../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

לילה מלטף שמים זמן ספירת רגעים בין מה שיש ללבי לזכור ולגופי עוד לחוות בניכר.... להיות אתך בחלום שנרקם במציאות הנוקשת על חלון דומם רוצה להימצא לידך בעוד ידיך כותבות עלי בסערת ליבך "שמח שחזרת אליי".... ליקוי של לב חופן בתוכו תשוקה לאותם רגעים נספרים בתקתוק שעון פעימות וכאב תשוקה מפלח חזה אישה שאל משקל גופך כמהה באוושת כרית הנתחבת .....
שבת קסומה

הכרית כמשל...

אוחז בחוזקה בקצוות הכרית הרינו כרתנו בינינו ברית, להמשיך לחבק גם שהכל נגמר בשתיקה שבאה שהכל נאמר. ליטוף אישה בין ארץ לשמים על גופה זולגות טיפות של מים, שתיקה קצרה חופנת בתוכה תשוקה הדדית לסיים את השיחה. שוב מקיץ מחלום רקום אהבה מרגיש כמו בובה בחלון ראווה, את נראית לי פתאום כה שונה אולי כי זו הפעם הראשונה ? מחוגי השעון נעים במהירות משאירים אחריהם אי-בהירות, הידיים רושמות את דבר הלב איתך אני מרגיש כה שליו.

ומה עם האהבה...../images/Emo23.gif

ואנו עומדים זה בזו מחובקים עטופים שנינו בבד משי אדום קשורים בסרט קטיפה שחור ארוזים כמתנה מוכנה לשבת ואתה מולי ואנחנו מתחככים ידיינו מחפשות מקומות נסתרים זה את זו מלטפים ומענגים כולי כמהה כבר לחום גופך הפחת בי חיים אהובי ומגעך משאיר בי סימנים סימנים של אוהבים סימנים נעימים "שמחה על שאני שלך ואתה שלי" מתפתלים לנו במיטה גוף לגוף איש ואישה אהבה גדולה עונג שבת המופלאה

למעלה