שרשור שאלות לד"ר היימן

הלוואי והיה בריא-מה חשיבות הגובה?

מאוד מאוד קשה לי-אני גם תוהה איך הגיע לגובה?היתכן שנטילת התרופות מגיל חצי שנה עד 18 -גרמה לשיבוש ש...התוצאה -צמיחת יתר לגובה?למי הפתרונות?

ברור- התלוצצתי

לא מאמין שביגלל התרופות וואהו, את כבר 17 שנה בענין. והדאגה מתישה. אם מותר לשאול, יש אולי לאחרים מה ללמוד ממך. יש פה הרבה הורים בתחילת הדרך, וכל מיקרא שונה, אבל הם יתענינו לשמוע אך התהליך התחיל, ואיך עברו 17 השנים מבחינת האיזון. כיום, אני מבין שמלבד ההתקפים מצבו רגיל.

היו שמונה שנים שקטות

ההתקפים החלו בגיל חצי שנה-היתה אשלייה של פרכוסי חום-בגיל 9 חודשים התקף שני והשלישי-בידיים של הרופא-ולראות רופא בבהלה וחוסר אונים-זה מתיש,התחלנו טיפול תרופתי-דפלפט -אצל ד"ר המילי ז"ל-שהיה אחד ויחיד-עם ידע יוצא מהכלל.במשך השנים ארבעת נסיונות הגמילה כשלו והסתיימו בהתקף תחת חום-בכיתהד\ קבל התקף בהפסקה-ולא היה ברור הטריגר-אבל התקף בלי חום-ואז התנפצה האשלייה-שוב טיפול תרופתי שהחזיק שמונה שנים של תקווה,בבקור ברמ"בם ב:24.2.04 הציג הרופא את עומר בפני צוות רופאים והתפאר:"זו היא ההצלחה שלי!!עומר יהיה מפורסם!!כתבתי עליו מאמר!!שמונה שנים ללא התקפים עם הטיפול המוצלח שלי!!ומנהל אורח חיים רגיל לחלוטין" היתה שם אווירה של נצחון ,של חגיגה,הלכנו לשמוח במסעדה,,,למחורת:25.2.04 קבלתי צלצול לנייד, רצתי להרים ולא הספקתי,מייד היה טלפון בבית הרמתי -ושמעתי קול מבוהל:"יש לך בן חולה אפילפסיה?,,,בואי מהר!!הוא שוכב על המדרכה ברחוב!!",,, הייתי בהסטריה-איך יתכן יום קודם הרופא שמח אותנו-שמונה שנים ללא התקפים?מה זה?הייתי בבלבול,הלם,הסטריה,והמראה שהוא שרוע ברחוב,,,בינתיים הגיע אמבולנס,,דהרנו מבוהים,מפוחדים לרמ"בםוהזעקנו את הרופא ש"חגג"אתנו אתמול-הוא מלמל:"לא הייתי צריך לשחק בגורל!"-גם הוא היה מבואס,,,והעלה לו את המינון מ500 מ"ג דפלפט לאלף-וכאן התחיו בעיות-עומר הפך למסורמט-עייף מאוד-ישנוני-וכל זה בגיל17 כשהוא רוצה לבלוע את העולם ולא יכול!!החלפנו רופא ,עומר הגיע לכיתה י"ב-בגרויות,התרופה הוחלפה ללמיקטל 400 מ"ג-פעמיים התקפים קשים-ולפני בגרויות-ממש סיוט אמיתי-התרופה הוחלפה ל:טופמקס-אני מקווה לטוב-היה מאוד מאוד קשה-שני התקפים בתוך מועדון התאטרון בתל-אביב-ממש דכאון,,,,אני מנסה לשאוב כוחות מהימים-שנים שקטות שהיו-רק עכשיו אני מבינה שזו מחלה כרונית -כאמא אני ממש סובלת-שואבת כוחות מעומר-שהוא מקסים ואומר לי בהומור:היה "מעלף"בת"א,או"אמא יש לי לימוזינה פרטית-האמבולנס",,,"החברים אמרו שאני"רוקד"יפה.."אני מנסה להתחבר,מנסה להמשיך, לקוות,להאמין,,אבל גם נשברת וממררת בבכי-מתאבלת על בריאותו,,,זה קשה לי לראות גבר יפה תואר ,שני מטר גובה,נופל ומתעוות,,,

למעלה