שבת שלום

טאוֹ

New member
../images/Emo20.gif שבת שלום

תמונה: תיאטרון תמונע, תל אביב. הגעתי לשם באחד הלילות כדי לראות הופעה של "בית הבובות", להקה של חבר'ה צעירים וצעירים ברוחם שמנגנים את הנשמה החוצה. השירים שלהם יפים ונוגעים, ומעבר לכך יש להם גם משמעות אישית מיוחדת, משום שהם התנגנו ברקע של רגעי קסם כאלה ואחרים שחוויתי. מכל מקום, באותו לילה, חוץ מאהובתי התלוו אליי גם כאבי גב, ולכן נעתי בתור שהשתרך לאיטו לתוך המועדון בחינניות של משאית אשפה שנוסעת על טיפות הדלק האחרונות. אבל אחרי שהתחיל המופע היה לי קשה להישאר נוקשה כשבמרחק נשימה ממני נמצאת יפהפיה מדהימה, שהאופן שבו היא רוקדת הופך אותה לדבר הכי חושני שדרך על כדור הארץ מאז המפץ הגדול, בערך. הייתי מוסיף לתיאור האווירה האפלולית גם עשן סיגריות, אבל לשמחתי חוק העישון במקומות ציבוריים נכנס כבר מזמן לתוקף. למעשה, לא באמת היה צורך בחיזוקים כלשהם לאווירה, כיוון שהיא היתה מושלמת במקום הקטן הזה, עם כל האהבה הגדולה הזאת והמוזיקה הסוחפת. יש רגעים יקרים שאתה לוקח איתך הלאה, ובכל פעם שהם מבליחים בזיכרון מתפשטת איזו חמימות בלב, ולפעמים גם קצת רטיבות בעיניים. יש שיגידו שהרגעים האלה הם רגעי שירה בפרוזה של החיים, אחרים יקראו להם מתנות, אבל אולי בכלל אין צורך בשמות ובהגדרות, כי יש דברים שהמילים פשוט אינן מסוגלות להכיל. שיהיה לכם סופ"ש נעים

0 אור 0

New member
שבת שלום וחג אהבה שמח

אני חגגתי ונהניתי מקווה שגם אתם שיהיה שבוע נפלא

אח, הרומנטיקה שהשבת מוציאה ממך

ממיסה אותי בכל סופ"ש, ועכשיו בכלל יום שני. שווה להיכנס רק כדי לקרוא את הפרוזה והגיגי הנפש שלך, יקירי. אני, לצערי, מתמקדת בעיקר באקטואליה.

למעלה