שאלללון

liron162

New member
../images/Emo20.gifשאלללון../images/Emo20.gif

הגיל שלך לפני שנה וחצי: מזל: רוצה להחליף מזל? תאריך לידה: מאכל אהוב: מקום מגורים: היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: אוהב סושי? אוהב ברוקולי? צמחוני? המאכל הכי מגעיל שאכלת: מאכל שלא תגע בו בחיים: גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? מגיע על הלשון למרפק? גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? פעם אחרונה שהיית באילת: הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ספורט מועדף? צבע אהוב: שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? קר לך/חם לך? כועס? עצוב? שמח? מדוכא? פעם אחרונה ש: אכלת: שתית: דיברת: הרבצת לעצמך: השתכרת: בכית: צחקת כמו משוגע: עשית פרצופים מפגרים למראה: התקלחת: צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: המשך יומטוב

עונה../images/Emo13.gif

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 מזל: אריה רוצה להחליף מזל? ומה זה יתן לי? בכל מזל יש את הפאק שלו תאריך לידה: 17.8 מאכל אהוב: אממממממממממ האוכל של סבתא חח מקום מגורים: בת ים, הרצליה היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא. מאכלים: אוהב סושי? לא אוהב ברוקולי? כן צמחוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: אממממממ לא יודעת מאכל שלא תגע בו בחיים: יש הרבה גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? שניהם לא אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של סבתאאא שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? ברור... זאת שפת האם שלי מגיע על הלשון למרפק? לא ניסיתי גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? קרה לי ששמתי את המקל אוזניים באוזן ואז חברה הרימה את היד שלה ו.... כאב בקיצור קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? חחחחחחחחחחחח כן פעם אחרונה שהיית באילת: אמממ באוגוסט הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: באילת היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא ספורט מועדף? כדורגל צבע אהוב: יש הרבה חחחח שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? פרח בר קר לך/חם לך? נעים כועס? כבר לא חחח עצוב? ממש לא שמח? מאוד מדוכא? לא ממש לא פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: היום דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: אממממ לא זוכרת חחחח השתכרת:
בכית: אתמול בלילה צחקת כמו משוגע: אתמול בערב חחחח עשית פרצופים מפגרים למראה: לא עשיתי חחחחח התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? לאא 3.הספר הכי ארוך שקראת: ללכת אחרי הלב.. זה הספר היחיד שקראץי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אממממ לארה"ב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא שזכור לי.. אולי שהייתי קטנה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כנ"ל 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת 10.היום המאושר בחייך: כל יום

eynav br

New member
עונה

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17 ו9 חודשים מזל: אריה רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 15.8 מאכל אהוב: אוכל של הבית מקום מגורים: קיבוץ בצפון היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן אבל מחו"ל מאכלים: אוהב סושי? כן אוהב ברוקולי?כן צמחוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת:איכססס משהו בסברו... איכסססס איכס איכס...זה הייהה פשוט מגעיל מאכל שלא תגע בו בחיים: אמ..לא יודעת גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ברור שביתי שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? לא מגיע על הלשון למרפק?ברור חח סתם גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]?כן פעם אחרונה שהיית באילת: פייייייייייייייייי שנים כבר לא הייתי הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אין לי מושג היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ספורט מועדף? ספינינג צבע אהוב: שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נאדה קר לך/חם לך? חם טיפה כועס? לא עצוב? אמ.. לא שמח? לא מדוכא? לא פעם אחרונה ש: אכלת: עכשיו שתית: עכשיו דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: לא עשיתי את זה חח השתכרת: אף פעם בכית: אתמול צחקת כמו משוגע:חח לא זוכרת עשית פרצופים מפגרים למראה: לא יודעת התקלחת: הלפני שעה בערך צרחת עד שהיית צרוד:לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? יש מצב 2.החזרת לו אחר כך? כן 3.הספר הכי ארוך שקראת: הספר היחידי שקראתי.. נחיתת חירום אחלה ספר אגב. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: טיסה נחשב?? אן לא אז 18 שעות נסיעה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא שזכור לי 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? כן 9.הזיכרון הראשון שלך: ל איודעת 10.היום המאושר בחייך: עוד לא היה חח

../images/Emo13.gif

הגיל שלך לפני שנה וחצי:18
מזל:סרטן.. רוצה להחליף מזל?לא.. תאריך לידה:13.07.. מאכל אהוב:אממ..יש הרבה
מקום מגורים:ראש העין..לצערי.. היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן..
מאכלים: אוהב סושי?לא טעמתי,אבל אני יודעת שיש בזה דגים,אז אני לא ממהרת לטעום
אוהב ברוקולי?לא כ"כ.. צמחוני?לא.. המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא מגעיל,אבל אני לא כ"כ אוהבת גונדי(מאכל פרסי).. מאכל שלא תגע בו בחיים:חזיר.. גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדולנס.. אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אמא..
שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש?לא.. מגיע על הלשון למרפק?לא ניסיתי.. גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא.. קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?יש מצב.. קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?כן.. קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא.. קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? כן..
פעם אחרונה שהיית באילת:אממ..לפני שנתיים.. הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:לא עולה לי כרגע.. היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא.. ספורט מועדף?שחייה
צבע אהוב:אדום ועוד.. שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב?חופשייה
קר לך/חם לך?קצת קר.. כועס?לא.. עצוב?לא.. שמח?כן
ב"ה.. מדוכא?לא.. פעם אחרונה ש: אכלת:אתמול.. שתית:אתמול.. דיברת:מקודם.. הרבצת לעצמך:אני עדיין לא מטומטמת..
השתכרת:ממזמן.. בכית:אתמול בלילה.. צחקת כמו משוגע:אתמול.. עשית פרצופים מפגרים למראה:חחח.. התקלחת:אתמול.. צרחת עד שהיית צרוד:לא יודעת.. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?כן.. 2.החזרת לו אחר כך?לא אני..חחחח.. 3.הספר הכי ארוך שקראת:"ספק גורלי.." נראה לי.. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:אילת
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?ניסיתי חחח..
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא.. 7.אושפזת בביה"ח?כן.. 8.נהנת?לא.. 9.הזיכרון הראשון שלך:לא יודעת.. 10.היום המאושר בחייך:יש מלא..כל יום הוא סוג של ברכה
זהו..

עונה

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 27 וחצי מזל: תאומים רוצה להחליף מזל?לא תאריך לידה: 23.5 מאכל אהוב: כל מאכל של אמא מקום מגורים: רמת גן היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?רק עם מאמי המושלמת שלי מאכלים: אוהב סושי? לא אוהב ברוקולי? לא צמחוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא זוכרת מאכל שלא תגע בו בחיים: לא יודעת גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? של אנדריייי
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? רק של אמא שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? ברור לימדו אותנו בכיתה א' מגיע על הלשון למרפק?לא ניסיתי גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? מה אני כמוכם? קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחח כן קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]?כן חחחח פעם אחרונה שהיית באילת:אוגוסטטטט הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: נראה לי שבוע היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא ספורט מועדף? כדורגל
צבע אהוב: כל צבע שעל מאמי שלי
שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? זה אני - אייל גולן
קר לך/חם לך? נעים לי כועס? לא עצוב? לא שמח? כן מדוכא? לא פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: מקודם דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: אני חולת נפש כמוכם? השתכרת: מזמן בכית: שבוע שעבר צחקת כמו משוגע: מזמןןן עשית פרצופים מפגרים למראה: לא עושה התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? ברור 3.הספר הכי ארוך שקראת: תהילים
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לא זוכרת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? שהייתי קטנה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: מאמי שלייי 10.היום המאושר בחייך: היום שראיתי את מאמי שלי פעם ראשונה

שירנות

New member
:)

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 וחצי:) מזל: מאזניים רוצה להחליף מזל? לא חחחחח תאריך לידה: 15.10 מאכל אהוב: אין מקום מגורים: חיפה
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא,חיפה העיר הכי טובה בעולם(ושומעים אצלנו מצויין
)
מאכלים: אוהב סושי?לא אוהב ברוקולי?לא צמחוני? חחחחח ממש לא
המאכל הכי מגעיל שאכלת:אמממ לא זוכרת... מאכל שלא תגע בו בחיים: כל החרקים והצפרדעים האלה שאוכלים בסין תאילנד ואחיותיהם גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אממממ...של אלדו
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא
שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? לא מגיע על הלשון למרפק?לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?חחחחחח לא אבל ניסיתי לפני הרבה זמן ולא הצלחתי
קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לא חחח קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא
קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כןןן חחח זה פדיחות
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]?כן חחחח אבל זה רק כי אולי בפעם השנייה אני אתפשר על משו שלפני זה לא היה בא לי
פעם אחרונה שהיית באילת:אממ,נראה לי יולי האחרון:) הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 5 ימים
היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא יודעת,אולי אם הייתי גבר...*פרצוף תוהה* ספורט מועדף? כדורגלללללל
צבע אהוב: אמממ..לא יודעת,נגיד שכחול:) שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אהוב יקר-קרן פלס ורונית שחר,אחלה דואט
קר לך/חם לך? נעים לי:) כועס? קצת
עצוב? קצת
שמח? קצת
מדוכא? לא
פעם אחרונה ש: אכלת: אממ...ב11 בערך שתית: ^^ דיברת: אמממ...לפני איזה חצי שעה בטל' הרבצת לעצמך: מה???
השתכרת:אמממ...ואיי שבוע שעבר לפני ששתי חברות טובות התגייסו, מפרקים בקבוק יין בשכטר
לילה אחרון ביחד
בכית:שלשום בלילה צחקת כמו משוגע: לא זוכרת חחחח,נראה לי אתמול עשית פרצופים מפגרים למראה: לא זכור לי מאורע שכזה
התקלחת: לפני שעתיים בערך
צרחת עד שהיית צרוד: אממממ...שבוע שעבר מתישהו שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא
אני קרעתי אחרים
2.החזרת לו אחר כך?^ 3.הספר הכי ארוך שקראת:אממממ לא יודעת,לא קוראת כמעט
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: זמן או מרחק? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? חחחח לא,תמיד עשיתי את ההרים המסכנים האלה(ערמת חול עם צדף בפסגהD= )וקראתי לזה "ארמון"
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא=S 7.אושפזת בביה"ח? לא,ברוך השם
8.נהנת?
9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת,אבל לפני כמה ימים ראיתי תמונות שלי מכשהייתי ממש קטנה והייתה תמונה שהלכנו לקנות נעליים ראשונות והייתי ממש מאמי
10.היום המאושר בחייך: ואוו,חחחחח אין לי שמץ...נראה לי שזה עוד לא הגיע.היום בו אני אממש את מה שתמיד חלמתי ואת השאיפות שלי(או שבעצם חלומות.....?
)

עונה ../images/Emo13.gif

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי מזל: בתולה רוצה להחליף מזל? לא
תאריך לידה: 15.9 מאכל אהוב: קוסקוס
ושניצל תירס מקום מגורים: נתניה
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא מאכלים: אוהב סושי? לא אוהב ברוקולי? לא צמחוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: אממ...לא זכור לי מאכל שלא תגע בו בחיים: אוכל לא כשר גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא משנה איפה אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? לא מגיע על הלשון למרפק? חח לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא חח.. קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? אכן כן קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אכן לא
קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחח כן וואי מכירההההה
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]?כןןן פעם אחרונה שהיית באילת: באוגוסט הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לילה שלם
היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?אם הייתי גבר נעיראה לי שכן ספורט מועדף? כלום צבע אהוב: אממ ורוד,תכלת שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום קר לך/חם לך? קר כועס? לא עצוב? לא שמח? לא חח מדוכא? לא פעם אחרונה ש: אכלת: לפני שעה שתית: גם דיברת: גם הרבצת לעצמך: חח אף פעם לא קרה השתכרת: אף פעפ בכית: צחקת כמו משוגע: עשית פרצופים מפגרים למראה: התקלחת: לפני 4 שעות צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת:של הארי פוטר.. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? מזמן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: יש הרבה

עונה

הגיל שלך לפני שנה וחצי: עוד חודש וחצי יש לי 17 , אז תחשבו לבד מזל: חרא ! רוצה להחליף מזל? כן , מאוד ! אני אשמח תודה ! תאריך לידה: 4.1.92 מאכל אהוב: אוכל של סבתא , ואוכל בעקרון [להוציא גמבות טונה אבוקדו וכדומה...] מקום מגורים: קרית אתא
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? נראה לי שכן מאכלים: אוהב סושי? לא טעמתי אוהב ברוקולי? לא טעמתי צמחוני? חס וחסה המאכל הכי מגעיל שאכלת: אנערף מאכל שלא תגע בו בחיים: גמבה גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס למרות שזה לא כשר אבל שטויות אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של סבתא איזה אמא שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? ברור ! מגיע על הלשון למרפק? לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא עכשיו אבל ניסיתי חחחחחח קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חחחחחח קורה תמיד קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? איכססססססססס קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחחחחחחח אני יעבור מתי שיבוא לי קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? כןןןןןןןןןןן !!!! פעם אחרונה שהיית באילת: לפני 4 חודשים הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אנערף היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא לא ושוב לא ! ספורט מועדף? כדורגלללללל צבע אהוב: אדום [ואני מחויבת לומר ירוק חחח מתוקף שיוכי למכבי צו"ש] שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? שמע ישראל קר לך/חם לך? קר לי ועצוב כועס? לע עצוב? מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודד !!!!!!!!!!! שמח? רק כשאני רואה את שרית
מדוכא? קצת
פעם אחרונה ש: אכלת: עכשיו שתית: כנ"ל דיברת: לפני רבה שעה הרבצת לעצמך: אנערף השתכרת: אממממממ לא זוכרת נראה לי ביום הולדת של חברה לפני 3 חודשים בכית: אתמול צחקת כמו משוגע: לא זוכרת עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול התקלחת: היום בבוקר צרחת עד שהיית צרוד: בגדנ"ע שמע ישראל לא יכלתי לדבר יומיים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? נראה לכם ?! 2.החזרת לו אחר כך? שש 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת נראה לי 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא מוכשרת בזה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח לא זה ממש דוחה אותי 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? כשהייתי בבי"הח ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולי נפשש אתם 9.הזיכרון הראשון שלך: בפעם הראשונה שפגשתי את שרית
10.היום המאושר בחייך: אם כבר תשאלו מהו היום העצוב בחיי , ואם כבר שאלתם אז זה היה אתמול , וגם לפני שנה וחצי ! שקטטטטטטטטטטטטטטטט !!!!!!

למעלה