שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

סורי על האיחור.. והפעם, בעקבות ההכנות לאירועים הענקים שיהיו.. קצת נדבר על זה
ישראל
- פה/חו"ל? - למה? - מה עם מאכלים ישראליים? - פלאפל? - פיתה/לאפה? - שומעים מוזיקה ישראלית? - אביב גפן? - להקות ישראליות? - אם כן, איזה? - אוהבים את יום העצמאות? - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? - מה עוד? - אוהבים לטייל בארץ? - אם כן, איפה בעיקר? - בכללי, אתם אוהבים את הארץ? - אם כן, בגלל מה בעיקר?

BrokenRainbow

New member
ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחחחתת

חחח וואי משעמם לי טילים פה/חו"ל? רק פה!!!1 למה? כי ישראל זה הכי אחי
מה עם מאכלים ישראליים? הם בסדר פלאפל? כן
פיתה/לאפה? אממ פיתה כן אבל רק לפעמים, ולאפה לא ממש
שומעים מוזיקה ישראלית? לא כ"כ.. XD אביב גפן? בארור הוא כזה מלך
להקות ישראליות? אממ כן אם כן, איזה? שוטי הנבואה, סינרגיה, בית הבובות וכאלה D: אוהבים את יום העצמאות? בטח! מה אתם הולכים לעשות באותו יום? אין לי מושג.. יש עוד זמן מה עוד? את זה. אוהבים לטייל בארץ? אממ כן אם כן, איפה בעיקר? בצפון המהמם בכללי, אתם אוהבים את הארץ? בטח! אם כן, בגלל מה בעיקר? בגלל האופי הישראלי שלפעמים הוא דיי דפוק אבל הוא מאחד את כולם, ובגלל שיש לנו ארץ מדהימה אפילו שלא תמיד כ"כ טוב פה.

chen010189

New member
:)

- פה/חו"ל? פה - למה? כובע - מה עם מאכלים ישראליים? תלוי - פלאפל?
- פיתה/לאפה? פיתה עם בצל (כחלק מהבצק לא כמילוי
) - שומעים מוזיקה ישראלית?
- אביב גפן?
- להקות ישראליות?
- אם כן, איזה? שייגעצ, סינרגיה ו..זהו את האמת, הרוב זה לועזי - אוהבים את יום העצמאות?
- מה אתם הולכים לעשות באותו יום? נראה כבר, גם תלוי בחברה טובה שלי - מה עוד? כלום
- אוהבים לטייל בארץ? לא - אם כן, איפה בעיקר? אני לא אוהבת לטייל XD - בכללי, אתם אוהבים את הארץ? כן - אם כן, בגלל מה בעיקר? אין משו ספציפי..

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo104.gif מישהו אמר פטריוטית? ../images/Emo163.gif

פה/חו"ל?חו"ל - למה?כי אני אוהבת קור - מה עם מאכלים ישראליים?תלוי - פלאפל?
- פיתה/לאפה? אמ לא ממש - שומעים מוזיקה ישראלית?קצת - אביב גפן?כן - להקות ישראליות?כן - אם כן, איזה?שייגעצ
- אוהבים את יום העצמאות?כן! - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? להיות ברוק עצמאות!
- מה עוד?זה כל הלילה! - אוהבים לטייל בארץ?לא - אם כן, איפה בעיקר?--- - בכללי, אתם אוהבים את הארץ?לא - אם כן, בגלל מה בעיקר?---

AnGi14

New member
בא לי ^^ ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

- פה/חו"ל?חו"ל - למה?כי אירופה זה הכי אחי
- מה עם מאכלים ישראליים?איטלקי יותר טוב
- פלאפל?סביר מינוס... - פיתה/לאפה?עדיף שלא... - שומעים מוזיקה ישראלית?אהאה - אביב גפן?מ...קצת - להקות ישראליות?בטח ^^ - אם כן, איזה?שייגעצ,מוניקה סקס,היהודים,מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד
- אוהבים את יום העצמאות?כה [בגגל רוק עצמעות
] - מה אתם הולכים לעשות באותו יום?רוק עצמאות
ולמחרת להשלים שועת שינה ^^ - מה עוד?מה עוד?
- אוהבים לטייל בארץ?ממ...כן אפשר להגיד - אם כן, איפה בעיקר?אהה...בצפון ובדרום [: - בכללי, אתם אוהבים את הארץ?סובלים בשקט
- אם כן, בגלל מה בעיקר?
כדי שאנג'ל לא תקנא בסנטא מהסכום שבועי
אתמול הווטרינר הוריד לה את התפרים מהניתוח ועזרתי לו ^^ נכון שזה לא מעניין אף אחד?

AnGi14

New member
כלבה../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

יאללה לכי לכי
מי צריך אותך?!
סתםסתם...

love scar me

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif מיצי ציונית XDD../images/Emo108.gif

|
- פה/חו"ל? נמ...אני חושבת שפה..
- למה? כי אני לארואה את עצמי מסתדרת בחו''ל ,פה טוב לי למרות כל הבלגן
- מה עם מאכלים ישראליים?
- פלאפל? משמין XDD
- פיתה/לאפה? פיתה מנוזלת
אללה לאפות
לאד'עת X=
- שומעים מוזיקה ישראלית? נמ....ממש קצת דין כרמל [
] שיגעצ וכאלה..
- אביב גפן? נייס
[גררר אביב תעשה לי ילד
]
- להקות ישראליות? נייס.
- אם כן, איזה?דין כרמל ,שייגעצ, מופע הארנבות של ד'ר קספר,בית הבובות ,וכ'ו...
- אוהבים את יום העצמאות? כההה D:: להשפריץ ספרי שלג על הציצי ש ריחן D::: ולצעוק לאביב גפן "אביב תעשה טעות ותעשה לי ילד "
[מי שלא הבין אביב והתעויות
]
- מה אתם הולכים לעשות באותו יום?לקנות ספרי שלג XDD
- מה עוד? ולצעוק לאביב תעשה טעות ותעשה לי ילד ?
- אוהבים לטייל בארץ? כן
- אם כן, איפה בעיקר? בצפון D:: ותל אביב הסקסית XD
- בכללי, אתם אוהבים את הארץ? כן
- אם כן, בגלל מה בעיקר? יש פה הכל מהכל ,אנשים מכל הסוגים ומכל המינים הנופים מדהימים אני אוהבת להיות חלק מהארץ הזאת D: בכלמאז שהתחלתי ללכת לבני המושבים הפכתי לילדה ציונית XDDDDDD
הודגש באמצעות המדגיש של מוחמד הקוסם

OoYARDENoO

New member
../images/Emo185.gifעונה../images/Emo104.gif

ישראל - פה/חו"ל?חו"ל - למה?כי ישראל היא חרא מדינה
[פליז לא לצאת עלי...><] - מה עם מאכלים ישראליים?זה כבר משהו אחר ^^" - פלאפל?
- פיתה/לאפה?
- שומעים מוזיקה ישראלית?לא,הכל מזרחי [טוב כמעט הכל] - אביב גפן?לא..אבל יש לו שירים יפים ^^ - להקות ישראליות?בערך...
- אם כן, איזה?סינרגיה בעיקר...[וגם זה לא בדיוק...=.=] - אוהבים את יום העצמאות?אהא - מה אתם הולכים לעשות באותו יום?על האש ^.~ - מה עוד?כלום - אוהבים לטייל בארץ?מאוד! - אם כן, איפה בעיקר?בכל המקומות.. - בכללי, אתם אוהבים את הארץ?לא - אם כן, בגלל מה בעיקר?לא...

NoAmItA ChAn

New member
D:

- פה/חו"ל? פה ^___^ - למה? כי זאת ישראל D: - מה עם מאכלים ישראליים? כמה כבר יש? שקדי מרק? XD; - פלאפל? מעולה *____* - פיתה/לאפה? פיתהההה 33333333> - שומעים מוזיקה ישראלית? שמעתי >< - אביב גפן? X - להקות ישראליות? יאפ. - אם כן, איזה? שמעתי מלאאא: טיפקס, כנסיית השכל, איפה הילד, היהודים ועוד מלאא XD - אוהבים את יום העצמאות? יאפ D: - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? להיות בגג שלי עם המשפחה ואולי כמה חברים ולראות את כלללל הזיקוקים של ת"א, אשדוד, גבעתיים והסביבה XDDD - מה עוד? נאכל פיתה עם נקנקיה וסלט! D: - אוהבים לטייל בארץ? יאפ DDD: - אם כן, איפה בעיקר? בגלילי ^___^ - בכללי, אתם אוהבים את הארץ? אכן D: - אם כן, בגלל מה בעיקר? בגלל שהיא.. ישראל D:

sharon XD

New member
איזזה שאלון קצר..../images/Emo80.gif

ישראל
- פה/חו"ל?אהמ לא יודעת אף פעם לא הייתי בחול
- למה?כי לא יצא לי להיות שם - מה עם מאכלים ישראליים?הם בסדר - פלאפל?
- פיתה/לאפה?נראה לי פיתה - שומעים מוזיקה ישראלית?לפעמים.. - אביב גפן?טיפה - להקות ישראליות?לא ממש - אם כן, איזה?פעם שמעתי את כלא 6 והיהודים ועכשיו כבר בקושי - אוהבים את יום העצמאות?מאוד - מה אתם הולכים לעשות באותו יום?לחגוג בכפר יונה - מה עוד?נראה כבר - אוהבים לטייל בארץ?זה נחמד - אם כן, איפה בעיקר?תל אביב ..
- בכללי, אתם אוהבים את הארץ?בערך - אם כן, בגלל מה בעיקר?בגלל הנוף

liorez

New member
בלהבלהבלה

- פה/חו"ל? פה! אבל לא יזיק לבקר בחו"ל מידי פעם.. D; - למה? כי אין כמו בארץ. - מה עם מאכלים ישראליים? הכי טעים שיש
- פלאפל? יש דברים יותר טעימים.. - פיתה/לאפה? משמין
- שומעים מוזיקה ישראלית? כן אבל פחות. - אביב גפן? שולט! - להקות ישראליות? נו וודאי. - אם כן, איזה? היהודים, בית הבובות, סינרגיה, ביט69, מוניקה סקס.. - אוהבים את יום העצמאות? מאוד D: - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? ללכת להופעות בע"ה. - מה עוד? מה זה חשוב?! חח העיקר ההופעות! - אוהבים לטייל בארץ? אני לא חולה על טיולים.. - אם כן, איפה בעיקר?
- בכללי, אתם אוהבים את הארץ? בטוב וברע. - אם כן, בגלל מה בעיקר? לא בגלל המלחמות, זה בטוח.

S i d e L i p

New member
../images/Emo85.gifשיאמה אמא אבא במבה :-O

- פה/חו"ל? אף פעם לא הייתי בחו"ל אבל אני בטוחה ששם יותר טוב מפה
- למה? כי פה חרא O: - מה עם מאכלים ישראליים? נמממ.. הישראלים מעתיקים את הכל.. חוץ מהפלאפל שאני בכלל לא אוהבת =X - פלאפל? X_X - פיתה/לאפה? לאפה |רירר| - שומעים מוזיקה ישראלית? לא
- אביב גפן? בעעעע |מצפהלסיקוליםX_X| - להקות ישראליות? אין =X - אם כן, איזה? אמרתי אין
- אוהבים את יום העצמאות? בטטטח... הכי מצחיייקק XD - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? לפוצץ אנשים בספריי מוחעחעחע ורוק עצמאות ויומולדת לידיד שלי שהולך להיות מסכן באותו יום מוחעחעחע - מה עוד? אמרתי כבר הכל O: - אוהבים לטייל בארץ? לא
- אם כן, איפה בעיקר?בבית שלי
- בכללי, אתם אוהבים את הארץ? אני הגעתי למסקנה מכל השאלון הזה ש... לא - אם כן, בגלל מה בעיקר? נמנעת
סורי על האובר פתריוטיות שלי (או איך שלא כותבים את זה :$ ) .. יש לי קצת בעיה עם ישראל X_X

Mori C

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo163.gif

- פה/חו"ל? פה! - למה? כי כיף פה, וזאת ישראל ! D: - מה עם מאכלים ישראליים? הם סבבה. - פלאפל? טעים
- פיתה/לאפה? פיתה. - שומעים מוזיקה ישראלית? כן. - אביב גפן? ברורר ! - להקות ישראליות? כן. - אם כן, איזה? היהודים, שייגעצ, מופע הארנבות של ד'ר קספר, מוניקה סקס, בית הבובות .... - אוהבים את יום העצמאות? כן ! - מה אתם הולכים לעשות באותו יום? ללכת לרוק עצמאות !! ובצהריים לעשות על-האש. - מה עוד? אממ....לא יודעת ... - אוהבים לטייל בארץ? כן. - אם כן, איפה בעיקר? בצפון, בדרום, במרכז ובכל הארץ !!
- בכללי, אתם אוהבים את הארץ? כן !
- אם כן, בגלל מה בעיקר? בגלל שישראל זאת ארץ מיוחדת ויש לה נוף מדהים ויש בה דברים ממש ממש מיוחדים!

למעלה