אני חייבת לציין שזה באמת נכון,יש בלוינסקי אווירה ממש כייפית אחלה חברה וגם יחס אישי מהמורים. כדאי לך פשוט לקבוע פגישת ייעוץ במכללה ולבוא לראות. מקווה שעזרתי...

shiri19000

New member
לרחל

מחזק את בן, הייתי ממליצה לך לבדוק את בית ברל גם ואז להחליט. אני לא למדתי חינוך מיוחד שם, למדתי במסלול הוראה רגיל לעל יסודי. זה נכון שיש מספר מכללות טובות ובדיוק בגלל זה אל תהי סגורה על משהו אחד לפני שבדקת עוד, זה הדבר האחראי ביותר לעשות לדעתי. מה שאהבתי בבית ברל בנוסף לדברים הטריויאליים שכמובן חשובים (מקצועיות, מסורת של שנים, שם) זה האווירה הירוקה שבאה לידי ביטוי בגן בוטני ומדשאות גדולות, והאוכלוסייה שלומדת במקום. אני מלמד כבר מספר שנים והדבר הכי חשוב לדעתי למורה מתחיל זה הפאן המעשי של תעודת ההוראה- ההתנסות בשטח. נותנים כאן המון התנסות בפועל וזה עוזר מאוד.

למעלה