../images/Emo20.gif../images/Emo51.gif../images/Emo20.gif

ברצוני להודות...מעומק ליבי... למארגנים שערכו...טרחו...הכינו...הגישו...קישטו... האירוע אתמול היה מוצלח ביותר...מגוון...ספונטני...ססגוני...ורב משתתפים. אין ספק שהיה זה אירוע השנה
הוא קיבץ...גיבש...ליכד...איחד...את רוב חברי הפורום. מי יתן וילמדו מאיתנו פורומים אחרים...אחוות יחידה מהי. ושוב המון
לכל המשתתפים. נ.ב. במהלך האירוע הלך לאיבוד מסר שהיה בדרכו אליי... המוצא הישר מתבקש לשולחו לתיבתי שגם היום תהייה פתוחה באופן חד פעמי נוסף... מבטיחה לתגמל ת'מוצא בכרטיסיה של 5 חדירות נדירות...תוקף עד 31.5.06 ו
ל-N D R...שהביאני בשלום עד הלום...יישר כוח להמשך.

נראה לי

ותקני אותי אם אני טועה שזאת אחת ההודעות עם הכי הרבה מילים שכתבת אי פעם נראה לך שזה בגלל הגיבוש????
איפה החבאת את כל המילים האלה עד היום????

deena

New member
סליחה?

את רצינית? להגיד תודה על שזכית לראות את שפיכת הדמים, הזוהמה, השקרים והעלבונות שהטיחו פה אנשים אחד כלפי השני? וואו.

עשית את זה שוב../images/Emo88.gif מבקשת להפסיק

שוב משפריצה על המקלדת..די.. חחחחחחחחחחחחחחח..נופלת כאן..תמשיכי זה בסדר..

תדיגי...

יש סיכוי שאזכה לראות לך משפריצה פם אחת?
מה עם הכרטיס שלי? ותזהרי... אחורי ההיפוך...ד"כ כלבים עוברים לריצת אמוק

../images/Emo6.gifאפופה בענני שינה..עין אחת פתוחה

את מבקשת יותר מידי כרגע.. ויש סיכוי תמיד..שאת תבואי לפלורידה? למה מה? זה סוף העולם?

פם אחרונה...

מה הייתי בפלורידה... התבקשתי להפוך לדג...על מנת להמשיך לנשום. שנייה אחת מחוץ לשדה התעופה...ועפתי חזרה בטיסה הבאה לניו יורק. אלבוקרקי,ניו מקסיקו...שם ניפגש

את

אל תסגרי לנו כאן דילים......הבנת. זה התפקיד שלי ... {בלי פ'אדיחות ווקשע על הפיקשוש האחרון
..את תהרסי לי תריפיוט'יישן....אני ממש אובג'קיישן בנדון..עד שתוכך חפותי לדיל הבא}

אפשר לקרא לך מותק?

ראשית סוגרת דילים כמה שאפשר..ואזי כל יום.. דיל זה דיל זה דיל.. תחשבי על זה היא תגיע לניו מקסיקו ולי תהייה סיבה לטייל..לא דיל?

מגעילולה..."אחושילינג"???

מה קרה ל "אחותה"??...{נגמה אחוות פותות???} ולמה דמיונך מבעבע במקום שהוא לא אמור לבעבע, האא? כי הבעבוע בעצם אמור להיות בנקודה אחרת לחלוטין...למטה כזה. עם בעבוע שכזה, נראה לי המטוס יבוא אלייך כפרע.... :))

ביטאח....אפילו חמודית כזו...

וכשאני אגיע שוב למיאמי......... מה תעשי?. {הפעם ללא ליווי צמוד
}

orly441

New member
דינה לא נורא כל עבודה

עם אנשים היא כפיות טובה אם את שלמה עם מי שאת ועם מה שאת נותת לחברה מי הם אלה שיעבירו ביקורת ? האמת היא שלא הצלחתי להבין מה הביקורת שהעבירו עלייך כך רק הבנתי אבל לפי מה שאני רואה כאן בפורום ההתנהלות בהחלט התנהלות יפה אותך ראיתי רק בכמה מפגשים ולא הצלחנו לתקשר אבל עושה לי רושם שאת אדם נפלא עם כושר נתינה וזה שלך חביבתי קחי את זה לחיים שלך ממני אורלי תושבת וותיקה על כדור הארץ

למעלה