1.1.08!!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gif1.1.08!!../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

אני בשוק שלא פתחו
. 2007 עברה חלפה לה. מה קרה השנה? האם זו שנה טובה או לא? מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? לפורום? מה אתם מאחלים שקשור לפו"ב? האם אתם חושבים שנזכה לראות אותם מופיעים פה בארצנו?
פורום 1612, אוהבת אתכם!!

יאי שנה חדשה!

מה קרה השנה? האם זו שנה טובה או לא? לא ממש טובה..היו מלא רגעים שנשברתי אבל ממש ..והרגשתי רע..מהתחלה הייתה לי הרגשה לא טובה בקשר לשנה..אני שמחה שהיא נגמרה.. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? לפורום? לעצמי..שאני יהיה פחות מדוכאת..שאני ימצא חברות חדשות..ושיהיה טוב
.. ולפורום..שיהיה עוד מפגש והפעם אני יבוא! שימשיך להיות נחמד ושהתגובות ימשיכו לזרום..פורום פוב הכי שווה XD מה אתם מאחלים שקשור לפו"ב? האם אתם חושבים שנזכה לראות אותם מופיעים פה בארצנו? אממ בהצלחה לאלבום החדש ושלא יעשו אותו ראפ :(.. ושימיכו להיות חמודים ולהצתלם בפוזות מוזרות כדי שנוכל לעשות להם דיבובים מצחיקים.. ושיבואו כבר לארץ!!

BrokenRainbow

New member
2-0-0-8../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אני פשוט יעתיק לפה את השאלות ששאלת שיהיה לי יותר נוח לענות >< מה קרה השנה? האם זו שנה טובה או לא? ואוו כמה דברים קרו השנה..טסתי לחודש לאירופה, חגגתי 16, נכנסתי לכיתת מב"ר שזה ממש גדול ומשמעותי
והיו עוד מלא דברים כאילו הכרתי מלא אנשים חדשים ואני חושבת שממש התבגרתי והשתניתי D: וכן זאת הייתה שנה מאוד טובה, למרות הקשיים והדברים הרעים אני חושבת שהכל קורה לטובה ושאני יכולה רק ללמוד מדברים כאלה. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? לפורום? לעצמי? להצליח ולהיות מאושרת זה מה שנראה לי הכי חשוב. ולפורום? שיצטרפו עוד אנשים ושיגדל ותמשיך להיות אווירה כייפית בפורום ושימשיכו להיות פה אנשים מדהימים
מה אתם מאחלים שקשור לפו"ב? האם אתם חושבים שנזכה לראות אותם מופיעים פה בארצנו? שפו"ב ימשיכו להצליח ושימשיכו לעשות את המוזיקה המדהימה שהם יודעים לעשות כ"כ טוב, שישארו אותו דבר ושלא יתמסחרו יותר מידי
ואני אופטימית בקשר להגעה שלהם לארץ חח
שנה מדהימה לכולםםםםםםםםםםם
ומי שקרא את זה מקבל חיבוק XD

למעלה