שוב נעצו אותכם למעלה?
M M i c h a l y U S A New member 15/5/06 #43 מכיוון שמנסה להתברר הבנתי שיש ..מצב..טוב אולי אילנה תפתור את המצב..
מ מצוטטת New member 16/5/06 #64 ../images/Emo124.gif מותק))))))))))))))))))))))) הגעTTTTTTTTTTTTTTי לפרגן על מה היום את צ'כה את מתעDת בדיוק כל אחד ברובריקה הנכונה מיקוות כומו לימDתי לAך.........
../images/Emo124.gif מותק))))))))))))))))))))))) הגעTTTTTTTTTTTTTTי לפרגן על מה היום את צ'כה את מתעDת בדיוק כל אחד ברובריקה הנכונה מיקוות כומו לימDתי לAך.........
מ מצוטטת New member 16/5/06 #98 !|../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מגרדים ת' 100 תוך 24 שעות.... טוטו, לרוץ ולמלא מהר |
!|../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מגרדים ת' 100 תוך 24 שעות.... טוטו, לרוץ ולמלא מהר |
R R a c h e li New member 16/5/06 #50 יופי..... ושוב פעם לא הוזמנתי תוהה אם צריכה אני לשמור את החברות ביננו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/5/06 #53 אההההההההה... המטאטא שלך ייצג לך שם בכבוד בטח לשמור ת'חברות...שמרי חזק במחבואה.
J jesie12 New member 16/5/06 #56 אוי הבן שלי שאל אותי איך אומרים "מחבואה" ברבים עניתי שזו טעות ואומרים "מחבוא" וברבים "מחבואים" והוא ענה ידעתי שאני מדבר נכון. הסתבר שהוא תיקן את החברים שלו והם עמדו על זה שהוא טועה..
אוי הבן שלי שאל אותי איך אומרים "מחבואה" ברבים עניתי שזו טעות ואומרים "מחבוא" וברבים "מחבואים" והוא ענה ידעתי שאני מדבר נכון. הסתבר שהוא תיקן את החברים שלו והם עמדו על זה שהוא טועה..
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/5/06 #58 מחבואה../images/Emo88.gif תתקני לו שוב דפקא נחמד לראות לך מגיחה מהמחבואה