lovergirl

simi kaTan

New member
תמשיכי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני מבין אותך,כמה קשה לכתוב סיפור סיטואצי שמלווה בהרגשת מועקה ועצב
. אולם אני מאמין שבבוא העת הוא יקבל את המגיע לו
.

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif- פרק 8

כבר אין מה להגיד, המילים נגמרות, כבר אין מה להגיד, נמאסת על כולם. כבר אין מה להגיד, עליי-חרב העולם. הרגשתי כאילו-אוף. לא האמנתי וסגרתי ת'מסן. באיסיקיו הייתה לי הודעה היא הייתה מניצן. אמרנו היי וכל זה, היא אמרה שהיא רוצה לשאול אותה שאלה ושאני יענה בכנות!!!! הבטחתי לענות בכנות. היא שאלה אם אני עדיין אוהבת את רון. אמרתי לה שלא בטוח. היא האמינה לי. ניצן היא חברה טובה. ידעתי את זה. כבר רצו שמועות שהיא רוצה להפרד מרון. הלוואי. ולא כדי שאני יחזור אליו-זה לא יקרה-כדי שהוא ילמד לקח מהכל! אמרתי לה שלא תדאג, אני לא אסכסך בניהם
. היא אמרה שלא מעניין אותה כל הקטע עם רון. זה הלך בערך ככה: ניצן: "רוקי תגידי את האמת!!" אני: "אמרתי את האמת." ניצן: "טוב תקשיבי לי טוב-זה מציק לך כל העניין הזה?" אני: "לא. מצידי שתהיו חברים לעולמי עולמים!!!!!!!" ניצן: "את לא יודעת איך הרגשתי במסיבה. אני אפילו שוקלת לעזוב אותו." אני: "כן שמעתי על זה." ניצן: "אוקיי..תשמעי..אני אוהבת את רון, אבל אני מבינה איך את מרגישה!" אני: "ניצן. את חברה טובה." הגעתי לפשרה, למסקנה, לדבר האמיתי. ניצן-בסך הכל רוצה בטובתי
.

simi kaTan

New member
../images/Emo2.gifשתידעי לך...

שקר מי שמוותר על חברות אם אהוב ליבך כדי שלך יהיה טוב,הוא חבר אמיתי,והיא הוכיחה את זה
.

InBaR 85

New member
יאללה ניצן../images/Emo70.gif

וכל הכבוד על הסיפור המרתק
ואת חייבת להמשיך אותו

מגיע לאידיוט הזה!../images/Emo123.gif

לא מגיע לו שבכלל תחשבי עליו! אני הייתי מחטיפה לו שתי סטירות ובעיטה את יודעת איפה!

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif- פרק 9

שיר נגמר, והשורות נגמרות גם כן, שיר נגמר, והלב דופק. שיר נגמר, ונעלם. "אני מעדיפה אותך, ולא את רון"-לא אשכח את אותו המשפט שהיא אמרה לי. ניצן. היא נהייתה כמעט החברה הכי טובה שלי. היינו ביחד, וסוף סוך הגיעה השעה. בהפסקה שאלתי אותה: "ניצן תעני לי בהכי הכי כנות שאת יכולה." היא הסכימה. "את ורון התנשקתם צרפתית בטיול?" היא שאלה אותי: "מי אמר לך?" אמרתי לה שאותו הילד ששמו נועם. "אם הוא ישמע את זה הוא יהרוג אותי!". אמרתי לה. "רוקי אני נשבעת לך אבל נשבעת לך בכל היקר לי, שאף פעם לא התנשקתי צרפתית!!!" טוב. האם נועם שיקר לי?? המשכתי להסתובב עם ניצן יום ויום, וגם עם חברות אחרות. עד שאיילה החברה אחת מהחברות הכי הכי לשעבר!!! נהייתה ברוגז איתי והחליטה שהיא כועסת עליי. לי נשבר מאותהה ילדה. רבנו. הרבה. היא עוד גייסה לה איזה משהי בשם בר מהתיכון שתבוא לקלל אותי כמו: "אני יזיין אותך מכות", "את תצטערי שנולדת!" ועוד ועוד איומים, ועוד סכסכה ביני לבין אחת מהחברות הכי הכי טובות שלי, שבמקרה גם היא קוראת הסדרה-
מרווה
. נשבר לי. בכיתי. הרגשתי רע. מה עוד יכול לקרות???

למעלה