שלום לכולם

BlogTV Police20

New member
../images/Emo20.gifשלום לכולם

לילה טוב, אני לא יודע איך להתחיל אבל ממש מדהים פה. אני נמצא באיזו עיירה באזור שנקרא "דרך הגנים" שזה אזור ירוק לאורך החופים. האזור שמחבר בין האוקיינוס האטלנטי להודי. טוב מה אני מקשקש לכם עכשיו.... בקיצור לכל מי ששאל אז כן.... זה שאמר לי שיש פה מלא כוסיות מסתבר שיש לו "שין שורקת" והוא צדק... מחר מחכה לי יום ארוך ואלדד אני שומר לך הרבה חומר לטיול שלך פה... לילה טוב לכולכםםםם ואני מתגעגע ותשמרו על המערכת של צחי ואני מבקש לא לעשות בלאגן בפורום.... לכבד אותו ברור??????????? שלכם באהבה
נאור

BlogTV Police17

New member
חחחחחחחחחח יא מצ'וגע

כבר אמרו בעבר, שבנות ישראל הכי יפות... אמרו עוד דברים אבל לא אכתוב אותם כאן לא יפה חחחחחחח... תעשה חיים בשביל כולללללללללנננננננווווווווווווו חיבוקים ונשיקות

BlogTV Police44

New member
נאורייייייייייי../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שאתה נהנההההההההההה מאמי שתדע שאתה נורא נורא אבל נורא חסררררררררר מחכה לתמונות מהספארי בקוצר רוח ואל תשכח לצלם את האריהההההההה חעחעחע יאללה מאמי תשמור לי עלייך ותעשה חיים שלך מירב

BlogTV Police40

New member
נאוררררררררררררררר

תצלם לי דברים מעניינים אתה יודע...שאולי זה ישכנע אותי לנסוע לשם גם חחח (מזל שחברה שלי לא בפורום הזה) תהנה אחי מחכים לךךךךךךך

syrus

New member
למה לא למה לא...

לא מספיק שאנחנו פה אתה עוד דורך על הפצעים
סבבה וקצת ברצינות - תעשה חיים - שכח אותנו (מה אתה נכנס לפה בכלל?!?!?! רק לעדכן ולצאת אה? ותו לא) מחכים לך בחזרה לשמוע חוויות

BlogTV Police22

New member
../images/Emo24.gif

נאורררררררררררררררררררררררר מתגיגייעם כל כל כך יאללה תחזור מיצת כבר לא? תהנה נשמה נשיקות שרון

BlogTV Police10

New member
../images/Emo6.gif תחזור לפני אני שורף לך הבית ../images/Emo6.gif

ואל תשכח את כולנו בדיוטי פרי , רסיבר 5 רמקולים וסאב סתם כפרה עליך , התקשרו מגחלים , שאלו אותי למה אנחנו לא באים
יאללה בוא, געגעתי , ואגב, יש לך ד"S מיסמין

למעלה