שאלון

Hadas B

New member
חלק

3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? יום הולדת לועזי 4.מה דעתכם על הדוסים?אין דוסים,יש דתיים 6.סמים- בעד או נגד:נגד 7.מעשנים? אם כן- איזה?לא 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא:תודה 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: מוזיקה 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק?רוק 17.הפחד הכי גדול שלכם: מוות,הפקרת נשק 18.רגש שנוא עליכם: פחד 25.תתגיסו או תשתמטו?אתגיס 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? מאה 19 בריטניה 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם?סבתא 28.משאלה כוללת לעולם: שלופ 34.דבר שגורם לכם אושר? חברים 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?אתם! 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? שולמית אלוני 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: וידוי 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? המדריכים והחברים מהמכינה 59.שינה בטבע או בבית מלון? טבע 62.עיר או יישוב?מושב וקיבוץ 63.בעתיד תגורו בארץ או לא?כן 65.משאלה לעצמכם? להיות מש"קית עליה תומכת. 69.משקיעים בלימודים או לא? אני בקורס, חייבים להשקיע. 70.ערוץ אהוב?BBC PRIME 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק עברי נוסטלגי 89.דת שלכם? יהודית חילונית 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה?רק לסימסטר-אנגליה 96.סרט אחרון שראיתם?ההסדר 101.הפאדיחה הכי גדולה? יש המון.

נ ו ם

New member
חח הזדהתי עם 17!!!

כבר כמה חודשים אני בלי נשק ועדין לפעמים יש לי עויתות איומות כאלה במוח של - "אוי ואבוי איפה הנשק שלי?!!!!?"

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? לוידעת... אני לא בנאדם טוב.. =\ 2. דרך שתרצו למות בה? קפיצה. כדי שהרגע שלפני יהיה מדהים. 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? כי להיות אובססיבית ללהיות אובססיבית, זה בכלל לא מוזר. 4.מה דעתכם על הדוסים? שיעשו מה בראש שלהם רק שיפסיקו לכפות את זה עלינו. 5.פירסינג/קעקוע בתכנון: אכן. על הרגל.. (קעקוע כמובן) והייתי רוצה עגיל בגבה אבל אבא ממש שונא את זה.. אז ויתרתי.. 6.סמים- בעד או נגד: הממ.. זה הורג.. אז נגד.. 7.מעשנים? אם כן- איזה? לא.. 8.דבר שלעולם לא תעשו: לנסות לטחון מים. (
) 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: הייתי רוצה לשאול את אביב גפן ממה הוא הושפע כשהוא כתב את "אין מלאכים בגן עדן" 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? נוופ. 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? שוקו קרלו.
12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): כישוף 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: לא יודעת.. 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: כשזה שישנים איתו מתגלגל לחבק אותך.. 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק 16.אביב גפן יפה או מכוער? מדהים 17.הפחד הכי גדול שלכם: לא להספיק להפרד מאנשים לפני המוות. 18.רגש שנוא עליכם: עצבים 19.תכונה 1 טובה בכם: חבקנית 20.תכונה 1 רעה בכם: מציקה 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו: לוידעת.. 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: לא מתחרטת על דברים.. לומדת מטעויות.. 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? שאני בוגדת בחבר שלי במודע. 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל. 25.תתגיסו או תשתמטו? אתגייס. 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? תקופת האבירים והנסיכות.. 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? סבתא שלי עליה השלום. 28.משאלה כוללת לעולם: שלום.. |קיטש| 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: את הראפ+R&B 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? אייל ונעמה 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? אין.. אבל יכול להיות כי קיבלתי 0 (עגול) בתורת ההגה במבחן האחרון.. 32.מקצוע לא טוב שלכם? טימטומתיקה 33.מקצוע טוב שלכם? אנגלית 34.דבר שגורם לכם אושר? חיבוקים 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? המון. חברה הכי טובה שלי למשל. 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? אובססיבית 37.הזכרון ילדות הכי חזק? היום הראשון בגן במושב 28.בנאדם שאתה שונא ממש?האקס שלי 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? אבא שלי 40.סגנון לבוש שלך: לא צמוד, ג'ינסים בעיקר.. 41.ימני או שמאלני? שמאלני 42.מאמין בשלום? לא, אבל מקווה... 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה: הא?
44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: בערך כל השירים של אביב |סוגדת| 45.שיר האהבה הכי יפה שיש: וואו. יש המון. 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש: לא עולה לי אחד כזה. שונאת שירים אופטימיים.. 47.בעד הוצאה להורג? לא. שישבו בכלא וישלמו על זה. 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? פריז 49.איך החדר שלכם נראה? קטן ומבולגן. 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? אין לי. 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? ילדות. גן ילדים. כיתה א' 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? בנדוד שלי שאני לא רואה כמעט. 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? נחמד.. 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? מטורף? בנג'י זה מטורף? קפיצה חופשית זה מטורף? 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל? לא. 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? לוידעת.. לא קונה דיסקי שלא מדברים אלי.. 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? Camino Palmero של The calling 59.שינה בטבע או בבית מלון? טבע 60.זריחה או שקיעה? זריחה 61.ים או בריכה? ים 62.עיר או יישוב? ישוב 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? אין כמו בארץ 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? להיות שף. 65.משאלה לעצמכם? להיות מאושרת 67.זמרים יפים בעיניכם?סטיבן ווילסון, אלכס בנד, אביב גפן. 68.זמרות יפות בעיניכם?וואו. המון.. כריסטינה 69.משקיעים בלימודים או לא? הממ.. מה?! 70.ערוץ אהוב? 24 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? ייללות במזרחית 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק קל.. 73.הרגל רע שלכם? להציק ולנשוך (|מלאך|) 74.חוש שהייתם מוותרים עליו?למה לוותר? 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחה.. אני אוהבת צומי.. 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? ידיד שלי .. 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?וואו.. כל כך הרבה... ממ.. עין-נטף 79.לבד או עם חברים?לבד 80.פחד במה? יש 81.חלום ילדות? 89.דת שלכם? יהדות ברמה מסויימת 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? כאן 91.האם פעם פגעתם בעצמכם?הממ.. כן. 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? בשררררררררררררררר 93.ריאליים או הומניים? הומניים 94.מגמה שהגברתם? אמנות+ארץ ישראל 95.טראומת ילדות?אין ממש.. 96.סרט אחרון שראיתם? ה"פ 1 והנסיכה הקסומה. 97.איבר רגיש בגוף? גב 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? וואו.. המון.. לבחור? ידיד שלי ואני הולכים בקניון וכעבור כמה דקות אני שמה לב שאנחנו מדברים על פוסטר של בחור ועל כמה הוא חתיך. יציאה מהארון בצורה.. שכזו. 99.ריח אהוב: ורדים 100.שקטים או רעשניים? תלוי מתי 101.הפאדיחה הכי גדולה? סבתא שלי ראתה אותי ואת חבר שלי יושבים מחובקים בקניון. 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? בעד.. שיעשו מה שהם רוצים... 103.דבר שמושך אתכם באנשים? שיער.. 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? אביב גפן במופע חורף אינטימי 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם? ליאל 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:הא? 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא? אולי..

אני בביביסיטר ומשעמם!

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?-אממ לא יודעת...אני נוטה לכתוב מכתבים לאנשים ,זה נחשבם? 2. דרך שתרצו למות בה? בשינה אבל אם לא אז מוות מהיר מאוד... 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה?-הוא עשה לי ילד!! 4.מה דעתכם על הדוסים?-שיהיה להם בכיף! 5.פירסינג/קעקוע בתכנון:-לא ממש יש לי טראומה 6.סמים- בעד או נגד: נגד. 7.מעשנים? אם כן- איזה? לא! 8.דבר שמעולם לא תעשו: i dont know 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: תאמץ/י אותי??!? 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? אממ נגנתי במשך שנתיים על...כינור. 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? שוקו קרלו...ומענין כמה הוא מחרבן? תשאלו את עידו גרדי. 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה):?? 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: אממ לא יודעת תלוי למה מתכונים,יש כמה. 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם שמיכה ורדיו על גלגלצ 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? דכאון ברור שלא! 16.אביב גפן יפה או מכוער? הוא לא יפה... 17.הפחד הכי גדול שלכם: שאני אפתח עיתון ואראה מודעת אבל של מישהו שאני אוהבת. 18.רגש שנוא עליכם: בלבול ועצב 19.תכונה 1 טובה בכם: אני לא יודעת תשאלו ת'חברים. 20.תכונה 1 רעה בכם: אני לפעמים אדישה ומרוחקת(זה תכונה?) 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו:העלבתי מישהי בגלל שיבשתי אותה בפלאפון בקו השני... 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: לא יודעת 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? הגנה!!!! 25.תתגיסו או תשתמטו? אתגייס גם אם לא ירצו אותי...(= אפילו אכסח דשא בחיל האויר!!! 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? הכל רק לא ימי הבניים טוב אולי לא הכל 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? אמ לא יודעת 28.משאלה כוללת לעולם: אושר עושר ובהצלחה עם הבנים? באמת-שנתאפס על עצמנו ונמא מהמלחמות האלו! 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? בנים:רועי איתי ניב גל(ופטרקלוס (= המבין יבין) בנות:ענבר מאיה לי אם יהיו לי ילדים... 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם?הפרעות, למי יש הפרעות?? 32.מקצוע לא טוב שלכם?תנ"ך וזה מוזר כי הייתי ממש פעם,לפני רחי... 33.מקצוע טוב שלכם?מתמטיקה וביולוגיה!!!! 34.דבר שגורם לכם אושר? לקטוף גרברות?! לשירי שירי מורל לחממה והצקי לקוכי! 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? מעיין מי... 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? i'm not in love... 37.הזכרון ילדות הכי חזק? שחקתי בגשם בחוץ ולבשתי סוודר של מיני מאוס! 28.בנאדם שאתה שונא ממש? אוווו יש הרבה...ריקי ועוד כל מיני... 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? אוו יש הרבה!!! ואני מתה עליהם! 40.סגנון לבוש שלך:נורמלי?? 41.ימני או שמאלני?- 42.מאמין בשלום? אני רוצה שזה יקרה ואני ממש מקווה שזה יקרה 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה:i fell good(במכונית פשע של מירי) 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: 45.שיר האהבה הכי יפה שיש:spend my lifetime loving you יש עוד... 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש:? 47.בעד הוצאה להורג? לא נכנס לזה 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? חחח ב...עם... 49.איך החדר שלכם נראה?מסודר ומבולגן 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? צד שמאל של הארון...אפשר להכנס לארון. 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? גן חובה בנתיב הל'ה!!! 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? כרגע יש הרבה וחלקם גרעינרים 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? טובה!! 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין ממש 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? להשתכר? אממ לעשות צניחה חופשית 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל?-מישהו שאני אוהבת או תוך כדי/בשביל להציל מישהו 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם??! 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם??! 59.שינה בטבע או בבית מלון? טבע אבל אם יש יתושים אכסניה,רק אם ממש גרוע 60.זריחה או שקיעה? שקיעה 61.ים או בריכה? בריכה 62.עיר או יישוב? מושב חקלאי... 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? כנראה שכן אבל יש סיכוי שלא אם אני אלך ללמוד בחו"ל 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? טיסה,רפואה חינוך אבל לא כמורה! 65.משאלה לעצמכם?.....אמן 67.זמרים יפים בעיניכם? זה משנה? 68.זמרות יפות בעיניכם? לא יודעת... 69.משקיעים בלימודים או לא? כן ולא 70.ערוץ אהוב? 3!! 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? הוא לא לגמרי שנוא אבל הכי פחות אהוב-מזרחית 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק,פופ בקיצור הכל חוץ ממזרחית 73.הרגל רע שלכם? להעתיק אחרי השיעור...ואז יש מחברת חסרה קצת... 74.חוש שהייתם מוותרים עליו? לא יודעת 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם?להקפיא את הזמן,בכלל לשחק בזמן 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים אבל לא באקסטזה 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? חחח יש כמה, אבל רובם היו יותר בקטע של הדלקות... 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? האזור שלי... 79.לבד או עם חברים? לפעמים ככה ולפעמים ככה 80.פחד במה? תלוי,לפעמים קתצ ולפעמים לא שמה #@! 81.חלום ילדות? להיות טייסת!!! 89.דת שלכם?-? 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? הוואי,איטליה 91.האם פעם פגעתם בעצמכם?מה? 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אללה על האש! 93.ריאליים או הומניים?-? 94.מגמה שהגברתם?-אממ ביולוגיה ותולדות?? 95.טראומת ילדות? מעגילים ומהמבורגר(לא יכולה לאכול את זה אלא אם כן אמא מכינה...הריח של מקדונלדש בורגראנץ וכו גורם לי להקיא). 96.סרט אחרון שראיתם? cat women 97.איבר רגיש בגוף?-? 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? היה לי כזה ביוסי יפה שנה שעברה אבל זה ארוך... 99.ריח אהוב: 100.שקטים או רעשניים? שקטה 101.הפאדיחה הכי גדולה? חחח יש הרבה בהזדמנות,אם מישהו ירצה לדעת באמת 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? לא ממש בעד תלוי למה...נפגעים תאונות ושרפות וכאלה כן... 103.דבר שמושך אתכם באנשים? עיינים ומבנה פנים אופי כמובן... 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא יודעת עם הכי מרגשת אבל סוף שנה שעברה הייתה טובה! 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם?-? מירי? 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה?-לא מאמינה,נראה לי... 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: פספוס...לא נפרדתי כמו שצריך מישהו ויש אכזבה אבל לא נורא תמיד יש פעם הבאה שנפגש 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא? אם זה ביוסי אז אולי כן אולי לא תלוי אם אני אבוא או לא,אני חולה ולא בטוח יוצאת. וואו סיימתי היה מעננין והעברתי זמן מת! (=

maiii c

New member
אני רוצה גם!

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? ממ..לא זוכרת. אני יחשוב על זה גם. 2. דרך שתרצו למות בה? בשינה, ליד אהובי :) 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? מאי את לוחמת דגולה (כיבשה תבין) 4.מה דעתכם על הדוסים? זונות 5.פירסינג/קעקוע בתכנון: יש לי באף בטבור ועוד כמה באוזניים. אני מתה לעשות בשפה אבל לא מרשים לי..אני שוקלת לעשות בגבה 6.סמים- בעד או נגד:נגד 7.מעשנים? אם כן- איזה? לא 8.דבר שמעולם לא תעשו: לעולם אל תגיד לעולם..חיחי 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: ממממ..וואי..זה קשה..זה תלוי מי..אני מניחה שהייתי אונסת אותו או משו 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? כה..פסנתר 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? מה אתם רוצים?! 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): לא נראה לי.. 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: לשקר? 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם אהוב 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? שונאת שונאת שונאת מזרחי!!!!!!! 16.אביב גפן יפה או מכוער? חמוד 17.הפחד הכי גדול שלכם: מוות 18.רגש שנוא עליכם: קנאה 19.תכונה 1 טובה בכם: חברותית 20.תכונה 1 רעה בכם: קנאית 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו: ממ..אני יחשוב על זה 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: לא יודעת 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל 25.תתגיסו או תשתמטו? ברור שנתגייס! 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? בריטניה של פעם 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? רבין, סבתא, סבא ועוד כמה 28.משאלה כוללת לעולם: שיהיה טוב!!!! 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: נכון יש את הדבר הה ששמים על עוגה ובתוכו תוקעים את הנרות? זה!@ 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? זה תלוי מה יהיה אז במודה 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? רותם 32.מקצוע לא טוב שלכם? תנך 33.מקצוע טוב שלכם? מתמטיקה!!! 34.דבר שגורם לכם אושר? משפחה, חברים וללכת להופעות שוות :) 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? אנשים מפורומים שונים.. 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? ח'תול 37.הזכרון ילדות הכי חזק? יש הרבה 28.בנאדם שאתה שונא ממש? חיה עמית ועוד כמה.. 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? יש יותר מידי 40.סגנון לבוש שלך: מיכנס וחולצה 41.ימני או שמאלני? שמאלנית! 42.מאמין בשלום? כה 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה: הרבה. 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: יש אחד..אני לא זוכרת ת'שם 45.שיר האהבה הכי יפה שיש: די! 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש: לא אומרת 47.בעד הוצאה להורג? זה תלוי את מי :) 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? חוץ לארץ עם אנשים שאני אוהבת 49.איך החדר שלכם נראה? היפי 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? ששש..זה סוד 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? ילדות 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? בואנה, אני לא יודעת 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? טוב!! 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין אין אין! 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לנסוע בכל העולם 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל? אנשים שאני מאוד מאוד אוהבת 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? חוה אלברשטיין 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? מופע הארנבות של ד"ר קספר 59.שינה בטבע או בבית מלון? תלוי 60.זריחה או שקיעה? זריחה 61.ים או בריכה? ים ים ים 62.עיר או יישוב? מושב 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? לא יודעת 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? מיילדת 65.משאלה לעצמכם? שיהיה לי טובב 67.זמרים יפים בעיניכם? ירמיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 68.זמרות יפות בעיניכם? לא 69.משקיעים בלימודים או לא? זה תלוי..:) 70.ערוץ אהוב? 3 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? מ-ז-ר-ח-י! 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק ישראלי 73.הרגל רע שלכם? ממ..יש הרבה 74.חוש שהייתם מוותרים עליו? אף אחד 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים! 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? יש הרבה הרבה :) 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? מממ..לא יודעת 79.לבד או עם חברים? חברים! 80.פחד במה? קצת 81.חלום ילדות? לעוף! 89.דת שלכם? אין..חחח 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? אוסטרליה 91.האם פעם פגעתם בעצמכם? לא יודעת..אולי 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? בשר 93.ריאליים או הומניים? הומואים
94.מגמה שהגברתם? ביולוגיה 95.טראומת ילדות? סוד 96.סרט אחרון שראיתם? ספיידרמן..שלשום בסינמה 97.איבר רגיש בגוף? ממ..לא יודעת 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? יותר מידי 99.ריח אהוב: של חורף 100.שקטים או רעשניים? בד"כ רעשנים 101.הפאדיחה הכי גדולה? היו הרבה 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד 103.דבר שמושך אתכם באנשים? עיניים 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? מופע איחוד של ד"ר קספר!!!!! ועוד כמה..חחח 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם? רועיקי וגם שירה חיחי 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: שיעמום 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא? לא..יוסי יפה- לא יצאתי

s h e e p i t

New member
את מוזמנת למות...

31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? רותם ואני אדאג לממש את זה בעוד רבע שעה ?

maiii c

New member
רותם שקט!

כרגע נפגשנו ולא עדית כלום מטומטם! ממ..נראה לי

טלולו

New member
תשובות- רואים שמשעמם לי

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו-האמת אני לא זוכרת עכשיו משהו מיוחד 2. דרך שתרצו למות בה- בשינה 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה- חיה את החיים ומתה בסבבה 4.מה דעתכם על הדוסים- מגעילים [בלי לפגוע בדוסים!] 5.פירסינג/קעקוע בתכנון- לא זה ולא זה 6.סמים- בעד או נגד- ממש ממש נגד 7.מעשנים? אם כן- איזה- ממש לא!!! 8.דבר שמעולם לא תעשו:יעשן 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא- שאני מתה עליו 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה- מתחילה תופים! 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך-מגניב סוף הדרך 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה)לא מאמינה בכלום 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם- לא עולה לי בראש עכשיו 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר-עם מוזיקה שאני אוהבת 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק-ברור שרוק 16.אביב גפן יפה או מכוער-מכוער פחד! 17.הפחד הכי גדול שלכם- אין משהו מיוחד 18.רגש שנוא עליכם- קינאה 19.תכונה 1 טובה בכם-מנהיגות [נראה לי] 20.תכונה 1 רעה בכם- קנאות 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו- שיקרתי לו 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם- שיקרתי לחברה טובה 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו- סתם חלום מפגר 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות- צבה הגנה לישראל 25.תתגיסו או תשתמטו-ברור שאני אתגיס 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות- טוב לי בתקופה הזו 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם- יצחק רבין 28.משאלה כוללת לעולם- שלום!! 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא- רובים 30.שמות לילדים שלכם בעתיד- אין שם מתוכנן 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם-כלום 32.מקצוע לא טוב שלכם- אנגלית 33.מקצוע טוב שלכם-ערבית וספורט 34.דבר שגורם לכם אושר-ספורט ומוזיקה 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט-אנשים נחמדים מכל מיני מקומות 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך- זורמת 37.הזכרון ילדות הכי חזק- ניסיעה לאילת כל שנה 28.בנאדם שאתה שונא ממש- לא מזכירה שמות אבל יש כזה מישהו 39.בנאדם שאתה אוהב ממש- את החברות הכי טובות שלי! 40.סגנון לבוש שלך-ג'ינס וחולצת T 41.ימני או שמאלני-שמאלני 42.מאמין בשלום-כן 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה-ירח [אני יכולה לשמוע אותו 10000 פעמים ברתף] 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש- לא מתה על שירי דיכאון 45.שיר האהבה הכי יפה שיש- רוב הזמן את אישתי 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש- ירח 47.בעד הוצאה להורג-תלוי למי 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו- נפל וברזיל 49.איך החדר שלכם נראה-מבולגן (ואני מתחילה לסדר לי קיר של בני המושבים עם דגל וכאלה) 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם-אין לי 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה- גן חובה 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו- אין לי אנשים כאלה 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע-טוב 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם- לא זכורה לי הופעה כזו 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים- צניחה חופשית (למרו תשזה לא ממש מטורף) 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל-המשפחה שלי 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם-דיסקים מזרחים 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם-אהבתיהם 59.שינה בטבע או בבית מלון-גם וגם 60.זריחה או שקיעה-זריחה 61.ים או בריכה-בריכה 62.עיר או יישוב-ישוב 63.בעתיד תגורו בארץ או לא-אני חושבת שכן 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו- רופאת ספורטאים 65.משאלה לעצמכם- שאני יהיה רק בריאה 67.זמרים יפים בעיניכם- הראל סקעת (הוא נחשב זמר?) 68.זמרות יפות בעיניכם- אין הרבה כאלה 69.משקיעים בלימודים או לא- כן 70.ערוץ אהוב- 24 ו-4 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם-מיזרחי 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם- הכול 73.הרגל רע שלכם- לא אוהבת להתקלח 74.חוש שהייתם מוותרים עליו- ריח 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם- לראות א העתיד 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים- ברור ששמחים 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש- לא היה כזה בינתיים 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ- הבית 79.לבד או עם חברים- פעמים ככה ולפעמים ככה 80.פחד במה- לא שאלו את זה כבר? 81.חלום ילדות- לדבר עם הזמר שאני הכי אוהבת 89.דת שלכם- יהודית! (מה השאלה הזו???) 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה- ברזיל 91.האם פעם פגעתם בעצמכם- כן אבל לא משהו רציני 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות-אוכלי בשר 93.ריאליים או הומניים-הומניים 94.מגמה שהגברתם- עוד לא הגעתי לשלב הזה אבל אני הולכת לערבית 95.טראומת ילדות-אין לי אחת כזו 96.סרט אחרון שראיתם- שרק 2 97.איבר רגיש בגוף- רגל 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם- לא זוכרת אחד כזה אבל 100% שיש כזה 99.ריח אהוב- תות 100.שקטים או רעשניים- פעם ככה ופעם ככה 101.הפאדיחה הכי גדולה- לא זוכרת 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד-נגד 103.דבר שמושך אתכם באנשים-עיניים 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה-אחת לפני שנה 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם-אמא 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה-לא מאמינה באמונות טפלות 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם- בדידות 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא- אני חושבת שכן זה היה יותר מידי ארוך וגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s h e e p i t

New member
עכשיו שאין פה אפחד אפשר לענות...../images/Emo3.gif

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? להיות שם בשבילו ? 2. דרך שתרצו למות בה? בלי סבל... 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? "נכון לא נורא?!" 4.מה דעתכם על הדוסים? - דוסים... 5.פירסינג/קעקוע בתכנון: אין... 6.סמים- בעד או נגד: נגד 7.מעשנים? אם כן- איזה? לא 8.דבר שמעולם לא תעשו: אלך בעירום ברחוב 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: תעשה לי כבש 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? לא... ועדיף שכך 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? שוקו קארלו ... 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): - רוחות 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: - לא'דעת 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם מישו 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק 16.אביב גפן יפה או מכוער? מיוחד 17.הפחד הכי גדול שלכם: יש המון : מוות , תאונות דרכים , המוכנית שמירה שמסתובבת במושב... (זה לא מצחיק) 18.רגש שנוא עליכם: קנאה 19.תכונה 1 טובה בכם: רק 1 ?
יצירתיות (פלצני) 20.תכונה 1 רעה בכם: - עקשנות 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו: לא יודעת.. אני תמיד מקרצצת 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:יש הרבה... 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? שמישו מסויים רודף אחרי... 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל. 25.תתגיסו או תשתמטו? אתגייס 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? עוד 1000 שנה 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? סבא שלי 28.משאלה כוללת לעולם: שלא יהיה חור באוזון 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: את החריצים בין המרצפות (תמיד נתקע שם חול) 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? שי , קאי (קקי+מאי) 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? חחח יש.. יש לי תוספת זמן , דף נוסחאות , הקראת שאלון ובעיות ריכוז 32.מקצוע לא טוב שלכם? אנגלית 33.מקצוע טוב שלכם? עיצוב / אומנות 34.דבר שגורם לכם אושר? לראות אנשים נופלים 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? המון.... 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? מוזר 37.הזכרון ילדות הכי חזק? שהיו לי 2 חברים דמיוניים שתמיד היו משחקים רק אחד עם השני...
28.בנאדם שאתה שונא ממש? בלי לציין שמות... 39.בנאדם שאתה אוהב ממש?
40.סגנון לבוש שלך: נוח 41.ימני או שמאלני? שמאלני 42.מאמין בשלום? כן 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה: שם מעבר לקשת (
) 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: יש המון 45.שיר האהבה הכי יפה שיש: יש המון... 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש: "כל אחד צריך בסוף למות..." (משינה) 47.בעד הוצאה להורג? תלוי של מי... אבל כן... בכיף 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? במדבר 49.איך החדר שלכם נראה? מבולגן ? 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? מה ? כאילו לגלות ? 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? התקופה שהייתי צעירה... 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? רועי 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? סביר... 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? בנג'י בלי חבל
56.תהיו מוכנים למות רק בשביל? מישו ממש ממש חשוב 57.הדיסק שהכי לא מדבר אליכם? אריק איינשטיין (יושב על הגדר...
) 58.הדיסק שהכי כן מדבר אליכם? שירי ילדים
59.שינה בטבע או בבית מלון? בטבע 60.זריחה או שקיעה? שקיעה 61.ים או בריכה? ים
62.עיר או יישוב? ישוב 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? סביר להניח... 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? עיצוב אולי... 65.משאלה לעצמכם? עד 120 67.זמרים יפים בעיניכם? כן 68.זמרות יפות בעיניכם? לא 69.משקיעים בלימודים או לא? משתדלת... זה לא אומר שזה מצליח 70.ערוץ אהוב? 6 (בלי תגובות) 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? מזרחי 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק ישראלי 73.הרגל רע שלכם? לדחות דברים לרגע האחרון 74.חוש שהייתם מוותרים עליו? דיבור 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים... 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש?
בלי שמות... 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? צפון 79.לבד או עם חברים? תלוי 80.פחד במה? לא ממש... 81.חלום ילדות? לא זוכרת... זה היה מזמן 89.דת שלכם? יהודיה ? 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? אוסטרליה 91.האם פעם פגעתם בעצמכם? כן 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלי בשר (חוץ מכבשים ... עד פה
) 93.ריאליים או הומניים? 94.מגמה שהגברתם? אומנות 10 יח' 95.טראומת ילדות? היו לנו 4 גני ילדים אחד ליד השני ובטעות עברתי לגן של הדתיים ועשיתי שם בלאגן ואז הגננת באה והתעצבנה עליי ובלאגן... 96.סרט אחרון שראיתם? הכפר... 97.איבר רגיש בגוף? פופיק 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא זוכרת 99.ריח אהוב: של תותי פרוטי
100.שקטים או רעשניים? תלוי... 101.הפאדיחה הכי גדולה? יש הרבה... 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד... הכי טוב טבעי... 103.דבר שמושך אתכם באנשים? עיניים ,פה , שיער (בראש) 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא הייתי בהרבה... אז אני עדיין לא מרוגשת 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם? אין כזה 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? 7 שנים של מזל רע אם שוברים מראה... 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: פחד 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא? נחשוב עליכם...

Hollow2

New member
וואו...

1.שיר 2.בשינה 3.איזה באסה... הוא מת. 4.דרוס ת'דוס. סתם... לא יודע.. אני נגד. 5.בחיים לא. 6.נגד! 7.לא 8.סמים ומישהי שמנה.יש לי עקרונות :) 9.וואי... אתה טוב. אני מעריץ\מעריך אותך. 10.תופים, גיטרה, קצת קלידים, התחלתי חליל וסקסופון ואני רוצה ללמוד בס. 11.סוף הדרך. 12.מממ... בכלליות אני נגד. 13.אספתי זבל במסע חוף במקום הכי נידח בחוף הכי מזוהם כי הקדמנו את שאר הקבוצות והמדריכים לא רצו שסתם נעמוד בשמש. עקרונית אין לי בעיה עם לאסוף קצת זבל אבל היה שם כל כך מסריח!!!! דברים נרקבו שם.. \: 14.מוזיקה. 15.רוק... למה לערב מזרחית? 16.מכוער תחת. 17.נחשים. 18.אשמה. 19.מבולגן. 20.מבולגן. 21.יש הרבה. 22.שעשיתי למישהו משהו רע בלי כוונה. 23.נופל למטה. 24.צבא ההגנה לישראל. 25.אני אתגייס. 26.שנות ה70. 27.רבין. 28.שלום. 29.דת. 30.מאיה. 31.כלום. 32.ערבית. זה משעמם. 33.ספורט, ספרות, הסטוריה. 34.אח שלי. 35.ליאור. מותק :) 36.ציני. 37.פתחתי את הראש על המדרגות. 38.רן בן שלום. 39.אח שלי. 40.וואנבי קלאבר:) חחח 41.שאלני. 42.כן. 43.the snow goose. בלי סיבה מיוחדת. 44.november rain. 45.more then words. 46.the snow goose. 47.לא, אנחנו חיים בארץ דמוקרטית. אם אנחנו רוצים לחנך לדמוקרטיה... 48.מקום שיש בו שלג. חורף. סקי. שוקו חם. :) 49.מבולגן עם שטיחים על הקירות בשביל האקוסטיקה של התופים. 50.שירותים. 51.ילדות. 52.יובל,אח שלי. בחו"ל. 53.תלוי מי הם. 54.הופעה של בוטן עם סאונד גרוע. 55.טיול גדול. אני לא מטורף. 56.בשביל האנשים שיקרים לי. אני אגואיסט- לא יכול לחיות בלעדיהם. 57.אופספרינג. להקות פאנק והבי מטאל. 58.DREAM THEATER- metropolise pt.2 since from a memory. 59.בבית מלון. 60.שקיעה. 61.בריכה. 62.מושב. 63.סביר להניח שכן. 64.אני רוצה להיות סופר... אבל אין לי על מה לכתוב. 65.חיים טובים. 66. דילגתם. 67.לא. 68.אבריל לווין. 69.מנסה. 70.ביפ, אבל יש לי יס. 71.מזרחית. 72.פרוגרסיב רוק. 73.ציניות. 74.ריח. 75.לא רוצה. 76.שמח. 77.נוף. 78.נהר הירדן. 79.תלוי. 80.לא. 81.להיות שחקן. 89.יהודי לא? 90.ישראל. 91.פעם העלבתי את עצמי. 92.בשר זה נהדר. 93.הומני. 94.ספרות מורחב. 95.פתחתי ת'ראש. 96.למצוא את נמו. 97.איבר המין? 98.לא זכור. 99.עוגות. 100.רעשן. 101.כשהייתי בכתה ו' עליתי לבמה באיזה ערב אימפרוביזציה של בית הספר ודיברתי על התחת שלי. 102.נגד. 103.עיניים. 104.אחת בלילה בתמונע. 105.אח שלי. 106.טפו טפו טפו אני לא מאמין באמונות טפלות. 107.צמרמורות. 108.בחיים לא. יום טוב גם לכם.

גם אני!!!!

1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? מסיבת הפתעה. 2. דרך שתרצו למות בה? לא כואבת! 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? you may have one the buttle but you haven't won the wore 4.מה דעתכם על הדוסים? איש איש באומנתו יחיה. 5.פירסינג/קעקוע בתכנון: פירסינג בלשון ובשפה, וסמל החיים על העורף בשחור. 6.סמים- בעד או נגד: בעד עישון צמחים. 7.מעשנים? אם כן- איזה? וינסטון אדום. 8.דבר שמעולם לא תעשו: בטח אין כזה דבר.. 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: וואו. 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? על העצבים. סתם, גיטרה. וגם על העצבים. 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? שוקו יטבתה. 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): אין משו על טבעי שאני מאמינה בו אמונה שלמה. 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: אכלתי כפית קפה. 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם שיר אהוב. 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק. 16.אביב גפן יפה או מכוער? כל כך יפה שזה מכוער 17.הפחד הכי גדול שלכם: מים עמוקים. 18.רגש שנוא עליכם: שנאה. 19.תכונה 1 טובה בכם: שמחת חיים. 20.תכונה 1 רעה בכם: רק אחת?! 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו: התנשקתי עם חבר לשעבר של חברה שלי מול הפנים שלה והיא עוד אהבה אותו.. 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: שאלה אחת למעלה. 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין לי סיוטים. 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? 25.תתגיסו או תשתמטו? אשתמט 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? בתקופה של "שר הטבעות" 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? מהטמה גנדי 28.משאלה כוללת לעולם: כל דבר שאני מבקשת לעצמי 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: מייבש חסה. 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? דוגרי, אשכרה, פו דה דוב, נעדר שכל עד להדהים, טופי, שיבולת, לאן, אימתי, סאלאם. 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? לא שידוע לי. 32.מקצוע לא טוב שלכם? בצפר בכלליות. 33.מקצוע טוב שלכם? אנגלית. 34.דבר שגורם לכם אושר? מוזיקה. 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? יש כמה. 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? מוזרה 37.הזכרון ילדות הכי חזק? שראיתי את מגרש השדים בדירה שגרנו בה במשך חצי שנה כששיפצנו את הבית. אבל לא מזמן התברר לי שמה שאני זוכרת לא נכון אז.. לוידעת! 28.בנאדם שאתה שונא ממש? לא קיים 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? יש הרבה! כל געע"י 7 ו8, המשפחה שלי, יפעת שושני.. 40.סגנון לבוש שלך: לא ברור. 41.ימני או שמאלני? נוטה לשמאל. 42.מאמין בשלום? רק בשלום חנוך. 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה: דרך של מוש בן ארי 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: טיפת מזל של זהבה בן 45.שיר האהבה הכי יפה שיש: מספיק בנאדם של מוניקה סקס. 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש: הנה זה בא של מוש בן ארי. 47.בעד הוצאה להורג? רק של עכברים. 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? איפשו שיורד בו שלג. 49.איך החדר שלכם נראה? צהוב. 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? המוח שלי. 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? לא חייתי מספיק זמן כדי שכזה דבר יהיה קיים. 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? אסף יונה. 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? לא כל כך קיים. 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? עיר הנוער השנה. 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? תגדירו מטורף. 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל? להציל חיים. 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? שרית חדד 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? אהוד בנאי, מוש בן ארי, מוניקה סקס. 59.שינה בטבע או בבית מלון? בטבע. ילדת תנועה או לא ילדת תנועה?? 60.זריחה או שקיעה? שקיעה 61.ים או בריכה? אף לא אחד. 62.עיר או יישוב? קיבוץ. 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? לא ידוע.

המשך!

64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? לא ברור. 65.משאלה לעצמכם? סיפוק עצמי. 67.זמרים יפים בעיניכם? מוש בן ארי, מירו הג'ינג'י 68.זמרות יפות בעיניכם? רינת בר. 69.משקיעים בלימודים או לא? לא. 70.ערוץ אהוב? 24. 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? טרנס. 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? מוזיקת עולם. 73.הרגל רע שלכם? להשאר הרבה זמן עם החלוק אחרי מקלחת. 74.חוש שהייתם מוותרים עליו? אין. 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? להזיז דברים עם כוח המחשבה. 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים תמיד, לא רק ביומולדת. 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? רק אחד? 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? רמת הגולן. אם זה נחשב בכלל בארץ... 79.לבד או עם חברים? עם חברים. 80.פחד במה? לא. 81.חלום ילדות? להיות מפורסמת. 89.דת שלכם? אנטי-דת. 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? ג'מייקה. 91.האם פעם פגעתם בעצמכם? כן. 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? טבעונית. 93.ריאליים או הומניים? הומנית. 94.מגמה שהגברתם? תקשורת ומנהיגות. 95.טראומת ילדות? שהקיאו עליי ביסודי. 96.סרט אחרון שראיתם? הכוכבים של שלומי. 97.איבר רגיש בגוף? כפות רגליים. 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? קרה כל כך הרבה פעמים שאני לא מצליחה לחשוב על רק אחד. 99.ריח אהוב: של אפיה. 100.שקטים או רעשניים? רעשניים!! 101.הפאדיחה הכי גדולה? רק אחת?! יש לי כל כך הרבה! שפתחתי את הראש כשנפלתי מסקייטבורד בגרעין! 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? בעד להיות שלמים עם איך שנבראתם. 103.דבר שמושך אתכם באנשים? חכמה וכישרון. 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? ההופעה השנייה שהייתי של מיומנה וההופעת איחוד של שבק ס' בניצנים. 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם? אדית חברה שלי, אמא שלי ואח שלי הגדול אסף. 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין. 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: שאפחד לא מבין אותי. 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא? אם תזמינו אני אשתדל לבוא.

למעלה