בקשת עזרה...

p n i n i t

New member
../images/Emo201.gifבקשת עזרה...

תגידו,] יש כאן משהו שיודע אם לפעמים אבעבועות רוח מתחילות בתור פצעים על הפנים בלבד??? לבת שלי- בת שנתיים וחצי, הופיעו כאלה פצעים שלשום, אבל הסתפקתי אם אלו אבעבועות או סתם עקיצות. והיום בערב...לבן שלי- בן שמונה חודשים פצעים דומים על הבטן והיד.. עקיצות? אבעבועות?? מה זה??? אולי משהי נמצאת כאן עכשיו ויכולה לענות לי? דחוווווף....כדי לדעת מה עושים עם המעון מחר....

buba300

New member
סימנים לאבעבועות רוח

דגתי לך משהו באינטרנט. מקווה שיואיל. המון בריאות. סימנים וסימפטומים לפני הופעת סימני המחלה ישנה תקופה של 14-21 ימים של אינקובציה של הוירוס בגוף ללא סימני מחלה ברורים. בהמשך המחלה מופיעים סימנים כגון כאבי ראש קלים, חום, עייפות, וירידה בתאבון, הסימנים הללו יכולים להופיע 24 עד 36 שעות לפני הופעת הפריחה האופיינית. (בילדים קטנים מאוד הסימנים הללו מופיעים לעיתים נדירות, הסימנים האלו מופיעים אצל הרוב המוחלט של הנדבקים במחלה), אצל המבוגרים הם אף מוחמרים עם סיבוכים שלעיתים מצריכים אשפוז של החולה. השלב הבא במחלה הינו פריחה, המופיעה תחילה כנקודות אדומות ושטוחות ותוך מספר שעות מתפתחות לנגעים האופיינים הנראים כטיפה ומגרדים ביותר. הפריחה הזו יכולה להופיע בכל הגוף אך ישנם מקרים בהם הפנים והגפיים אינם נגועים. בית החזה העליון הוא המקום השכיח ביותר להופעת נגעים אלו. הפריחה נמשכת 4 עד 7 ימים, וביום החמישי בדרך כלל מפסיקים להופיע נגעים חדשים. ביום השישי למחלה רוב הפריחה כבר הגלידה, וגלד זה יעלם לחלוטין תוך כ- 20 ימים. השלב האקוטי במחלה בילדים בריאים בדר"כ אינו מסוכן, למרות שבישראל נפטרים ממחלה זו בין ילד אחד לשניים ומתאשפזים כ 350 ילדים בבתי חולים מסיבוכי המחלה כל שנה, אך בחולים עם בעיה במערכת החיסונית נפוץ יותר סיבוכים עד כדי סכנת חיים. נגעי אבעבועות רוח.

למעלה