השתגעתי

• פותח הנושא rnan
  • פורסם בתאריך

rnan

New member
../images/Emo201.gif השתגעתי

אני עובד מול MDB עם #C אפליקציה ואני משתגע מהקטע הזה של התאריך אני דיי מסתדר עם להכניס תאריכים וגם לקרוא אותם אבל הבנתי ש ACESS ובלל DB עובדים בברירת מחדל על שמירה בפורמט גראורגוני כלומר month/day/year אבל מה לעשות שאנו בישראל אבל פתרתי את זה אני שומר את זה גרוארגוני וכשאני קורא אני עושה לו ל פורמט ישראלי d/M/yyyy עד כאן הכל סבבה אבל הבעיה שלי היא כזאת: עשיתי ניסוי לשנות ב CONTROL PANEL של במחשב ב REGIONAL SETTING את פורמט תצורת התאריך מ גרוארגוני לישראלי ופתאום ב ACCESS הוא התחיל לשמור לי גם כך ...... !!!! כאילו מה ? אני עכשיו צריך לבדוק איך כל משתמש שומר את תצורת פורמט התאריך במחשב הפרטי שלו ????? דרך אגב איך אני יודע את זה ? כי כשהכנסתי תאריכים ושיניתי אז הוא הראה לי אותם הפוכים על אותו קוד "נכון" שהיה מלפני השינוי.... מה עושים?

זה לא איך כל משתמש מכניס...

זה איך השרת מכניס. אני מניח שבדקת את זה על סרבר שנמצא במחשב שלך. התוצאה הסופית תקבע על פי השרת שהאפליקציה תשב עליו.

kramberg

New member
אתה עובד עם אפליקציה של אקסס

ועוד שואל את השאלות האלו?

rnan

New member
../images/Emo189.gif תתפלא חמוד זה גם ב SQL../images/Emo189.gif

לפי הגדרות של REGIONAL SETTING צריך לדעת לעקוף את הגדרות המחשב עליו אתה נמצא כך שזה ממש לא קשור לא רק זה גם צריך לעשות התאמה בין ה REGIONAL SETIING שלך לבין השרת שאליו אתה שולח נתונים ( ואני לא מדבר על נתונים של מבני DATETIME אלא מבנה STRING , שאתה חייב לדעת בדיוק איך לשלוח ( מה לעשות שלפעמים שולחים תאריכים שנמצאים ב LABEL ולא ב DATETIME.... מאז ששאלתי את השאלה יצא לי לשבת עליו איזה יום וחצי. ופתרתי לבסוף בניתי פונקציה שלוקחת את ה CULTURE של המחשב עליו האפליקציה יושבת ולוקחת את ה CULTURE של השרת ועושה תיאום ומעכשיו אני יודע בדיוק איך לשלוח כמובן בעזרת הפקודה החזקה PARSEEXACT ...... יום טוב

למעלה