שאלון

../images/Emo20.gifשאלון../images/Emo20.gif

חחחחחח עוד אחדדדד... <<זכויות לפורום סקקרים ושאלונים>> 1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? 2.האם יש לכם חוש הומור? 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? 4.יצא לכם לפנטז פעם? 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? 8.האם אתם כותבים למגירה? 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? 16.האם אתם נקשרים בקלות? 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? 19.ועל הכחול? 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? 21.אוהב להגעיל אנשים? 22.מה בעיניך מסמל תמימות? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? 23.מותר לך לחשוף את שמו? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? 26.פיצה בשבילך? 27.עם איזה תוספות? 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: 29.אוהב סלט ירקות? 30.אם כן,מה הוא מכיל? 31.וסלט פירות? 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? 34.אנסת פעם כבש? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? 36.יצא לך לריב בפורום? 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? 41.שומר בשר חלב? 42.מנשק מזוזות? 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? 45.התנתקות-כחול או כתום? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: חחחחחחחחח .. יאאלה תענו יבש פה רצחחח

גזניוס

New member
עונהה

.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?כן
2.האם יש לכם חוש הומור?אממ אפשר לומר... 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא ניראלי... 4.יצא לכם לפנטז פעם?מסתומרת? 5.על מה?^ 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:אמממ זה סוד
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?אממ אל תמיד 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לפעמיים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?לא דעת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?לבד
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?הא? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא דעת 16.האם אתם נקשרים בקלות?לא דעת 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לא דעת 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?נחמד 19.ועל הכחול?נחמד 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?לא דעת 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:חהחח 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?חח לא דעת 26.פיצה בשבילך?הא? 27.עם איזה תוספות?זיתים
תודה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:הא? 29.אוהב סלט ירקות?בעעע 30.אם כן,מה הוא מכיל?בעעע 31.וסלט פירות?לאאא 32.ואם כן,מה הוא מכיל?^ 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא חח 34.אנסת פעם כבש?כן
לא ידעת? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?הא? 36.יצא לך לריב בפורום?כע 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?אולי 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?אממ 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?נינטט? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?החדש
נחמדד 41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?ברור 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?אניממש לא מבינה את זה.. 45.התנתקות-כחול או כתום?לא דעת 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר 47.חלב מישהו?הא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?ברוווור 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?הא? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?הא? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?כן 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:נחמד
תווודה

Koala Girl

New member
נו נענה גם על זה../images/Emo122.gif

להעביר ת'זמן עד 8
.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? יכול להיות 2.האם יש לכם חוש הומור? כנראה 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כע
4.יצא לכם לפנטז פעם? כע 5.על מה? מזה עניינכם? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: קשה לי לחשוב עכשיו(ותיזהרו להגיד תמיד
זה נדוש) 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא חח 8.האם אתם כותבים למגירה? אמממ....לא ממש 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? בד"כ לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? 1.שעמום 2.קישור
12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? כלום
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? ^^^ 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? כי היו לך נדודי שינה *מע* 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא 16.האם אתם נקשרים בקלות? כע 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בשינה עמוקה
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? בעעע 19.ועל הכחול?
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כע חחחחח כמה עצוב.. 21.אוהב להגעיל אנשים? לא
22.מה בעיניך מסמל תמימות?
(אני רוצה לשים תינוק אבל אין אייקון כזה
) 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? ברור,למי לא? 23.מותר לך לחשוף את שמו? בשביל מה זה טוב? 24.כן?אנחנו מקשיבים: wtf? 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? למה צריכה להיות לי דעה?
26.פיצה בשבילך? לא 27.עם איזה תוספות? פיטריות (אם כבר חח) 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:
29.אוהב סלט ירקות? כע 30.אם כן,מה הוא מכיל? חסה,פטריות...זהו בעיקרון
31.וסלט פירות? לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל? ^^ 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? כע 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?
פעם הייתי בפורום שלו
ואיי זה היה מזמן איך נזכרתי בזה עכשיו
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אני חושבת שצריך להיות גבול לשעמום
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? חדש,יופי טופי 41.שומר בשר חלב? צמחונית
42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? מגויס
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שיהיה להם לבריאות 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר ומעצבן ביחד
47.חלב מישהו? הא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? אין לי כלבים בבניין
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כע 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: לא 'צה

עונה...

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לא
2.האם יש לכם חוש הומור? מממ לא...
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חחחחחחח אני בעיקר צוחקת.. כולם נבהליםם
4.יצא לכם לפנטז פעם? מה? 5.על מה?
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: אמממ לא זכור לי.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? אה הא.. =] 8.האם אתם כותבים למגירה? מממ... פעם כתבתי כמה דברים.. זה מסובך.. לא בדיוק 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כןן 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לפעמים.. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אמממ לא יודעת.. אם זה מעניין 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? אממ תלוי :| 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? חחח 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? משועמם? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא.. 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן.. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? אמממממ 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? נחמד 19.ועל הכחול? יפה
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? חחח כן 21.אוהב להגעיל אנשים? לאא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? מממ... לא יודעת.. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן.. 23.מותר לך לחשוף את שמו? אממממ... אם הייתי יכולה להבטיח שהוא לא יקרא פה.. 24.כן?אנחנו מקשיבים: חחחח 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? בעע 26.פיצה בשבילך? לאאא 27.עם איזה תוספות? ^^ 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה? 29.אוהב סלט ירקות? מממ... רק של סבתא 30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות...? 31.וסלט פירות? לא.. 32.ואם כן,מה הוא מכיל? ^^^ 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. אף פעם לא חשבתי על זה
34.אנסת פעם כבש?
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? מה? 36.יצא לך לריב בפורום? אממ לא ממש לריב.. זה יותר להיפגע.. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? מממ... 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? לא יודעת :| 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אמאא מה זה השאלות האלה? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? כן 42.מנשק מזוזות? כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? שירות לאומי 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? אין לי כוח לענות על זה.. זה סתם מביא ויכוחים :p 45.התנתקות-כחול או כתום? ^^^ 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? משעמם 47.חלב מישהו? מה?? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? מההה? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? חחח 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? באמת איך? 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: מפחיייייייייייייד

:)../images/Emo110.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? קצת:p בכל אחד יש חלק כזה
גם אם הוא פיצי:) 2.האם יש לכם חוש הומור? נראלי
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כן.. מאוד.. גם כשמעירים אותי בבוקר.. אני לא נחמדה ואני ממש לא שמה לב למה שאני אומרת:p 4.יצא לכם לפנטז פעם? המ?
5.על מה? ^ 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: אני אשאיר את זה לעצמי חח
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן:p 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כן 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? כן 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם זה ישמע מעניין בהתחלה:p או אם הנושא מעניין
12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? לא אוהבת פופקורן בקולנוע:p אני קונה קולה:p 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? אם כן אז בדרכ קונים גדול עם מישו:p 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? מה השעה שכתבת?:p בכל מקרה אני במ'ת לא דעת 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא תמיד 16.האם אתם נקשרים בקלות? הממממממממממ... די תלוי... אבל כה די.. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? ב12
וגם לימודים ב12!!:p ושלא יהיה חם ולא קר:p *חחחח כאילו ביקשו ממני להגדיר את כל החיים
* ושנלמד שעתיים וזהו:p ושנישן 12 שעות
ושכולם יהיו שמחים ומאושרים
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? סבבה... 19.ועל הכחול?
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? חחחחחחחחחחח המממממממממ לא יודעת 21.אוהב להגעיל אנשים? אני לא אוהבת שמגעילים אותי אז מן הסתם אני לא אוהבת:p אבל יש דברים שאני עושה שנראים מגעילים לאחרים
כמו יצירות באוכל:p וערבובים באוכל:p רציתי לפרט אבל אני אחסוך מכם:]] 22.מה בעיניך מסמל תמימות? הממממ??? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? לא
24.כן?אנחנו מקשיבים: . 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אני לא אגיב:p 26.פיצה בשבילך? לא בא לי
27.עם איזה תוספות? ^ 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: ארטיק או טילון.. ארטיק יותררררררררררררררר
29.אוהב סלט ירקות? לא 30.אם כן,מה הוא מכיל? אם בכלל אז רק עגבנייה ומלפפון
השאר לא טעימים
31.וסלט פירות? כהה 32.ואם כן,מה הוא מכיל? אינלי בעיה עם כלום חוץ מבננה... זה איכס:p 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? הממממ למה כלב עושה 'הב הב'? אותו הדבר
34.אנסת פעם כבש? חחחחחחחחחח לא שידוע לי 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? האא??? 36.יצא לך לריב בפורום? חחחחח סוג של 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? :p 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? חחח יש לו שירים שרובם מטריפים תשכל
[במובן הלא טוב..] אני מניחה שלא היתה לי בעייה איתם אם אחותי לא הייתה שומעת אותם 796 פעמים ביום [למרות שהיא הפסיקה איתו ועברה לדבר אחר
אבל השנה מתיישו...] בכל מקרה יש לו שיר 1 שהוא יפה
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אני חושבת שמישו פה צריך ללכת לישון:] וזאת לא אני... 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? הממממממממממממממ 42.מנשק מזוזות? כה 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? כן מן הסתם
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? אוי זה ארוך
45.התנתקות-כחול או כתום? לא מבינה בזה כלום ולא נכנסת לזה.. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר תזמן 47.חלב מישהו? לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא:p 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? חח כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא:]] 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: חיחיחחיח שיהיה לכם שבוע טוב:p

sdavid1

New member
נצל"ש:מישו יודעע אם רן בכור עכשיו

הבן זוג של מורן גרוס? ושל מי הוא היה פעם בן זוג??.. חח ומה הוא עושה עכשיו

../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא
2.האם יש לכם חוש הומור?נראלי
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?חח לפעמים
4.יצא לכם לפנטז פעם?כן
5.על מה? חחחחחחחחחחחחחחחחח על המדריך שלי ושל רעות אז אני ורעות דיברנו עליו והתחלנו לפנטז עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:סיפור סידנרלה
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא
8.האם אתם כותבים למגירה?אממ כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?אע? 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?כע 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?קודם שישכנוע אותי 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?מה השעה? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?אמ לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות?תלוי 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?על רגל ימין
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? רומנטי ויפה
19.ועל הכחול?סוער
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?חחחחחחחחחחחחחחחח כןןן 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?אממ 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כןן
23.מותר לך לחשוף את שמו?לא ד'עת חח 24.כן?אנחנו מקשיבים:חחחחחחחח הוא\היא מהפורום
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
26.פיצה בשבילך? אע? פיצה זה משמין ! 27.עם איזה תוספות?
28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידת וניל עוגיות עם וניל איטלקי
29.אוהב סלט ירקות?ככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מתה על סלט ירקותתת סלט ירקות הוא אהבת חיייייייייייי
יותר מכל דבר אחרררררר
30.אם כן,מה הוא מכיל?
, חסה,כרוב,עגבניה,ומלפפון
31.וסלט פירות?אמממממ כע לפעמים
32.ואם כן,מה הוא מכיל?כל דבר שיש בעונה 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא
34.אנסת פעם כבש?לאא
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 36.יצא לך לריב בפורום?אממ לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?אע? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? מי זה?
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?אע? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?
41.שומר בשר חלב?כן 42.מנשק מזוזות?כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?יכול להיות 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?שזה לא טוב ! הם כמו כל בני האדם ! 45.התנתקות-כחול או כתום?
כתום
46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?שניהם
47.חלב מישהו?אע? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכןןן
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?אע? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן
60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? מה? כבר 60?
61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:שאני לא רוצה שהוא יגמר ולמרות שזה היה השאלון הכי הזוי שעניתי לו בחיים שלי
מה נגמר?

צוף בו

New member
עונה../images/Emo122.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? כן
2.האם יש לכם חוש הומור? נראה לי.. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לא 4.יצא לכם לפנטז פעם?כן 5.על מה? לא חשוב
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:אין לי כח להיזכר עכשיו 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לפעמים 8.האם אתם כותבים למגירה? לע 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? בפעם ב.. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לעיתים רחוקות 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? המלצה או משו משתוף 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פוקפורןןןןןןןן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? רוצים לעשות אותי עוד יותר שמנה?? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שיעמוםםםםם 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?כע 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן :\ 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? 40 בריכות שחיה
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? בעע למרות שאני מתחילה לקנות יותר ויותר דברים ורודים =\ 19.ועל הכחול?שליטההההה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כן, מה לעשות... 21.אוהב להגעיל אנשים? אמממ.. חחחח...את החברות שלי כן..בעיקר.. עם חרקים למיניהם.. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? ילדים קטנים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? מן הסתם 23.מותר לך לחשוף את שמו? יש הרבההההה 24.כן?אנחנו מקשיבים: הא? 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חחח 26.פיצה בשבילך? כההה 27.עם איזה תוספות? זיתים ירוקים שחורים ותירס.. תודה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: ברד נחשב?
29.אוהב סלט ירקות?כהההההההה
30.אם כן,מה הוא מכיל?אוקי אז.. מלפפון חמוץ-/ירוק, פלפל ירוק-אדום-צהוב-כתום, חסה, זיתים. 31.וסלט פירות? גםם 32.ואם כן,מה הוא מכיל?פירות 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא.. ואת/ה? 34.אנסת פעם כבש? לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום?לא זוכרת 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? אני לא מעודכנת על אנשים.. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שלא תתחתן.. במיוחד לא עם יהודהההה 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?החדש.. ממש יפהההה 41.שומר בשר חלב? אמ.. לפעמים חורגת.. 42.מנשק מזוזות?לפעמים 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?למה מי הם חושבים שהם<? 45.התנתקות-כחול או כתום? =\ 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? אמ.. בעיקר מעביר את הזמן 47.חלב מישהו? אחרי הסלט ירקות ופירות .. אחרי הפיצה הפפקורן? לא תודהה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כע 60.י לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אממ.. =)

יאללה../images/Emo26.gif ../images/Emo205.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? אולי:] 2.האם יש לכם חוש הומור? נראלי
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לע
4.יצא לכם לפנטז פעם? כעעע
5.על מה? על אבייייייי המאבטחחחח
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: לע דעת:p 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כע
8.האם אתם כותבים למגירה? לע
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לע
10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לע
11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הוא יהיה על סלב שאני מעריצה:] 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? לבד:]:p 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? באיזה שעה כתבת? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לע:p 16.האם אתם נקשרים בקלות? כע:] 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בבריכה:] 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? יפה
19.ועל הכחול? ים
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כע:] 21.אוהב להגעיל אנשים? לע:p 22.מה בעיניך מסמל תמימות?
22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כע:] 23.מותר לך לחשוף את שמו? לע:p 24.כן?אנחנו מקשיבים: טוף אני יגלה לכם בסוד:] 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
26.פיצה בשבילך? כעעעעעעעע
27.עם איזה תוספות? בלי כלום:] 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון עוגיות:] 29.אוהב סלט ירקות? לע:p 30.אם כן,מה הוא מכיל?
31.וסלט פירות? לע:p 32.ואם כן,מה הוא מכיל?
33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לע
34.אנסת פעם כבש?
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לע:p 36.יצא לך לריב בפורום? כע:]
37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לע
38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? מי זה? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אוי מי גאד
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? יש שניים? וראיתי:p נחמד:] 41.שומר בשר חלב? כע:] 42.מנשק מזוזות? לפעמים
43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אולי:] 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? כייייייף להם:] 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום:] 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן
47.חלב מישהו? לע תודע:p 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לע:p 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? לע
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כע:] 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לע
61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: חחחחחחחחח
שאלון מצחייייייייק

עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לא... 2.האם יש לכם חוש הומור? כן, מדי פעם 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לא 4.יצא לכם לפנטז פעם? לא 5.על מה? לא יצא לי... 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: כלום 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? לפעמים כשמשעמם 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לפעמים כשמשעמם מאוד 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הוא על נושא שמעניין אותי 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקים, מה אני אגואיסטית? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שמאוד אבל מאוד משעמם לך... 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא תמיד 16.האם אתם נקשרים בקלות? כמעט תמיד 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? במיטה עם כוס שוקו קר וקצף... 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? אחלה 19.ועל הכחול? הצבע הכי יפה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא יודעת 21.אוהב להגעיל אנשים? לאאאא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? ילדים קטנים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? למה לא? 24.כן?אנחנו מקשיבים: רחל המגעילה 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? משעמם להם בחיים 26.פיצה בשבילך? יאללה... 27.עם איזה תוספות? תירס או כלום 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילוןןןן 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניה, מלפפון, לימון סחוט, זהו... 31.וסלט פירות? לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל? לא 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? גם לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? מה?????????????? 36.יצא לך לריב בפורום? לא, אני ילדה טובה ירושלים 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? סורי שאני שואלת אבל מי זה? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? משעמם להם מאוד בחיים 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי אבל קראתי את הספר 41.שומר בשר חלב? ברור 42.מנשק מזוזות? ברור 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? לא, נראה לי אני אעשה שירות לאומי 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שיהיה להם בכיף 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום (זה נגד ההתנתקות נכון?) 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? אחלה 47.חלב מישהו? למה לא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? מה אני מפגרת? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? זה דווקא כן... 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? ואללה? לא שמתי לב בכלל 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אחלה שאלון עם כמה שאלות משונות...

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?כעע שש אל תגידו לאפחד!=] 2.האם יש לכם חוש הומור?באארורר יותר מדי
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?גם שאני לא עייפה
4.יצא לכם לפנטז פעם?מתי לא? 5.על מה?האמממ כל מיני מרוב פינטוזים אנלא זוכרת אה חלק שפגשתי את יודה
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:אמממ לא זוכרת דבר כזה 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?אהאההה 8.האם אתם כותבים למגירה?כעעע
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?אממ לא ממש 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא אולי לעיתים רחוקות 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אם הוא יעניין אותי חח 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורןן!!שליטה! 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?אם אין ברירה אז מתחלקין
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?איזה שעה? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא תמיד תלוי למי... 16.האם אתם נקשרים בקלות?מאודדדד 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?ביםם או קניון בהרצליה 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?צבע יאאפה 19.ועל הכחול?גםםםםם! 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?אממ אולי חח 21.אוהב להגעיל אנשים?לעע בעעעע 22.מה בעיניך מסמל תמימות?יושר,לדים קטנים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא למרות שאתם לא מכירים אותו 24.כן?אנחנו מקשיבים:תהנו חח 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?בעעע=/ 26.פיצה בשבילך?יאמיייייי 27.עם איזה תוספות?עגבניה,זיתים..הכלל 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:גלידה שוקולד! 29.אוהב סלט ירקות?אהאהה 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניה מלפפון פטרוזיליה--הכי חשוב! בצל..לימון 31.וסלט פירות?כעע 32.ואם כן,מה הוא מכיל?פירות חח
33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא,אבל אני יודעת למה דבורות עושות בזזז כי הן לא זוכרות תמילים של השיר
(ה) 34.אנסת פעם כבש?איכככ יא דוחיםם והתשובה היא לא
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?אע? 36.יצא לך לריב בפורום?אממ לא ניראה לי 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?מי זה? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?לא חושבת 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?טעיםם
41.שומר בשר חלב?אהאה 42.מנשק מזוזות?אהאה 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?ניראה לי שכע 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא חושבת 45.התנתקות-כחול או כתום?כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?גם וגם חח סתאם 47.חלב מישהו?אע?????? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?בארוררררר [עם הכלבה שלי
] 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?לעעע 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?לעע 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?כעעעע!! 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:אממממממ אחלה שאלון

יעל 13

New member
אנייייייייייייי

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? מה פתאום
אני?
2.האם יש לכם חוש הומור? אה הא 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חחח לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן 5.על מה? על משהו שאני אשמור לעצמי חחחח
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:כן 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא תמיד 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לפעמים 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? ההתחלה שלו והכותרת שלו 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? לפעמים 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? אנאעראף 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? אנאעראף 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? כן 16.האם אתם נקשרים בקלות?כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? ברגל ימין תמיד
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? צבע בסדר.. אני לא אוהבת אותו 19.ועל הכחול? הצבע שאני הכי אוהבת
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אממ נראה לי
21.אוהב להגעיל אנשים? לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? כל מיני 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? לא
וגם אם כן מזה משנה אתם לא מכירים אותו 24.כן?אנחנו מקשיבים: תקשיבו עד מחר
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?שיהיה להם בכיף 26.פיצה בשבילך? אה? 27.עם איזה תוספות? בלי כלום
28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: לא יודעת 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניה ומלפפון... 31.וסלט פירות? תלוי מה יש 32.ואם כן,מה הוא מכיל? אין לי כוח לפרט יו איזה חופרים!! 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? כי ככה יוצא להן?
34.אנסת פעם כבש? לא יצא לי עדיין 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? נראה לי.. לא זוכרת.. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? חחחחחחחחחחחחח 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? לא 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שלא יודעת 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? זה לא צ'ארלי בממלכת השוקולד?
וכן לקחתי את בת דודה שלי ואת אחותי הקטנה לסרט.. 41.שומר בשר חלב? אני לא אוכלת בשר 42.מנשק מזוזות? כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? כן 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שזה לא בסדר 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? נחמד 47.חלב מישהו? אה? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? רציתי אבל הוא לא רצה
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? אה?? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא
61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: שאלון חופר

למעלה