Queez חדש

khammel

New member
../images/Emo20.gif Queez חדש ../images/Emo20.gif

אוקיי, מזמן לא היה לנו אחד, אז קדימה... איזה שיר מסתתר מאחורי הרמזים שבתמונה ומה המשמעות של כל רמז?

khammel

New member
יפה, אבל שגוי ../images/Emo3.gif

ובכל מקרה, תשובה נכונה מחייבת הסבר של הרמזים ויש לפחות רמז אחד ששולל את Dead on Time כתשובה. יאללה, לשנס מותניים ולנסות שוב.

Teo Toriatt

New member
תשובה בשלוף

חסר לי עוד רמז אחד אבל באינסטינקט אני רוצה להגיד Nothing but Blue הרקע הכחול, הצי ילום של בריאן מתקופת Back to the Light שבו הופיע השיר, ועוד מההופעה בסיבליה שלמייטב זכרוני היא הראשונה הפומבית שעשה עם קוזי פאוול, שזו תמונתו שם למעלה, שבהמשך כמובן נהרג בתאונת דרכים. כאשר Nothing but blue מדבר על מוות.... הבעיה שאת הרמז של השעון אני מפספס... נחשוב על זה יותר ובטוח שאדע - בכל מקרה זה בטוח שיר מהאלבום Back to the light, כמו שאני מכיר אותך זה דווקא Resurrection אבל לא מתאים לי לרמזים חוץ מקוזי שכתב אותו במשותף עם בריאן)

Teo Toriatt

New member
הא! יש לי גם את השעון

גירסת האינסטרומנטל של Nothing but blue נקראת Somewhere in time והיא יצאה באלבום של Cozy שמשלים את הרמז שלו (האלבום The drums are back) זהו - הפתרון הושלם

ayatz

New member
nothing but blue

טוב, זה לא בדיוק קווין אלא קווין related 1.התמונה הראשית - רק שמיים כחולים,ז"א שום דבר פרט לכחול (תרגום מילולי ברור שמדובר בעצוב...) 2. קוזי פאוול - שותף בכתיבת השיר 3. בראיין מאי - שותף בכתיבת השיר 4. השעון הנוזל - השיר התפתח מתוך נעימה של פאוול בשם somewhere in time. אגב, אם הולכים על קוויז תמונות, יאללה, תפרסמי את שלי, למרות שהוא לא קל...

khammel

New member
../images/Emo45.gif אכן Nothin but Blue אבל נותר רמז לפענח

TEO זיהה נכון את הרמז לפסטיבל בסביליה, אבל לא את הקשר שלו לשיר. שאני אגלה או שאתם רוצים לנסות לבד?

ayatz

New member
בדקתי בהופעה (יש לי בוידאו

עוד כשהיא הוקרנה בטלוויזיה
), אבל תודה לטיוב... לא ראיתי שום קשר נוסף פרט למה שTEO אמר, הופעה של שניהם בשותף - אולי פעם ראשונה בפומבי? תגלי, אני נכנעתי

khammel

New member
טוב, נו, אני אגלה...

בהופעה בסביליה, ג'ו סטריאני ובריאן ניגנו יחד ופטפטו ו... בעקבות המפגש הזה, ג'ו סטריאני העניק לבריאן גיטרת סיגנאצ'ר שלו שדאג שתבנה במיוחד עבור בריאן (עם צוואר עבה). חלק מהשיר Nothin but Blue הוקלט עם הגיטרה הזו.

khammel

New member
../images/Emo41.gif עוד Queez שהכין ayatz

תודה ל-ayatz על ההשקעה. לי זה היה קצת קשה. מה מסתתר מאחורי הרמזים שבתמונה?

Teo Toriatt

New member
זה ממש קל

סמל הלהקה. למעלה - פיניקס אריזונה מתחת - חוג הסרטן מתחת - סימן שאלה - Q וכסא (מלכות - הכתר) למטה שתי בתולות - ז'אן דארק ומרים אם ישו. בצדדים - ימין אריות צבא ארה"ב ורק השמאלי ברח לי השם שלו... (משום מה תקוע לי בראש משה ארנס אבל זה לא הוא... בטח אריה משהו - לא יכלות לשים את אריה אלדד?)

Teo Toriatt

New member
וואלה

תודה (זכרתי משה, אבל לא את הנכון) אז זה משלים את הפתרון - שחל היא מילה נרדפת לאריה.

ayatz

New member
הכוונה המדוייקת מאחורי הכסא היתה...

"כתר" פלסטיק (החברה שמייצרת את הכסאות ועוד...)

למעלה