../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

שיחה בזוג עיניים גוף ראשון יענה בגוף שני , מבט אחד אישי יספיק לגמוע גוף נשי, מילה שתאמר בלחישה תענג את אותה תחושה , דממה פוקעת פעימה נסערת על לחייך בדמעה.... <>

../images/Emo140.gif

"... תפקידו של הפָסל רק להסיר את החומר, לגלף ולשחרר את הדמות האצורה מהאבן כי יופיו של הגוף הוא רק ביטוי של הנשמה השוכנת בו..." (ציטוט, לא ידוע מהיכן)

../images/Emo57.gif

רחש דלת נטרקת מסך חיי בלאט מנערת , בין אנשים סהרורים מהלכת לקלוע לי פרוכת מבקשת , בעדו יוכלו להביט בי במערומי אומרת תפילותיי...... <> אהבתי את הציטוט ברדי´

../images/Emo48.gif

לפעמים הכאב כל כך חד שאפילו הדמעות לא יכולות לצאת מרוב קור והלב מפסיק לפעום... לפעמים האושר כל כך מאושר שהוא מעלה לך דמעות לעיניים וגורם ללב לדפוק כל כך חזק... לפעמים הגעגוע כל כך דוקר וחד שהופכים אותו לכמיהה מתוקה ורכה... לפעמים האהבה כל כך אוהבת שהיא מחבקת את כל כולך ואינך יכולה להירגע... לפעמים הוא גורם לה לכאוב, לעיתים קרובות לאושר, געגוע שהורג עד שהוא הופך אותו לכמיהה והאהבה... האהבה מחיה

../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

ערומה ניצבת וכסות גופי אורות האנשים , כסות עור שנרקם בחיי מליטוף קטיפת עצב דמעותיי, מחיוך שיפון הצחוק , ובנגיעת משי אהבות . <>

../images/Emo20.gif

אתמול… הייתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר. (שלמה ארצי) היום…. היום, ביום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע - היום. היום, אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי, אני נרגש אתה שומע - היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם - והולך - והולך, והולך והולך. היום, ביום הזה ממש הדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת - היום. היום, אולי אני נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה - אמרי בשקט - היום. תן לנו לחיות... היום ביום הזה ממש אני שואל את אלוהים אני שואל את אלוהים אני כורע - היום. היום, אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע - היום. תן לנו לחיות... (המילים של דודו ברק, הלחן של מוני אמריליו.) מחר…. תזרח השמש מבעד לעננים

../images/Emo25.gif

היום .... כל פעם כשמקשיבה לשיר הזה , נסחפת למקומות אחרים , כשהרגליים לא מנתקות מגע מהקרקע... תודה שהבאת אותו
<כאבי גב העירו אותי "היום">

מבט אחד..

מבט אחד בין אישה לגבר מראה עד כמה גדול השבר, לחישה קלה על גבול הזעקה תמחיש עד כמה גדולה המועקה. דממה חוצצת בין גבר לאישה דמעה זולגת לה ללא כל בושה, חום גופה מתפשט בגופו מגע ראשה המונח על כתפו.

מגע....

מגע רוקד מציאות נאספת בקול תשוקה אל שפתייך נכספת, נחלת השלווה ככר געגועים נחשפת תלישת גופך מבין זרועותיי עדיין צורבת. "רוצה אותך" על חזי לחשת רגשות הבוחשים בתוכי כבשת , עוד רגע מפשיר בלהט בגד נושר כפרח תאווה ניחוחות גבר קושר. המבט אל תוכו טועם נשימות והמגע בידיו אוסף פעימות , אל שהיה בערפול מנומר באופק אדום עוטף חיים נשמר. <>

מגע...

בואי נרקוד לחשתי לך בשקט לפתע חשתי איך את נחנקת, אחזת בי בחוזקה צעד אחר צעד ידייך ליטפו את גופי שרעד. ריח גופך מתערבב עם שלי על מיטתך שוכבת מולי, מפשיט מעליך שכבה אחר שכבה התערטלות של מילות אהבה. אוסף זכרונות של מגע ונשימה לאט לאט נשברת לה החומה, חוף גופך נצרב בלהט בדמיוני ניחוח אישה מעצים את רעבוני.

נודעת....

לחש מלותיך עוד חובק מתוך גופי , מזרימות אושר ושלווה בדמי. טעם נשיקותיך שהרגיעו בי כל מכאוב , עדיין טמונות בשפתיי. ליטופייך שהחליקו קמטיי צער העלו בעיניי דמעות אושר , של חלום הקורם עור ומתגשם . בנגיעות שלך לדעת , אתה בנשמתך נודעת... <>

נוגעת...

זוכר אותך נוגעת לא נוגעת יוצאים יחדיו לדרך לא נודעת, חלום הקורם לו עור וגידים הפכנו בן רגע לשני תלמידים. מתחילים לרקוד צעד אחר צעד לא קובעים מטרה או יעד, נותנים למוזיקה להוליך אותנו מובלים אחרי האש הבוערת בנו. בתוך שפתיי שקעו כאבייך את תשוקתי הרגיעו ליטופייך, מביטה עמוק אל תוך עיניי שוקעת בחמימות בתוך ידיי. הנגיעות שלך חודרות לעומק מעלות על לחיי סימני סומק, הים הרוגע לא הסתיר אכזבתו הריקוד לא תם אנו רק בתחילתו. <> שבת שלום ותודה על ה"ריקוד המשותף"...

../images/Emo25.gif

תודה לך .... ונסיעה פורה , ומהנה .. אתגעגע אלייך ,לשירים שלך , ו"לריקוד שלנו".. אשמור לך ריקוד ראשון

giulietta

New member
../images/Emo7.gif עצוב פנטום...

שיתאחה השבר... שתסתלק המועקה...

למעלה