למה תודה? חיפשת את זה או משהו? בכל מקרה אין בעד מה!
S sHiReLuSh New member 9/9/05 #76 אמממ .. לא ממש חיפשתי .. אבל אחרי שהיא אמרה את זה באירוח .. אז זה סיקרן אותי .. חח
Y YaelFromHell New member 9/9/05 #78 האמת? גם אותי סיקרן לדעת על מה היא דיברה אבל לא טרחתי לבדוק! נו! תראו למה הגעגועים גרמו לי! לחרוש תפרקים!
האמת? גם אותי סיקרן לדעת על מה היא דיברה אבל לא טרחתי לבדוק! נו! תראו למה הגעגועים גרמו לי! לחרוש תפרקים!
T TheRedHeaded New member 9/9/05 #94 55, כן, עם המכתב. אני ראיתי את הפרק הזה לא פעם ולא פעמיים, ורק לפני שבועיים קלטתי את הקטע הזה.
נ נעה של ה י ם New member 9/9/05 #104 המכתב מכפיר לרני? יאא איך אהבתי את הקטע הזה... יש באתר נכון? *הולכת לבדוק*
ר רונושי New member 9/9/05 #114 נצל"ש-הקטעים באתר השתנו?! הקטעים באתר השתנו? כי פתאום אני שמה לב לקטעים שלא ראיתי קודם.... וגם נראה לי שכמה קטעים נעלמו....
נצל"ש-הקטעים באתר השתנו?! הקטעים באתר השתנו? כי פתאום אני שמה לב לקטעים שלא ראיתי קודם.... וגם נראה לי שכמה קטעים נעלמו....
O oshriti123 New member 8/9/05 #45 המשך תיקסם טוב רק רציתי להגיד שהמחשב שלי השתגע אז אין לי מחשב עד מחר בערב אז אני לא יכולה להיות כאן וזהו חח ביי אוהבת אתכם):
המשך תיקסם טוב רק רציתי להגיד שהמחשב שלי השתגע אז אין לי מחשב עד מחר בערב אז אני לא יכולה להיות כאן וזהו חח ביי אוהבת אתכם):
ר רחלי לאב טלי שרון New member 8/9/05 #46 לא נורא, גם ככה אין כמעט הודעות בפורום איפה נעה ושניץ שיציפו לנו?
O oshriti123 New member 8/9/05 #47 אה ו...תיקסם מישהו יכול בבקשה לכתוב את זה בקומונה של אורי? כי אפשר להיכנס לקומונות רק מאורנג´ ואין לי חח תודה^_^!!!
אה ו...תיקסם מישהו יכול בבקשה לכתוב את זה בקומונה של אורי? כי אפשר להיכנס לקומונות רק מאורנג´ ואין לי חח תודה^_^!!!
S sdavid1 New member 8/9/05 #52 תענוווווווווווווווווווווווווווווווו ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סליחה רציתצי להקפיץ חחח