Der Letzed Lied

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gifDer Letzed Lied../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

אני מקווה שכתבתי נכון
. 71 קולות יש לשירים. כל אחד היה צריך לבחור שני שירים [ולמרות שיש כאלה שלא ראו למרות ההדגשות והחזרות שלי על כך והצביעו לשיר אחד
]. Ready, Set, Go! עם 17 קולות. Dont Jump עם 8 קולות Monsoon עם 10 קולות Rescu Me עם 18 קולות Sacred עם 8 קולות Break Away עם 10 קולות. מה שאוהב ש !RSG ו RM בחוץ! אבל.......אתם יכולים להחזיר שיר אחד. הפעם אתם מצביעים להוצאת שיר
ולהחזרת שיר
. הדחת שיר: Dont Jump Monsoon Sacred Break Away והשירים שהודחו ואתם יכולים להחזיר: Scream Ready, Set, Go! Rescu Me Love Is Dead Final Day By Your Side On The Edge Forgotten Children אתם מוזמנים להצביע

Fall Out Liel

New member
../images/Emo18.gifועוד משהו חשוב!!../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif

יש פה אנשים שכנראה לא הבינו את מטרת המשחק. המטרה היא לעשות השוואה בין השירים באנגלית ולא בין השיר באנגלית לגרסה הגרמנית. זה בכלל לא הקטע. אז תעשו השוואה איזה שיר אתם פחות אוהבים מבין כל הגרסאות האנגליות ולא בין האנגלי לגרמני. יואו כמעט חטפתי התקף לב, בטעות לחצתי על רענן לפני שזה שלח ואז זה הגיע לדף של הפורום וההודעה לא הייתה והתחלתי להילחץ ><. ואז עשיתי רענן שוב וראיתי אותה
.

Fall Out Liel

New member
מזה BY?../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

ביי יור סייד? לא הבנתי, להזחיר את ביי יור סייד ולהוציא את דונט ג'אמפ? |חבולמאוד|

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאעהעהע התבלללגן ><" כנסי../images/Emo26.gif

כן, אני טיפשה.. זה אמור להיות ביי יור סייד XD להחזיר את ביי יור סייד ולהעיף לכל הרוחות את דונט ג'אמפ

ElinorLahav

New member
אעאעאעאע זה מתבלבלבלבלבלב ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

דונט ג'אמפ- להוציא לאב איז דאד - להשאיר

stasi24

New member
../images/Emo54.gifסייקרד../images/Emo128.gif, לאב איז דד../images/Emo127.gif

PerfectSP

New member
מה?../images/Emo12.gifלא!!!><" למה שלחת תפוזבל?! ../images/Emo190.gif

XDDDDDDDDג להצביע* Break Away
יאיDDDDD: By Your Side