גלית34

New member
../images/Emo20.gif

האם הסתכלת במראה היום‎? מה ראית‎? מה הרגשת‎? האם אהבת את זה‎? אם יש לך מזון במקרר בגד מעל גופך גג מעל ראשך ומקום לישון בו‎, אתה עשיר יותר מ 75% האנשים בעולם אם יש לך כסף בבנק אם יש לך כסף בארנק אם יש לך כסף קטן אתה נמנע בין ה 8% העשירים בעולם אם התעוררת הבוקר יותר בריא מחולה אתה מבורך יותר מ 1,000,000 אנשים שלא ישרדו עד סוף השבוע אם לא חווית אף פעם את סכנות המלחמה‎... את בדידות הכלא‎.... את זוועות העינוי‎... או את ייסורי הרעב‎, אתה יותר טוב מ 500,000,000 אנשים בעולם אם אתה יכול לגשת לבית התפילה מבלי לפחד מהטרדה, מעצר, עינוי או מוות‎, אתה במצב יותר טוב מ 3,000,000,000 אנשים בעולם אם ההורים שלך עדיין בחיים‎, ועדין נשואים‎, אתה זן נדיר אם אתה יכל להרים ראש ולחייך אתה מבורך כי מתוך האנשים שיכולם רובם לא עושים זאת אם אתה יכול להחזיק למישהו את היד‎, לחבק מישהו‎, או לגעת במישהו‎, אתה מבורך כי אתה יכול לספק ריפוי במגע אם אתה יכול לקרוא את המסר הזה אתה מבורך פעמיים פעם אחת כי מישהו חשב עליך‎, ופעם אחת כי יותר מ 2,000,000,000 אנשים לא יודעים קרוא וכתוב שיהיה לך יום נעים ספור את ברכותיך ושלח לכל מי שאתה מכיר כדי שידעו עד כמה הם מבורכים

אטיוד5

Active member
אף אחת לא אמרה לי היום ....

שהיא אוהבת אותי. וגם לא אתמול. אז כמה מיליונים של אנשים יותר מאושרים ממני היום?

russo1

New member
אם לא חווית אף פעם את סכנות המלחמה

כנראה עלית לארץ רק לפני חצי שעה

אם לא תאכלי את המרק תדעי כי בהודו

יש מליון ילדים רעבים. ככה אמרו לי כל ארוחת צהרים אח"כ הודו הפכה לביאפרה והיו עוד כמה שינויים גיאוגארפים בשיטה עם השנים. אבל כשאני קמה בבוקר ומה שמציץ אליי מהמראה זה רק ג´יפה של בוקר אחרי לילה קצר מדי, שאני צריכה לרוץ למכולת כי מישהו גמר את שקית החלב האחרונה ולא קנה חדשה,אז כדי שיהיה במקרר,אני נועלת משהו ימין על שמאל וטסה למכולת, רק שהמכונית שלי בבוקר, חושבת שאין שום סיבה להיפתח בלי להפעיל את האזעקה השכונתית, ואח"כ יש לה בעיות של התחממות. בצומת של הרחוב הקטנצ´יק שלי פוגש אותי שוטר על אופנוע ושואל אחרי שהוא מוריד את הקסדה,למה אני נוהגת בלי חגורת בטיחות(הוא בטח אחד מה600 של אשלי).ואני צריכה לגייס את כל חינחוניי ,כדי להסביר לו למה. במכולת, החלב הוא משלשום,ואני מקווה שנכנס למקרר לפני שבילה יממה בארגז בחוץ. אני טסה הבייתה בחזרה עם חגורת בטיחות, הבן אומר שהוא צריך 35 שקל להיום לטיול למחלבה כלשהי(במילא רוצים להפוך אותם לטכנאי מזון אחרי מפעל השוקולד, מפעל הגלידות ועכשיו מחלבה). אני פותחת את הארנק ויודעת ששלשום ביקרתי אצל האיש שבקיר, והוא הסכים לתת לי 600 שקל טבין ותקילין ולא צעק עלי ולא בלע לי את הכרטיס אפילו. אז כשאני פותחת את הארנק ומוצאת 5 שקלים סמליים,ואני בהיסטריה של שעה שבע ארבעים וחמש, ומי לקח כסף מהארנק שלי. אפילו מתקשרת לגזלן החלב שלי, ושואלת אם ראה כסף בארנק שלי, והוא עונה, בטח שכן, הבוקר לקחתי לך 500 שקל-נגמר לי הכסף. אז מה אני אגיד? בבוקר שכזה אני מברכת כל דקה ודקה את יומי ויודעת שאני, מה זה מבורכת. ואם הייתי פרה בהודו אפילו הייתי קדושה.

russo1

New member
בת מזל

אם אני אנסה להתחנחן אל שוטר כדי שיפתור אותי מעונש אמצא עצמי עם פנס בעין וקנס מוגדל

פרה בהודו ../images/Emo80.gif

הרגת אותי אחותו אני ברצפה (כמו שמייקי אומרת) דינה מחפשת טישו לנגב את הדמעות של הצחוקים

למעלה