הודעה חשובה

motib4

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo28.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo20.gif

אוקיי חבר´ה, אני חייב להודיע לכם משהו... ממחר (יום חמישי) עד יום ראשון אני לא הולך להיות פה. אני נוסע לאילת לחופשה (מגיע לי לא
חחח...). בקיצור, תכתבו הודעות, תגיבו לשרשורים , תוסיפו תמונות ובקיצור, תהנו. אני אשלים כשאני אחזור... אז עד יום ראשון (חח... עדיין לא נפטרתם ממני בכזו קלות אני אכתוב עוד כמה הודעות...), ביי ביי...

motib4

New member
תודה רבה... יהיה סבבה...../images/Emo166.gif../images/Emo122.gif

אני אתגעגע!

motib4

New member
אני לא מהטיפוסים שתופסים צבע...

אני פשוט מת, אבל באמת מת על החדרים של המלונות. לא יודע, יש לי כנראה איזה בעיה... חחח...

rahelm

New member
יש לי שאלה אשמח עם תענה לי../images/Emo41.gif

אני לא מצליחה להשים תמונות כמו שכולם שמים אני אשמח אם תסביר לי איך זה לא מצליח לי!

motib4

New member
תשובה...

כשאת מוסיפה הודעה, למטה מעל ה"שלח/י", יש לך אפשרות של "בחר/י קובץ". ליד השורה הלבנה שליד כתוב: "Browse..." או "עיון". את לוחצת על זה ונפתח לך חלון. את בוחרת את התמונה מהיכן שהיא נמצאת במחשב שלך. מתחת יש לך עוד שורה שכתוב לידה: "כותרת/תיאור לקובץ". זו לא שורה חובה אבל אם את רוצה לתאר את התמונה ששמת
זה המקום
מקווה שעזרתי-

rahelm

New member
תודה!!!!!!../images/Emo98.gif

תודה רבה ונסיעה נעימה לאילת!!!!!!!

motib4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifמתוקות../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

התמונה כבר עלתה בפורום וכלנו הסכמנו שהן פשוט מדהימות...

motib4

New member
באמת שזו תמונה יפה שלהן.

את יודעת במקרה מאיפה היא?

Nomero Uno

New member
גם אני לא אהיה פה

אז בהזדמנות זו רציתי לאחל לתאומות מזל טוב וגם לעוד מישהי בפורום שאמרה שיש לה יום הולדת מחר אז עד 120 ותמשיכו להיות כאלה חמודות ומקסימות וכו´

Nomero Uno

New member
קודם כל מה תהנה?

קיבלתי עונש בפנימייה שלי ואני צריך להישאר שם חמישי-שבת גם אני מדליק
לזכרה

למעלה