שלום חברים,

Queenati

New member
../images/Emo20.gifשלום חברים,

אנו רוצים להכין כתבה בנושא הבלוגים אשר תכיל סיפורים מהבלוגים. אני צריכה מכם שתעלו כאן כל מיני סיפורי בלוגים דרמתיים, מצחיקים, עצובים, מרגשים - דברים מוזרים שנתקלתם בהם....כל דבר שיכול לעניין... למשל, שוטרים שסייעו לגולשים בדיכאון, התאבדויות, שידורים ביזאריים.... כל מה שתחשבו עליו - ניתן לשרשר כאן....

BlogTV Police5

New member
מי חבר שלך?:) יאלה תרגיעי

סתם כפרות עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מואההההההההההה

BlogTV Police25

New member
לא עדכני משהו אבל הייתה

את הפעם הזאת עם סקסית 23 של הצ'אט שהצליחה להוריד לי את הלב עם איום בהתאבדות אני לא זוכר אם זו הייתה רונית או הדר שעזרו לי אבל בסוף התקשרנו לנעמה (לא זכור לי השם כרגע יש לי אותו בפלאפון:) המספר שנתת לנו למקרי חירום ושלחו לה ניידת הביתה וסראאאאאאט וכהבנתי שהכל בסדר איתה אז הלב עלה בחזרה מאיזור החלציים שלי :)...

Queenati

New member
פששששששש כל כך הרבה סיפורים

וחוויות.....פשוט קשה לי לבחור....
אין לכם שום סיפור מצחיק? חוויתי? people, wake up!!!!!

Queenati

New member
ולירן, על סקסית יש כל כך הרבה

סיפורים....מטורפים....וקיצוניים. כמו למשל שהיא גילחה בשידור...(עד היום אני נקרעת מצחוק), שהיא הש**** בדלי.... ניידות נשלחו אליה מספר פעמים....כנ"ל לאלין....נשלחו ניידות, שוטרים, גולשים....שחר....מה לא?!

BlogTV Police10

New member
יש לי סיפור!!

לירן פוליס 25 קבע איתי לצהריים בעבודה שלי ודפק לי ברז
ההמשך יבוא במפגש שיקבל מכות
ועכשיו ברצינות.... הסיפור של דינו ריגש אותי אישית, איך בן אדם התמודד עם אימו ברגעים הכי קשים והיה בטוח שהוא לא יצליח לשרוד אם היא תלך, והוא התמודד עם הכל למרות הכאב.

BlogTV Police25

New member
להגנתי

יאמר שאני מתקשר אליה ומתקשר והיא לא עונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רק תלונות!!!!!! לידעתך בטלפון לוחצים SEND ואז אפשר לדבר ....

BlogTV Police17

New member
הסיפור הכי יפה זה ...

אני חושב שמוטי וסיון הם הדבר הכי יפה שיצא מתפוז ...

BlogTV Police17

New member
ועכשיו ברצינות ...

יש הרבה סיפורים יפים וגם ההפך ... כמו אהבות .. אכזבות ... אנשים מסויימים שלמדו לאגור אומץ בגלל הבלוגים ... כמו למשל כאלה שלא הצליחו לשיר לעולם .. (מרוב בושה או פחד) והיום אנשים נהנים לשמוע אותם ... היו גם כאלה שהסתירו כל חייהם סוד אישי ... שגרם להם לרע .. ופה הם פתחו את זה .. ויותר טוב להם והם מודים בזה ... אנשים שאגרו אין סוף חברים .. וזה באמת ככה ... אני אישית חושב ... שהדבר הכי הכי .. אלו המפגשים של אותם גולשים ... שלא פעם ולא פעמיים עושים ומארגנים וקורעים את התחת כדיי לראות אחת את השני.. לא חושב שיש דבר יותר יפה מזה ... שמוירטואליות הם הגיעו למציאות ... זה עושה טוב מנסיון שלי אישית .. אז אני את שלי אמרתי ...

BlogTV Police17

New member
טוב יש לי עוד משהו ....

לא יודע אם יצא לכם להכיר את הניק shelly nou york ... היא גם משדרת והיא באמת בן אדם מדהים ... אז היא חיה כרגע בברוקלין ניו-יורק ... היא ועוד 2 חברות טובות שלה ... אז וואלה אהבתי את הבלוג שלה .. כייף שם תמיד ... היא מתייחסת לכל אחד .. ורואים את זה ... והכרנו טוב .. והתחלנו כרגיל לדבר רק שנפתחנו יותר מידיי אחד כלפיי השני.. יום אחד היא שידרה ושלחתי לה שיר "באה אליכם" של מירי מסיקה ... באותו זמן שלחתי לה במסנג'ר בזמן שהיא שידרה ... אוקי השיר הגיע .. פתאום היא התפוצצה והתחילה לבכות כמו תינוקת ... נלחצתי חשבתי קרה משהו ...וקראתי לה במסנג'ר שאלתי אותה אם קרה משהו .. אז היא הסבירה לי שהיא מקשיבה למילים והיא לא יכלה לשמור יותר את הדמעות בבטן .. השיר שבר אותה ומרוב געגועים זאת הייתה התוצאה ... ביקשתי ממנה שתסגור וככה היה .. סגרה את הבלוג .. והמשכנו לדבר במסן ... ביקשתי ממנה שתשתדל שבמידה וחוזר כזה דבר ... שתרד משידור .. כי זה לא הכי כייף לראות את זה ... היא ענתה לי ... והיא ענתה לי ככה .. "אם לא הבלוגים לא יודעת מה היה קורה לי .. הבלוגים משלימים לי המון ממה שחסר לי פה .. עושה לי טוב ומצחיק אותי .. ונותן לי תחושה כאילו לא עזבתי לעולם ..." "אני לא יכולה לוותר על הבלוגים אפילו יום אחד .." אז זה מה שאני בא להגיד .. שגם שלא הכל מושלם .. תפוז משלימים להם !!!!!!!!! מצטער על החפירות ... אחלה יום .. אוהב אותכם !

BlogTV Police39

New member
../images/Emo12.gifאת זהלא סיפרת לי!!!!../images/Emo46.gif

" עלאק אני מספר לך הכל יחופרררררררררררררר" ואתה באמת חופרררררררררררררררררררררררר

BlogTV Police18

New member
את עוד זוכרת את הגילוח של סקסית?

המנכ"ל שלך עד היום ממתין במבוגרים לגילוח בשידור חי
אני רק מקווה שהוא לא מבקר פה בפורום שוטרים אחרת זו ההודעה האחרונה שלי כאן
מרב עצים לא רואים את היער מרב סיפורים אני לא יודע מאיפה להתחיל .... עלילות סקסית 23 אלין של הים אין סוף מקרים וסיפורים חבורת השועלים שהפכו לשפנים
שופט טיפשון סופר ימים נקיים לאחר טיפול הגמילה שעבר איך לא סיפורו המרגש של דינו אורושקסית ושמעון זוג שהכירו בבלוגים נלחמו ונחסמו ובסוף התחתנו והרשימה עוד ארוכה .....עם סיפורי נסיונות התאבדות משברים דיכאונות בעיות סעד מין וכלכלה ואיך אפשר לשכוח תחרויות, חשיפות, סקס של זוג נשוי במבוגרים, ועד לילדים שמגלים את אברי מינם בשידור . תבחרי מכאן את מה שנראה לך והחומר ישלח במייל

BlogTV Police26

New member
לא בטוח כמה זה...

מציג את הבלוגים באופן חיובי אבל - הסיפור האגדי שלי (שקרה ממש מזמן) נכנסתי לחדר של ילד בן 13, ילד נחמד חביב, באמת חמד של בחור, רק מה, שביד הוא החזיק את הזין שלו! שאחר שהסברתי לו שמה לעשות... הוא לא יכול לשדר... הוא יצא מהחדר ואחרי כמה דקות חזר עם אמא שלו שצעקה עלי למה אני מפריע לבן שלה, הסברתי לה את מעשיו והיא המשיכה לצעוק שאני יעזוב את הבן שלה ושהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה... בסוף אם אני זוכר נכון השידור נחסם - לא זוכר ע"י מי... בכל מקרה - עוד סיפור של חינוך מוצלח במדינת ישראל...

למעלה