שרשור יומי 22/10

moshavnikit

New member
../images/Emo20.gifשרשור יומי 22/10

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום-
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
משהו חדש שלמדתם היום-
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אם אני לא מעלה שרשור אתם מוזמנים להעלות בעצמכם, פשוט בסופ"שים אין לי מחשב :0)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifוהיום בסימן../images/Emo192.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? נהדר
קמתי לפני חצי שעה.. ועד יום רביעי אני בחופש
שיר היום? christina aguilera - welcome (מודה באשמה.. היא שחקה אותה בדיסק האחרון...)
תמונת היום-
יש לכם משהו מצחיק לספר? איש אחד שם רגל על הקיר, נורא התלהב, שם את הרגל השנייה ונפל.
משהו עצוב/מעצבן לספר? היה לי חרא של סופ"ש
משהו מיוחד שקרה היום? עוד לא נגמר היום.. אני אופטימית
משהו חדש שלמדתם היום- עוד לא נגמר היום.. אני אופטימית
או שסתם בא לכם להגיד משהו? פופיק

moshavnikit

New member
היום שלי :0)

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר, עובר מהר שיר היום? היהודים-עידן האלוהים תמונת היום- התמונה של מיה דגן בשער הפורום שלה, אהבתי :0) יש לכם משהו מצחיק לספר? לא ממש משהו עצוב/מעצבן לספר? למזלי לא משהו מיוחד שקרה היום?
משהו חדש שלמדתם היום- להחליף ערוצים ב-DVD (עזבו..) או שסתם בא לכם להגיד משהו? היי!!

JusT BaRi

New member
../images/Emo6.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? משעמם שיר היום? Chris Brown - Who's Girl Is That ידיד שלי הקדיש לי אותו :) תמונת היום- אין =] יש לכם משהו מצחיק לספר? ילד 1 הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך ונפל.. :O משהו עצוב/מעצבן לספר? מחר יש מבחן בהיסטוריה ואף פעם לא קיבלתי יותר מ23 משהו מיוחד שקרה היום? מיוחד?? סתם ציירתי מיליון פעם איזה משהו ותליתי את זה בכל הפרוזדור בבצפר =] משהו חדש שלמדתם היום- שהמורה לאנגלית סתומה =\ או שסתם בא לכם להגיד משהו? טראקים = שליטההההההההה!!

TillsWIFE

New member
יאי../images/Emo190.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? אין לי כח ללמוד יותר, אני רוצה חופש שיר היום? אין לי זמן למוזיקה
תמונת היום- אין לי זמן להסתכל על תמונות יש לכם משהו מצחיק לספר? אין לי זמן לספר את זה משהו עצוב/מעצבן לספר? אני צריכה ללמוד למבחן במתמטיקה והסטוריה (אחרי ששבוע שעבר חרשתי את כולו למתכונת בביולוגיה שכבר מצאתי כמה טעויות בתשובות שלי). משהו מיוחד שקרה היום? לא עשיתי תאונה בשיעור נהיגה שהיה לי היום משהו חדש שלמדתם היום- שהימים נגמרים יותר מדי מהר או שסתם בא לכם להגיד משהו? אין לי זמן בכלל! צריך מינימום 30 שעות ביממה כדי להספיק הכל.

למעלה