שלום לכולן

../images/Emo20.gifשלום לכולן

אני חדשה כאן , הרבה זמן רציתי להשתתף בפורום הזה אבל היה לי כבד מידי. המקום הזה מעלה בי הרבה דברים מודחקים. אימי נפטרה כשהייתי בת 5, היום אני בת 28, ואבי נפטר לפני שנה וחצי. בבית היינו מאוד סגורים ריגשית כמעט אף לא דיברנו עליה כי זה כאב,וזה לא היה בית שאפשר לבטא בו רגשות, לא בוכים אחד ליד השני כמו שלא נהוג אצלנו לנשק אחד את השני לשלום, אז כך שמן הסתם אני אדם שקשה לו לבטא רגשות הן במעשים והן במילים.(לפחות לעת עתה- אתן יודעות זה מצריך הרבה עבודה פנימית לא קלה -לעבור שינויים חיוביים) כך שעד שהפכתי לאמא לא סבלתי את יום האם במיוחד כשכל הילדים הכינו לאמהות שלהן כרטיסי ברכה בהתלהבות בכיתה ואני נשארתי בחוסר מעש איזה אטימות מבחינת המורים(וואו אני בקושי רואה את המסך מרוב דמעות-פעם ראשונה שאני מתלוננת על זה בפני מישהו אחר עד עכשיו זה היה רק קיטורים לעצמי) אמא שלי נפטרה בפורים איזה בעסה דווקא בחג שאמור להיות הכי שמח.אני לא ממש זוכרת אותה ותמיד כשהיו אומרים אין כמו אמא לא הבנתי על מה הם מדברים. היום יש לי 3 גוזלים משלי(בת6 בן3 ואפרוחית מהממת בת חודשיים)ואני יודעת שאף אחד בעולם לא יכול לאהוב אותם, להבין אותם, לקרא אותם, ולהכיל אותם כמוני. היא כל כך חסרה לי אחרי הלידות אתן יודעות ככה דמות אימהית שתבוא תשרה ביטחון שתדאג לי(זה בטח מה זה כיף שמישהו דואג לך,) תודה על ההקשבה דרך אגב איזה קורע השיר של אייל גולן-אם יש גן עדן- תודו שהוא הורס ביי לבינתיים אוהבת סופיה

ברוכה הבאה יש לי גורה

לאבד אמא ולא משנה באיזה גיל זה כואב בין אם היית בת יום ובין אם היית בת מאה אני שמחה שהצלחת בפורום הזה לשפוך את הלב ולהוציא את כל מה שכואב הפורום הזה נועד לתמיכה בבנות כמונו ולכן על תחשבי אפילו לשניה שאת מעמיסה או מכאיבה כי לצערנו כולנו באותה סירה שולחת לך חיבוק גדול ונשיקות חמות ושוב ברוכה הבאה לביתנו החם והאוהב

../images/Emo24.gifתודה נחמד שיש מישהו שמבין

ולא חושב שאני סתם מרחמת על עצמי יותר מידי

אשבל1

New member
היי סופיה וברוכה הבאה

אני מזדהה עם הרבה מהדברים שכתבת, במיוחד בנושא הילדים, כל כך מבינה ומכירה את התחושה כמה אמא חסרה אחרי לידה. איך בכל זאת את מסתדרת? אשמח לשמוע עוד עלייך ככל שתרצי לשתף, יום נעים......................

תודה על ההתעניינות../images/Emo13.gif

הכל מצויין, הקושי הגדול היה בשבוע שבועיים הראשנים שאחרי הלידה עם הדכדוך והבלאגן ההורמונאלי אבל אחרי שהבנתי איפה הראש ואיפה הרגל שלי הכל הסתדר ועכשיו אני מתמרנת מצויין בין 2 ילדים ,תינוקת יונקת, בית גדול, בעל וכלב. עכשיו הכל מעולה ואני נהנת מהצעצוע הקט|מוצץ שיהיה לכולנו יום קסום ומלא ניסים קטנים ||

m o n a l

New member
../images/Emo24.gifכל כך עצוב

כל כך עצוב וכואב שאמך נפטרה שהיית כל כך צעירה ושבקושי יש לך זכרונות ממנה. לי יש ילד בן שנתיים, ולפעמים מעסיקה אותי המחשבה - מה יקרה עם אני אמות צעירה, לבן שלי לא יהיו זכרונות ממני - של האהבה הגדולה, החיבוקים והנשיקות. אני בטוחה שעד גיל 5 אמך העניקה לך מלא - אהבה וחום כמו שאני מעניקה לבני, וכמו שרוב האמהות מעניקות לילדיהם. אני, לשמחתי זכיתי לאהבתה של אימי עד גיל 30 (היא נפטרה לפני שלושה חודשים). ברוכה הבאה לפורום
נ.ב השיר של אייל גולן אכן מרגש מאד

למעלה