שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

שובב.. לכל מי שיש נושא/שאלון שהוא רוצה שיופיע שישלח לי מסר
הפעם.. שאלון כללי
. שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif יאי ראשונה[:

שם: רעות או תותי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמ לא יודעת..
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ נראה לי קומר. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יותר מדי קרובות!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: נקבה גאה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק?כן אם לא, רוצה להיות?O__O תאריך לידה:23.1.94 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות:21 כיתה: ח מצבך החברתי:לא מקובל ולא דחוי גובה: 168 צבע עיניים: חום כהה\שחור אוהב אותו? אין לי שום דבר כלפיו צבע שער: שחור אוהב אותו? מאוד!
צבע אהוב: כחול\סגול\שחור\לבן ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך?להיות פדלאהXD יש / אין - פירסינג: בקרוב קעקועים: בעתיד אובססיות: --- התמכרויות:ריקוד,ד.קולה, נסטי מנגו אננס איזה שפות אתה דובר? [קצת] ערבית עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: תחשוב מחשבות שמחות[: האם... אתה חי את הרגע? אולי יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן, המון! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי פני מעניינות O__o אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? עלייתה ונפילתה של הבהמהXD מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את המשפחה שלי אתה יודע לשיר? לא! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? דברים שאתם לא אמורים לדעת |בוב| אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שיורדים על המקשל\מראה גוף שלי. מה החוזק הכי גדול שלך? אני יודעת להתעלם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי במה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שילדים הם עם אכזר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער והשפתיים ומה הכי פחות אוהב? רגליים אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי? בכאילו לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? --- האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן>< נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? סוג של... היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?המון פעמים! נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא! חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?אולי עברת על החוק? בקטנה פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן
גנבת משהו? חמצוץXD היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן\גיהנום מי החבר הכי טוב שלך? [אני כבר] לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי ההורים שלי וגילי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ההורים שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אני לא ממש מדברת אונליין עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלירן על מי אתה סומך הכי הרבה? ההורים שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אני כבר לא יודעת עם מי אתה רב הכי הרבה? ליאור,אלירן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ממש לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון? אממ שיר האם החברים שלך מכירים אותך? כנראה שלא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני לא חושבת שאני נראית טוב אז שאחרים יחשבו ככה?! לא נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? גילי,אלירן,ליאור שצחקת עליו?--- שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך?--- שאיכזב אותך?גילי,אנה שגרם לך לבכות? אלירן ששימח אותך? אלירן שראית איתו סרט? --- שדיברת איתו בטלפון?אלירן שראית? אמא מה אתה לובש כרגע?מכנס וחולצה P: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כף יד איזה ספר אתה קורא? אנה קרנינה מה יש על הפד לעכבר שלך?שם של חברה מסחרית תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כמו בהמה הולנדית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? מחכה שיענה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

BrokenRainbow

New member
אוי זה ארוך ../images/Emo12.gif

חתכתי חלק כי זה ממש ארוך ואין לי כוח
שם: שי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חור בצפון האם תקראי לבת שלך על שמך? למה שאני ירצה לאמלל לבת העתידית שלי את החיים
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שי...........?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? איך כבר אפשר לשבש את השם שלי?!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא. מין: לא סגורה על זה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אנד פראוד רווק? וגאה בזה אם לא, רוצה להיות? ~ תאריך לידה: 21.7.91 גיל: תחשבו לבד גיל שהיית רוצה להיות: 0 כיתה: יא מצבך החברתי: בסדר גמור מה איתך? גובה: 1.65 צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? לפעמים צבע אהוב: ירוק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? 2 כלבים, 2 חתולות, 2 צ'ינצ'ילות ו3 סוסים מה העבודה שלך? זונת צומי בע"מ
יש / אין - פירסינג: יש באף ובאוזניים קעקועים: אין אובססיות: מייספייס התמכרויות: סוכריות גומי איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית גרמנית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "אין שכל אין דאגות"
האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? תראו לי אחד שאין לו. אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא אני דיסגרפית יש לך הרגלים רעים? כן לאכול ציפורניים ולהגיד הממממ הרבה.
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שמתאים לי שחור ושהציצי שלי גדל מיום ליום אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? העומדת בצמתים או משהו מה הפחד הגדול ביותר שלך? רעמים ברקים וליצנים אתה יודע לשיר? רק אבל האם אני יודעת לעשות את זה טוב? אז לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? להגיד קול זה לא קול יותר. האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני עצמי ואנוכי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בארור האם אתה פועל בפזיזות? כן יותר מידי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאלתם את זה כבר לא? האם אתה פסיבי או פעיל? טחח לא מערבבים לועזית ועברית תכתבו פסיבי ואקטיבי יא קקות הרסתם תשאלה ;; יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן וג'ורנל זה לא אותו דבר רק שזה בשפות שונות? מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת וכל שאלון שיש את השאלה הזאת אני לא יודעת מה לענות מה החוזק הכי גדול שלך? השרירים הארבע ראשיים שלי ;; אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מקניטה לי את הסנטר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש ויש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תלוי של מי. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אפאחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השחלות ומה הכי פחות אוהב? את השקדים הם כאלה מיותרים שיואו ;; אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לסופרמן אני אוהבת לרוץ עם יד באוויר ולשרוק את המנגינה של הסרט
האם אתה: מעשן? איי יוזד טוּ סמים? רק במסיבות וגם תלוי כמה גרועה המסיבה ;; בעצם עכשיו אסור כי יש צו ראשון בקרוב קורא עיתון? משתדלת כל שופסבוע מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? הנהג באוטובוס בבוקר נחשב זר? ישן עם בובות פרווה? בטח עם קיפי מרחוב סומסום יוצא לטיול בגשם? מה אין לי חיים
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? עוד מעט!!!!!!!1 DDDDDDDDDDDD: אוהב לנסוע מהר? למה לזרות לי מלח ;; אוהב את הקול שלך? לא הוא כזה לא סקסי בעליל. מי שקורא ומגיב מקבל אהעמ טוב יאללה יאללה מה אני ביצת קינדר שמחלקת הפתעות

sharon XD

New member
שנייה ../images/Emo80.gif

שם: שרון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן מיקום: כפר יונה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רון אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אורן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:19.10 גיל: 13.5 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: ח' מצבך החברתי:רגיל גובה: 1.63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? בערך צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק \כחול\סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין
יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: טעמי התמכרויות:טעמי וקינדר בואנו איזה שפות אתה דובר? עיברית אנגלית וקצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו:לא יודעת האם... אתה חי את הרגע? בערך יש לך סודות?מלא אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כל מיני למרות שאני חושבת שזה לא נכון אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאנשים הקרובים אליי אתה יודע לשיר? לאא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ההורים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן את הרגליים שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? ריצה מה החוזק הכי גדול שלך? לתת עצות נראה לי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?רגליים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא שטים בים <המבין יבין> מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ומה הכי פחות אוהב? היה את השאלה הזאת כבר? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כן ראש 1
מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? רק שאני מאחרת אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא שידוע לי היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא אבל רציתי חטפת מכות? כן מאחותי החטפת מכות למישהו? בטח התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?ברור לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא כל הלילה חצי ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? ברור <לא> חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה נחשבת ? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? פעם.. בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מזה ? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמים ? מי החבר הכי טוב שלך? ירדן ובימים האחרונים תומר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תתקרבי לעינבר"מירדן מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ירדן ? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ירדן על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? מור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? ירדן האם החברים שלך מכירים אותך? ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?עינבר שצחקת עליו? שיר שהלכת איתו לקניות?אבא ששבר את הלב שלך?**** שאיכזב אותך?עינבר שגרם לך לבכות? עומר ששימח אותך?תומר שראית איתו סרט? רחלי ויוליה שדיברת איתו בטלפון?עינבר שראית? תומר מה אתה לובש כרגע? ג'קט של בצפר ומכנס של הנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בראש איזה ספר אתה קורא? רק בצלצולים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כאב ראש ,לא טוב,חרא, האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif

שם: אביב האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם העונה
מיקום: ראשל"צ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו שם
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אם אף אחת
אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לצערי
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 20.4.93 גיל: עוד מעט 15 גיל שהיית רוצה להיות: 19 כיתה: ט מצבך החברתי: נורמלי [?] גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן
צבע שער: חום אוהב אותו? כן
צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין
אבל לפעמים בייביסטר לשכנים הקרציות יש / אין - פירסינג: יש הליקס קעקועים: אין אובססיות: אין התמכרויות: טוב אין! איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וקצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו:
האם... אתה חי את הרגע? טוב [?] יש לך סודות? כן
אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה נחשב? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "אביב"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא לכאן
אתה יודע לשיר? ממש לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חחחח לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת עכשיו
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן אני חמודה אעש
האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן [מה זה משנה
] האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי ובמה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? ממתקים
מה החוזק הכי גדול שלך? אמממ לא יודעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מהצוואר ומטה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים כן לפעמים לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מתמטיקה [סתם לא
] מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים ומה הכי פחות אוהב? מהצוואר ומטה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לאאאאא טוב תהרגו אותי איזה שאלות אני נכנסת לדיכאון! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף אחת האם אתה: מעשן? לא סמים? כן [לא] קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? נמלים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? שניהם |פרצוףגאה| היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? היה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת
במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר [
] מי החבר הכי טוב שלך? נועה ומאי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נועה ומאי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני באמת זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה השאלה הזאת? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חנהי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נועה על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה ומאי מי מקשיב לבעיות שלך? נועה ומאי
עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי בבית של מי היית אחרון? של נועה האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם. לא היה לי כוח לענות על השאר

^^ ../images/Emo60.gif

שם: ירדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? אני אוהבת את השם אבל אני לא מטומטמת שאני יקרא לבת שלי על שמי
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נועה
/דנה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יואו כןן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? אה? תאריך לידה: 26.12.93 [ואתמול גיליתי שאני יומיים אחרי מייקי מהאי!
הוא בגילי
] גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 13
כיתה: ח' מצבך החברתי: נחמד גובה: בפעם האחרונה שנמדדתי [שנה שעברה D:] היה 1.63 אבל בטווווח שגבהתי מאז
צבע עיניים: דבש אוהב אותו? לפעמים צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? אחרים אוהבים אותו יותר ממני
הוא מעצבן אותי הצבע הזה צבע אהוב: ירוק ^^ ושחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? היה לי כלבה פעם אבל זהו
מה העבודה שלך? כרגע- בייביסיטר ^^ יש / אין - פירסינג: נופ קעקועים: נופ אובססיות: לשמוע מוזיקההה
ושארון
התמכרויות: שוקולדים ומנטוס ^^ איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וערבית ציטוט מועדף/ מוטו: "להנות מהחיים ולא לתת חשבון יותר מדי לאנשים.. החיים קצרים
". האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה [פחחחחחחחח ל-א
] ושאני חמודה ^^, רוקדת יפה. [וואי יצאתי פה מה זה צנועה
]. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חייה של ירדן [?] נוו אני לא יצירתית מספיק בשביל לחשוב על שם עכשיו מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. להישאר ממש בודד אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אממ.. נראה לי :S האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות בריאה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? קל לי לשנוא אנשים
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה [?] יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן בית ספר יש.. אבל אני לא משתמשת בו ממזמןן מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר ביטחון עצמיי מה החוזק הכי גדול שלך? אני יודעת לעמוד על שלי ^^ [נראה לי ><] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? תחתת
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? וואי כן.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בחלקם
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מהחיים ולא לתת חשבון יותר מדי לאנשים.. החיים קצרים
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? תחת ומטה
אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טחח לא יודעתת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? ראש 1
מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?
[נווו מה קיבלתי מלא ליומולדת ואני מתקרבלת עם כולם זה כיףף
] יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוףף כן.. [אני מנסה כמה שפחות אבל..
] נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לאא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 0_0 היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?
לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת. אולי.. עברת ניתוח? לא יודעת 0_0 ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כל שנה בערך ^^ ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן 0_0 נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא נראה לי אני אוהבת לאכול דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? 0_0 חשבת שאתה משתגע? אההה כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן ^^ הרגת חיה בטעות? חס וחתולה מה פתאום הרגת חיה בכוונה? לאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי
אבל אני כבר לא עושה את זה
גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן
ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כןן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כןן במכשפות? חח לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא שיצא לי.. אבל למה לא?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום כזה כיף בשמיים מי החבר הכי טוב שלך? שרון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נראה לי שאני
[מה לעשות.. גם ככה זה נראה לי אצל כל בנאדם] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לשים על הערסים בבית ספר
XDDDD חח לא יודעת.. נראה לי מה שכתבתי במוטו.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כאילו פרטיות? וואו יש לי מלא עם עומרי 0_0 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בזמן האחרון יובל ^^ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שארון / רחלי על מי אתה סומך הכי הרבה? ליאור מי מקשיב לבעיות שלך? שארון/ליאור עם מי אתה רב הכי הרבה? אחים מעצבניםםם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? וואי לא בבית של מי היית אחרון? טל
[מוזר לא הייתי אצלה איזה שנה] האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי שכן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן.. וזה כבר מקובל.. תלוי פשוט למי יש את האומץ [אהמאהמדנה]
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נויי
שצחקת עליו? טל שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא נגיד פה :X שאיכזב אותך? דנה שגרם לך לבכות? בכיתי בגללה אבל זה היה בבית.. לבד ששימח אותך? זיו ^^ שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? רחלי שראית? זיו ^^ מה אתה לובש כרגע? מכנס אפור סווטשרט שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? אף פחד מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם לי ובא לי לישון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? A Beautiful Lie- 30Seconds To Mars שאלון נחמד ביותר

AnGi14

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

שם:ליאור
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?נופפ מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך?לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?שלומו?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?ממ..עם טום ^^ [למרות שזה בן
] האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?אכן
לא שכפבת לי חח [אל אאם זה מגיע ל"כספי"
] אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא O_O מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?יאפ אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה:12.2.94 גיל:14 גיל שהיית רוצה להיות:מממ...נשארת איתו
כיתה:ח מצבך החברתי:טוב ^^ גובה:1.60
צבע עיניים:כחול ירוק כזה :S אוהב אותו?מאודדד ^^ צבע שער:סוג של בלונד אוהב אותו?אממ...אפשר להגיד צבע אהוב:אדום ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?6 וחצי סוסים,2 כלבים,2 חתולות
מה העבודה שלך?---------- יש / אין - פירסינג:בדרך P: קעקועים:כמה שיותר מהר ^^ אובססיות:מממ...נראה לי שלנעליים ^^ התמכרויות:ממ...לסוסים D=
איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית,קצת ערבית [בצפר
],קצת איטלקית וגרמנית,ספרדית [כמו כל מי שגדל על קטנטנות XDD] ואני יודתע לספור בכמה ספות ^^ ציטוט מועדף/ מוטו:"שום דבר לא קורה סתם..."
האם... אתה חי את הרגע?לא בדיוק עכשיו ירו בי
יש לך סודות?אמ..אפשר להגיד.. אתה שונא את עצמך?לא ממש אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן די יש לך הרגלים רעים?אהאה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יפה,חמודה,כיף לדבר איתי ובנאדם מדהים [באמת?!
] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אלו חייה של ילדה שמנה וחביבה
מה הפחד הגדול ביותר שלך?ממ...אין לי נראה לי.. אתה יודע לשיר?אמ..אמרו לי שיש לי קול נחמד :S האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חס וחלילה
האם אתה מתבודד?לא ממש... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?רכיבה על סוסים ופרלמנט אני חושבת ^^ אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן
האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אני שונאת בעצמי את הגוף P: ולפעמים את ההתנהגות שלי... האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה ביותר
יש לך יומן/ ג'ורנל?אהאה מה החולשה הכי גדולה שלך?לאנשים שאני אוהבת לדעתי... מה החוזק הכי גדול שלך?שאני יודעת לעמוד על שלי ושאני יודעת להלחם על המטרות שלי...ושאני יודעת להנהיג [המחכנת שלי כתבה לי את זה ^^] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את ההתנהגות שלי במקרים מסויימים.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?ממ..תלוי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?בטח לא חסרים דברים
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?מממ...חלק וחלק ^^ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ממ..לא ממש לא שזכור לי
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את החיוך [אמרו לי לכתוב את זה P:],את האף והעניים ואת השרירים
ומה הכי פחות אוהב?בטן
אתה חושב שאתה נראה טוב?אמ...אם לא היה לי שומניישן אז כן XD יש לך ביטחון עצמי?אהאה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אמ...הענק הירוק?
האם אתה: מעשן?לא סמים?לא קורא עיתון?עיתוני נוער חח מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?אכן ^^ ישן עם בובות פרווה?יאפ יוצא לטיול בגשם?כן D= מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?חח אמ...כן אבל הם יודעים את זה קשה לי להסתיר את זה
נוהג?בטרקטורון של אבא נחשב?
אוהב לנסוע מהר?אהאה D= אוהב את הקול שלך?כן [: האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?לצערי
היית על סמים?לאאא שחית בעירום?בגיל 3 XP היה לך מקרה חירום רפואי?אהאה לפחות פעמיים
עברת ניתוח?לא.. ברחת מהבית?לא אלא אם נחשבים כל האיומים של הילדים בגיל 5 שהם אומרים שיברחו מהבית ויוצאים החוצה ואחרי שנייה חוזרים
חטפת מכות?כה החטפת מכות למישהו?בטחחחח!
התחילו איתך?לא נראה לי :S מי יתחיל איתי?!
היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?יאפס חשבת על התאבדות?לאא נשארת ער כל הלילה?יאפ לא אכלת יום שלם?ממ...כה D= דיברת בטלפון כל הלילה?בערך...:S או שלא XD ישנת כל היום?לא.. הרגת מישהו?מלפפון ים נחשב?
חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?מממ...כן עברת על החוק?כן.. פגשת מישהו מפורסם?חח כן הרגת חיה בטעות?מלפפון ים
וכן זו חייה
הרגת חיה בכוונה?חס וחלילה!!...אלא אם חרקים נחשבים.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא נשבעתי אבל הבטחתי וקיימתי
גנבת משהו?ממ...לא היית ברדיו/ טלוויזיה?טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?יאפ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כבר לא בקסם?לא בשטן?ממ..אולי O_O בסנטה קלאוס?לא..כי זה ההורים שלי
ברוחות?לא בפיות?לא במזל?קצת... באהבה ממבט ראשון?לצערי
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?כן הסוסה של המאמנת שלי מכשפה בצורת סוס
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כשיוצא לי לראות אחד D= לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?ממ...לקבר?
מי החבר הכי טוב שלך?גל
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?ממ...גל,אלירן,גילי וסתיו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?תיהי מי שאת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אהה..אין ממש חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אההה...טלוש,מעיניי,עוד ידיד שלי,וסתיו ^^ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אלירן,גל ולאחרונה גם גילי
על מי אתה סומך הכי הרבה?על גל וגילי
מי מקשיב לבעיות שלך?גל גילי ואלירן [: עם מי אתה רב הכי הרבה?אההה...אח שלי XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא...אני חושבת שככה זה אצל כולם.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?מממ...סבתא חח האם החברים שלך מכירים אותך?כה רובם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא..אבל לפעמים היא יכולה להיות.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?ממ..אולי חח זה לא ממש מעניין אותי XD אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:יש כאלה שאומרים לי את זה ^^ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי
שצחקת עליו?אור \= שהלכת איתו לקניות?מממ...גל ששבר את הלב שלך?אני לא חושבת שעשו את זה..הוא ממוגן
אבל בהחלט די פגעו בו... שאיכזב אותך?הוא... שגרם לך לבכות?לא זוכרת... ששימח אותך?אלירן וגילי [: שראית איתו סרט?חברת ילדות שלי XD שדיברת איתו בטלפון?אלירן שראית?אהה...אמא שלי חח מה אתה לובש כרגע?בוקסר של בוב ספוג וקפוצון ^^ באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שום חלק O_O איזה ספר אתה קורא?מנסרות.. מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום XD תאר איך

TheGhost of You

New member
../images/Emo121.gif

שם:פז האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מיקום:מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?לא מצאתם שאלות מפגרות יותר?
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?מזתומרת משובש?X_____X אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? רוב הסיכויים שכן. אני גם ככה שונאת אותו. מין:בת סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:27.7.94 גיל: 13 ו8 חודשים גיל שהיית רוצה להיות:15 כיתה:ח' מצבך החברתי: סבבייישן גובה:שנה שעברה הוא היה 1.55 אבל גבהתי מלא אפילו עקפתי את סתו!!!!D:: צבע עיניים:סגול עם נצנצים יפים כאלה. אוהב אותו? מאוד צבע שער: חום אוהב אותו? שיהיה צבע אהוב: ירוק,סגול,שחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?כלב מה העבודה שלך? אין. יש / אין - פירסינג: לא.
קעקועים: לא אובססיות:קולה,מוזיקה,פיט,פראנק,פוב,מכר.^^" התמכרויות:קווווווווווווולה איזה שפות אתה דובר?עברית ורבע אנגלית[ככה זה שאני לא מקשיבה באנגלית גם אם יש לי מבחן מחר] ציטוט מועדף/ מוטו: "אל תזיין לי את המוח ותשאל אם יש לי ציטוט מעודף, כי אין לי." -המצאה של הרגע.
האם... אתה חי את הרגע?שיהיה יש לך סודות?יותר מדיי אתה שונא את עצמך?כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? מחבבת + יש לך הרגלים רעים? יותר מדיי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?"יווו איזה מגניבה את!!!" "יווו איזה שיער יפה!!!!" "יוווווו איזה דברים מגניבים יש לך" וכולי. ובעיקר מנועה!!!!!!!!D:: כפרעלייה.
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? זיינו לי מהחיים.:C מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודעת. אתה יודע לשיר? בערך. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד?כה, אבל לא יותר מדיי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, מוזיקה... והכל אח"כ. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני לא חושבת חחחחחחחחח האם אתה פועל בפזיזות? אני חושבת -.- האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל.[מזה פסיבי?D:::::::] יש לך יומן/ ג'ורנל? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מהשיער.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה,בערך. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מדיי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח יותר מדיי באנשים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום. ומה הכי פחות אוהב? הכל!!!!! אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי?קטן כזה.. אבל אני לא מראה את זה.|שוש| לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בן 10 האם אתה: מעשן? לא... סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? תלוי איזה זר חחחחח ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם?כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן.. יש חלק. אוהב לנסוע מהר? כן. אוהב את הקול שלך? כן,בערך. האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי... היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי? נראלי שכן.. עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?כן חטפת מכות?בטח מתי שרבתי עם מישהו חח אבל בטוח שהחזרתי!
החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כמעט.
דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך?חברה, כן. היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת חחח... קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ל.. גן עדן מי שטוב ומי שהיה בן של זונה אז לגיהנום.D::::: מי החבר הכי טוב שלך?סתו, והשלמתי עם נוי.
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?סתו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נוי,שי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?סתו. על מי אתה סומך הכי הרבה? על אפחד. מי מקשיב לבעיות שלך? סתו עם מי אתה רב הכי הרבה? שחר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אפחד. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא. בבית של מי היית אחרון?נוי.
האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא,לא נראלי. לא נראלי בכלל!D:: אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אל נראלי. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? י',ש'. שצחקת עליו?ס'. שהלכת איתו לקניות? אמאשלי בטח.-.-" ששבר את הלב שלך?אפחד, בינתיים. שאיכזב אותך?הרבה.. במיוחד י' ו-ס'. שגרם לך לבכות? כמעט, ס'. ששימח אותך?נוי.
שראית איתו סרט?עם עצמי. שדיברת איתו בטלפון?נוי. שראית? אח שלי האידיוט. מה אתה לובש כרגע?מכנס עד הברך וחולצת בצפר. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק.~.~ איזה ספר אתה קורא? לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי כוח. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן,פארליזד של טה יוזד.

william beckett

New member
עונה^^

שם:מאיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא... מיקום:גדרהXD האם תקראי לבת שלך על שמך?:לא חושבת אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?:דקלXD [רצו לקרוא לי דילקה אז אם הייתי בן היו קוראים לי דקלXD] אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?:לא הייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?:כן...,רוב הפעמים מחסירים א'... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?:עוד לא החלטתי,אבל נירא לי שלא מין:בת סטרייט/גיי/ביי:סטרייט^^ רווק?:לצערי אם לא, רוצה להיות?>< תאריך לידה:11.7.1991 גיל:16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:20 כיתה:י'א מצבך החברתי:סביר... גובה:1.60 צבע עיניים:מיתחלף ולא מוגדר,בדרך כלל חום,צהוב וקצת כחול אוהב אותו?:הבנתי שכן צבע שער:חום אוהב אותו?:לא!,רוצה אדום או שטני! צבע אהוב:שחור וכחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?:כלב,תוכים^^ מה העבודה שלך?:אין לי |בוכה| יש / אין - פירסינג:יש קעקועים:עוד לאXD אובססיות:אמ... לא יודעתXD התמכרויות:קולה,לישון,מוסיקה,גיטרה חשמלית פנדר
איזה שפות אתה דובר?:אנגלית,עברית,קצת איידיש ציטוט מועדף/ מוטו:SANTI האם... אתה חי את הרגע?:לפעמים יש לך סודות?:הרבה... אתה שונא את עצמך?:מישתנה כול חצי דקהXD אתה אוהב את הכתב יד שלך?:לא! יש לך הרגלים רעים?:כןXD איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?:שאני ניראת בת 13XD,ושיש לי עניינים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?:החיים הדפוקים שלי מה הפחד הגדול ביותר שלך?:אני צריכה לחשוב על זה... אתה יודע לשיר?:אני מנסה ללמד את עצמיXD האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?:לפני שנים,היום כבר לא^^ האם אתה מתבודד?:לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?:לקום בבוקר אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?:טלוי מי האם אתה פועל בפזיזות?:לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:כן...,את הרגליים שלי אני שונאת בעצמי מעוד האם אתה פסיבי או פעיל?:חצי חציXD יש לך יומן/ ג'ורנל?:היה לי,הוא הלך לאיבוד |בוכה| מה החולשה הכי גדולה שלך?:כנירא שהרגשות שלי מה החוזק הכי גדול שלך?:העקשנות שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?:הרגישות שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?:לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?:כן,היום... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?:לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:אל תיסתכל על הקנקן,אלה על מה שיש בתוכו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:שאני גמישה D:: ומה הכי פחות אוהב?:הרגליים>< אתה חושב שאתה נראה טוב?:לפעמים יש לך ביטחון עצמי?:עובדת על זה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן?:לא סמים?:לא קורא עיתון?:לפעמים מתפלל?:לא הולך לבית כנסת?:לא מדבר עם זרים?:מידי פעם ישן עם בובות פרווה?:כןXD יוצא לטיול בגשם?:מידי פעם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?:אמ...,פה ושם נוהג?:עוד לא,עוד שבוע אני מקווה תאוריה ראשונה D:: אוהב לנסוע מהר?:כשאבא נוהג מהר זה כיף אוהב את הקול שלך?:לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך?:כן יצאת מהמדינה?:כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?:אמ...,יכול להיות היית מאוהב?:כן>< היית על סמים?:לא שחית בעירום?:לאXD היה לך מקרה חירום רפואי?:לא עברת ניתוח?:לא ברחת מהבית?:נירא ליXD חטפת מכות?:חס וחלילה החטפת מכות למישהו?:ברורXD התחילו איתך?:כן,אבל זה ניגמר רעXD היית על במה?:כן D:: ישנת מחוץ לבית?:ברורXD חשבת על התאבדות?:הרבה.... נשארת ער כל הלילה?:בל"ג בעומר האחרון XD לא אכלת יום שלם?:וואו...,אממ...,נירא לי דיברת בטלפון כל הלילה?:האמת שכן ישנת כל היום?:ברורXD הרגת מישהו?:לא>< חשבת שאתה משתגע?:כן=_= בגדו בך?:לאXD היה לך חלום שהתגשם?:האמת שכן עברת על החוק?:נירא ליXD פגשת מישהו מפורסם?:נמנמ,כןXD הרגת חיה בטעות?:חס וחלילה,החיות המיסכנות האלה הרגת חיה בכוונה?:לא>< סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?:כן גנבת משהו?:כן היית ברדיו/ טלוויזיה?:אמממ...,נירא לי המסיבת סיום של כיתה ו' הייתה בערוץ המקומיXD היתה לך התמוטטות עצבים?:נירא לי... קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?:כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?:לא בקסם?:לא בשטן?:לא בסנטה קלאוס?:כן D:: ברוחות?:לא תמיד בפיות?:ככה ככה במזל?:כן באהבה ממבט ראשון?:לא תמיד ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?:כן במכשפות?:לא>< האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?:תמיד לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?:חוזרים בטור מישהוא אחר מי החבר הכי טוב שלך?:אני עצמי ואנוכי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?:ילדה אחת שפעם היינו חברות טובות,ואמא שליXD מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?:לא זוכרתXD מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?:ריצ'רץXD עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?:שין שין 3>> עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:נופית [חברה שלי],אמא על מי אתה סומך הכי הרבה?:אמא מי מקשיב לבעיות שלך?:שני עם מי אתה רב הכי הרבה?:נוי [חברה פחות טובה שלי] אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?:לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?:לא בבית של מי היית אחרון?:אמ...,שני D::::::: האם החברים שלך מכירים אותך?:נירא לי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?:לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?:לא מפריע לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?:וואו....,את עצמי? שצחקת עליו?:נוי שהלכת איתו לקניות?:אמא ששבר את הלב שלך?:ילד אחד במסיבה... שאיכזב אותך?:הילד מהמסיבה שגרם לך לבכות?:הילד מהמסיבה ששימח אותך?:שני,אמא,נופית שראית איתו סרט?:נופית,טל,ליאור,נוי [חברות שלי בקיצרXD] שדיברת איתו בטלפון?:אמא שראית?:חבר שלך אח שלי,אמא ואבא מה אתה לובש כרגע?:חולצת בצפר ושרוואל אדוםXD באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?:ברך איזה ספר אתה קורא?:לא קוראתXD מה יש על הפד לעכבר שלך?:אין לי פדXD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ילדה משועממת שלא מרגישה טובXD האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?:לא... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?:לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?:אכן כן^^

עוונה :)

שם: עדןן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. מיקום: צפון האם תקראי לבת שלך על שמך?חח לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?נממ..לא יודעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ ירדן :) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: ריצתי לכתוב משו ציני אבל אני עייפה מידי אז אני אענה רגיל..XD נקבה
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? מי אני?לא מה פתאום..
אם לא, רוצה להיות? = O תאריך לידה:1.9 גיל: 12 גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:ט'15.. אמ סתם
מצבך החברתי: מעולה
גובה: 1.52 צבע עיניים:חום אוהב אותו?חח כה צבע שער: חום אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: כתום
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני זה הכי אחי! חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך?אין לי >< יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: לאח שלי הפוציי
[ואני מתכוונת לשניהם
] התמכרויות:שניצל תירס ! איזה שפות אתה דובר? עברית קצת אנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו: כל פעם משתנה .. האם... אתה חי את הרגע? בהחלט . יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן XD יש לך הרגלים רעים? ממ...כהה [ : איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שפתיים יפות.ולאחרונה שאני סקסית XDDDDD אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "הסרט על עדן"מקוריות זאת אני D: מה הפחד הגדול ביותר שלך? כמו כולם כניראה-שמישהו שיקר לי יפגע. אתה יודע לשיר? אני יודעת לשיר אבל לא לשיר יפה XP האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חחחחחחחחחXDDDDDDDD האם אתה מתבודד? ממש לא.אני מהטיפוסים שתמיד יהיה להם חיוך על הפרצוף. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה ,חברים מוזיקה :) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? חח כה וזה אחד החסרונות אצלי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ הכפות רגליים שלי
האם אתה פסיבי או פעיל?
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך?לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? :X אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?אולי עיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא,אני לא מתחרטת על דברים שעשיתי\לא עשיתי- הכול לטובה :) אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לוותר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים,אף ומה הכי פחות אוהב? עיניים אתה חושב שאתה נראה טוב? אני ..בסדר[?] יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אממ אין לי מושג.. האם אתה: מעשן?חס וחלילה[שזה אומר לא
] סמים?כנ"ל קורא עיתון?אמ לפעמים מתפלל?בבית כנסת לא .. הולך לבית כנסת?חח לא מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות פרווה?כככככככככככןן!! יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? חח לא אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? בערך..XD האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?ככככככככן D:: התחילו איתך? "מה את עושה היום בערב?"
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?אממ כה במסיבות פיג'מות אצל חברות >< חשבת על התאבדות? חס וחלילה נשארת ער כל הלילה?בטטח! לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חח עוד לא^^ חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא זכור לי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?אממ..שי גבסו
הרגת חיה בטעות?נמלה,ג'וק הרגת חיה בכוונה?נמלה,ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן.... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא..אבל זה נחמד לקרוא את זה [: בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודעת ולא בראש שלי להתעסק עם זה מי החבר הכי טוב שלך?אני לא מאמינה ב"חברה הכי טובה ." מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?חברה שלי וידיד שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אינליי מושג עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על אף אחד. מי מקשיב לבעיות שלך? ידיד שלי . עם מי אתה רב הכי הרבה?חחחח עם חברה שלי מהגן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש ממש לא בבית של מי היית אחרון? אממ..של חברה האם החברים שלך מכירים אותך? מכירים אבל לא טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?מה.?
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חח לא יודעת XD מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמ אחותי שצחקת עליו? על אח שלי XDDDDDD שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך?אבא..הוא לא הביא לי ת'מחשב נייד !! שגרם לך לבכות?לא בכיתי בחודש הזה לדעתי אז אני ממש לא זוכרת >< ששימח אותך?אמא שראית איתו סרט?אממ אחותי שדיברת איתו בטלפון?ידיד שלי שראית?חברה מה אתה לובש כרגע?מכנס וחולצה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חח באוזן XD איזה ספר אתה קורא?אמ אני לא באמצע שום ספר עכשיו.. מה יש על הפד לעכבר שלך? ?? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:כמו ילדה שעונה על שאלון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כהה.. קוברה סטארשיפ
:) היה נחמד !!

יאייייי אני אוהבת שאלונים D:~ ../images/Emo101.gif

שאלון כללי
.
שם: טל D: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ. מיקום: קריית שמונה. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? טל?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה אבל כדי לענות על השאלה אז עם נועם או עם אחותי נועה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לפעמים השם משפחה למרות שהוא ממש פשוט >< אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא.. אני אוהבת את השם משפחה שלי :) מין: נקבה
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
רווק? אכן
אם לא, רוצה להיות? --- תאריך לידה:14.7.1994
גיל: 13 ו-8 חודשים DD:: גיל שהיית רוצה להיות: דווקא די טוב לי עכשיו אבל גיל 16.. זה נראה לי גיל ממש כיפי ^^ כיתה: ח'. מצבך החברתי: נמאס לי להתעסק בזה כבר. אני לא בכיתה ג'. גובה: 1.62 נראה לי
צבע עיניים: דבש ^^ אוהב אותו? יאפ אבל הייתי רוצה עיניים ירוקות *-* צבע שער: חום
אוהב אותו? נראה לי שכן
צבע אהוב: לאיודעת
בזמן האחרון יש לי חיבה לצבעים כחולים ^^ ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני. חיות מחמד? כלב - קוקו
מה העבודה שלך? תלמידה?
יש / אין - פירסינג: יש DD:: 3 לובים והליקס סקסי וכנראה שבקרוב יהיה לי גם קרוס וסיידליפ |ריררררררררררררר| אמא שלי מראה סימנים שהיא מסכימה לי לעשות סייד D: קעקועים: אין כרגע. יהיה בעתיד :) אובססיות: בטח שיש: ריקוד
, מוזיקה
ו-MCR
התמכרויות:בטח שיש: במבה, מטרנה וקולה |רירררררררררררררר| איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית, קצת ספרדית ואני לומדת עכשיו גרמנית וצרפתית ^^ ציטוט מועדף/ מוטו: יש המון
האם... אתה חי את הרגע? אפשר להגיד
יש לך סודות?בטח שיש. לכל אחד יש סודות. אתה שונא את עצמך?כרגע לא. אבל יש רגעים שאני שונאת את עצמי כל כך. אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד D: יש לך הרגלים רעים? המון הרגלים רעים >.> אני כוססת ציפורניים מאז ומתמיד, הרגלי האכילה שלי חרא, אני אומרת את מה שאני חושבת בפנים בלי מעצורים רוב הפעמים ועוד מלא >< איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "סססססס'שיער\בגד יפה יש לך
" ועוד כל מיני
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תשאלו את הבמאי של הסרט
מה הפחד הגדול ביותר שלך? כרישים נראה לי >< אתה יודע לשיר? ממש לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא. האם אתה מתבודד? לפעמים, אני די אוהבת את זה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה והריקוד
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן :) האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את זה שאני יותר מדי ביישנית
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה מאוד
יש לך יומן/ ג'ורנל? אכן. אבל אני לא כותבת בו כל כך בזמן האחרון. מה החולשה הכי גדולה שלך? טו מאץ' ביישנית. מה החוזק הכי גדול שלך? אומרת תמיד את מה שאני חושבת ומתעקשת על מה שאני רוצה ומשיגה אותו. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הביישנות שלי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן, אני יכולה להחביא רגשות עמוק בפנים. היחידה שתמיד יודעת מה אני מרגישה לא משנה מה אני עושה זאת אמא שלי. זה פשוט מפחיד O_ם יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הממ יש די הרבה דברים >< אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הממ אפשר להגיד
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך אך ורק על עצמך ולא לשתוק על דברים שמפריעים לך. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים D: ומה הכי פחות אוהב? בטן או חזה נראה לי >.> אתה חושב שאתה נראה טוב? לאיודעת, זה משתנה מיום ליום
יש לך ביטחון עצמי? ברוב המקרים כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג O_ם האם אתה: מעשן? איכ. לא
סמים? לא. קורא עיתון? כן D: מתפלל? לפני השינה וביום כיפור וכאלה
הולך לבית כנסת? לפעמים, כשהייתי קטנה הייתי הולכת יותר. מדבר עם זרים? לא. אמא אמרה שזה אסור
ישן עם בובות פרווה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן DD::~ כבשי ומוז לשלטון
יוצא לטיול בגשם? כשיורד גשם כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? ברוב הפעמים לא. נוהג? אין לי רישיון >.> אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? לא ><

חלק 2 ../images/Emo178.gif ../images/Emo101.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? במכוון? לא שזכור לי. יצאת מהמדינה? יאפ ^^ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן, מטרנה D: היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? ניסיתי פעם אחת אבל הייתי קטנה מדי וחזרתי >< חטפת מכות? כן. אני אוהבת מאוד לריב מכות.. זה כיף D:~ החטפת מכות למישהו? המווווון פעמים
התחילו איתך? כן
היית על במה? המווווווווון פעמים וזה כיף בטירוף
ישנת מחוץ לבית? יאפ. חשבת על התאבדות? לצערי כן. נשארת ער כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן ^^ ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? לא O_ם חשבת שאתה משתגע? כן >.> בגדו בך? אם הכוונה לחברים וחברות שלי אז כן. היה לך חלום שהתגשם? כן *-* עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? אכן ^^ הרגת חיה בטעות? זאת הייתה רק נמלה! אני נשבעת
הרגת חיה בכוונה? אבלאבל ;;; זה היה רק יתוש
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן אבל רק כי זאת הייתה הדרך היחידה לעזור לאותו הבן אדם. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? יאפ D: היתה לך התמוטטות עצבים? קרו הרבה פעמים שחשבתי שאני עוברת התמוטטות עצבים
קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן וזה היה חלום מפחיד על דינוזאורים
חלמתי אותו מלא פעמים כשהייתי בת 5 ולפני שנתיים חלמתי אותו שוב
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל?כן. באהבה ממבט ראשון? בטח
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראה לי שכן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן או לגיהנום. מי החבר הכי טוב שלך? נול [נועם] הסקסית שלי ורוחה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? פז. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להתעלם מאנשים שאני לא אוהבת ולשים זין על אחרים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "טווווווווווווווווווווווווווווב טל." ועוד אחת - "לא צריכים אותכם! לנו יש את החבורה שלנו! אנחנו המנודות!"
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאורי, שלי, רוחה ועדן :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סהר, נול, רוחה והמשפחה שלי ^^ על מי אתה סומך הכי הרבה? כרגע על נול שלי
מי מקשיב לבעיות שלך? פעם פז אבל עכשיו בעיקר נול ורוחה והמשפחה שלי ^^ עם מי אתה רב הכי הרבה? עם קורל הגועליזם, עם הלסבית ועם הפרות [המבין יבין
]
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא תמיד. בבית של מי היית אחרון? של נול
האם החברים שלך מכירים אותך? אני תמיד אמיתית אז אפשר להגיד שכן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש אבל ממש לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאיודעת, זה לא כל כך מפריע לי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאיודעת
תשאלו את המין השני
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אריאל וקורל ארגגגגגגגגגגג
שצחקת עליו? דור נראה לי
שהלכת איתו לקניות? אחותי
ששבר את הלב שלך? לאיודעת אם הוא שבר אז אני לא אגיד סתם. שאיכזב אותך? אריאל, שלי ואורין. איכזבו אותי ממש. שגרם לך לבכות? אני. מסובך מדי להסביר >< ששימח אותך? נול ורוחה
שראית איתו סרט? אחי הקטן
שדיברת איתו בטלפון? ~בודקת~ ספיר :) שראית? אחותי
מה אתה לובש כרגע? מכנס בצבע בז' כזה מ-FOX שכתוב מאחורה באנגלית: "לוק אט מי אנד סמייל", גופייה לבנה ומעל זה חולצה לבנה ארוכה שמגיעה את מתחת לקו החזייה עם כיסים וקשקושים בצבע כחול כהה-שחור עליה D: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן
איזה ספר אתה קורא? הספר האחרון שקראתי הוא הארי פוטר האחרון
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר.. אני בלפ טופ
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני עייפה וכואב לי הגב.
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ. עם עדן ונול. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?יאפ - Christina Aguilera- Beatiful
זה היה ארוך

HandsStainedRed

New member
יאיי שאלון! D: |לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo210.gif

שם: אופיר
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אולי XD
]
האם תקראי לבת שלך על שמך? חס וגראס! היא תקרא על שם תותי כפרעליו! ויקראו לה תותי. ולבן, שיהיה תאום שלה, יקראו דניאל.
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אופיר XDDDD הלוואי דניאלXD
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? דניאל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? נופ
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?חס ודליילה.
סטרייט/גיי/ביי: בי
רווק? לצערי
אני רוצה את תותיייייי!!!111='[
אם לא, רוצה להיות? להלהלה
תאריך לידה:7.6. חסר לכם אין שרשור יומולדת. אני צומי גירל.
]
גיל שהיית רוצה להיות: 17!!!!1111 או 16. ואז אני אוכל להיות עם תותי שלי
כיתה: ח'3 שליטעעעעעעע
מצבך החברתי: פקאצה.
גובה: 160
צבע עיניים: חום דבש ירוק
אוהב אותו? מאוד.
צבע שער: חום שחור חרא.
אוהב אותו? לא
צבע אהוב: אדום כתום צהוב ירוק כחול סגול. לפי הסדר!
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית נוטה לאמבימשומשו
חיות מחמד? כלב אדיוטXD
מה העבודה שלך? מסתומרת עבודה? אני קטינה='[
יש / אין - יש.
פירסינג: באוזניים זה נחשב? וחור סתום באף..
קעקועים: הלוואי
אובססיות: ואוווווווו איך הסתבכתם! נצנצים, הומואים, מוזיקה, ספיירט דיאט, יפנים, גרמנים, צבעים, וכ'ו
התמכרויות:ספרייט דיאט, קולה זירו, מסטיקים, הישרדות...[דרך אגב פגשתי היום את נועםXDXD ס'חמוד הוא D:]
איזה שפות אתה דובר? עברית, ערבית, אנגלית, קצת יפנית, טיפהטיפהטיפה גרמנית, קצת רוסית..ואממ...ניראלי שזהו.]
ציטוט מועדף/ מוטו: "אל תדחה למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים." גאוני!
האם... באאארור!!1
אתה חי את הרגע? כמובן! בקרוב קרחת. [אני לא צוחקת.
]
יש לך סודות?למי אין?
אתה שונא את עצמך?כן אבל לא..
אתה אוהב את הכתב יד שלך? יאפ D: אפחד לא מבין אותו! רק אני...
יש לך הרגלים רעים? עוד פעם, למי אין?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ואווו רזית! איזה עיניים!
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ohh ohh ohh sometimes the life can be so pokey...
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אחייה יותר מידי..
אתה יודע לשיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חהחהחה לא.
האם אתה מתבודד? לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות?
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי...
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לאדעת...אני לא חושבת שצריך לשנוא את עצמך..
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה! מאוד XD אבל ביישנית...
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה
מה החוזק הכי גדול שלך? אהבה. מי שמבין שיסביר למה התכוונתי...
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לוידעת..אני לא חושבת שצריך לשנות את עצמך. אתה נולדת איך שאתה כדי להישאר איך שאתה..בגלל זה אני נגד ניתוחים פלסטיים לצורכי קוסמטיקה...כאילו, אם נולדת מכוער נורא, כנראה שאתה צריך להיות מכוער נורא..אולי זה יעזור לך בעתיד ^^;
<

HandsStainedRed

New member
חלק שני../images/Emo178.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo210.gif

האם אי פעם: לא.
פגעת בעצמך? יאפ
יצאת מהמדינה? אההא. לתורכיה הולנד וסיני.
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? סושי וקלאמארי XDD
היית מאוהב? כרגע XDXD
היית על סמים? נופ
שחית בעירום? שהייתי קטנה
היה לך מקרה חירום רפואי? לאניראליXD
עברת ניתוח? נופ. חס וחלילה שמשון ודליילה
ברחת מהבית? כן
חטפת מכות? אההא
החטפת מכות למישהו? לא
אני תמימה
התחילו איתך? כן XD זה היה מצחיקXD
היית על במה? אפ. רקדתי שש שנים XD
ישנת מחוץ לבית? הרבה!
חשבת על התאבדות? טו מאצ'
נשארת ער כל הלילה?אההא
לא אכלת יום שלם? כן..לאזוכרת מתי.
דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ
ישנת כל היום? להלהלהלה|שורק|
הרגת מישהו? ברור!!!!!1 הרבה!
חשבת שאתה משתגע? תאמינו לי, שתתאהבו תהיו בטוחים שאתם על סף שיגעון ומי שאתם אוהבים מנסה להרוס לכם את החיים.
בגדו בך? לאניראלי..
היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? לא שזכור לי
פגשת מישהו מפורסם? היום!!11 את נועם מהישרדות3>הוא כזה חמוד!
הרגת חיה בטעות? עכבישים זה נחשב?XD
הרגת חיה בכוונה? ננהנהנה עכביש הנה בא!
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?ככן
גנבת משהו? לא
היית ברדיו/ טלוויזיה? לאזוכרת
היתה לך התמוטטות עצבים? נופ
קפצת בנג'י?בסופרלנד..זה כלכך כיף!
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן!xD שאננס ורוד עם כנפיים כחולות ושיניים ענקיות רודף אחרי..
האם אתה מאמין: אני מאמין! אני מאמין! בלהבלהבלה משיח משיח משיח איי איי איי איי
באסטרולוגיה? בערך..חברה שלי בונה את החיים שלה על זה
בקסם? אממממ
בשטן? נמממממ
בסנטה קלאוס? זה לא נוצרי?
ברוחות? יאפ
בפיות? יאפ
במזל?אולי...
באהבה ממבט ראשון? לא האמנתי עד שראיתי את תותי
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?יאפ. זה מאוד חכם. כי הטוב בא מהרע. עם לא היה רע? מה היה ההפך של הטוב? ואיי ואיי באלי ללמוד פילוסופיה!!
במכשפות? לאדעת...
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.. רק שאני לא ממש רואה אותםxD
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן, שם אנחנו מתחילים גלגול חדש.או לגיהנום. שם אנחנו סובלים, ולא זוכים לחיים חדשים.
מי החבר הכי טוב שלך? אין כזה. כולם חברים הכי טובים אצלי...
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נמנמ ההורים שלי?
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאזוכרת...
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאדעת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לאדעת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דניאל XD
על מי אתה סומך הכי הרבה? תכלס, על עצמי.
מי מקשיב לבעיות שלך? יערה
עם מי אתה רב הכי הרבה? לאדעת
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא
בבית של מי היית אחרון? שלי XDDDDD
האם החברים שלך מכירים אותך? לעעעעעע
<i

אחרי הרבה זמן שלא הגבתי,ורק קראתי|שורק|

הנה אני מגיבה
חחח עם אופיר עשתה תות,אני עושה תום <: |איציקתום|שם: דניאל {= |איציקתום|האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אממ...לא :p |איציקתום|מיקום: מרכז?8-| |איציקתום|האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
|איציקתום|אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תום
|איציקתום|אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עינבר[?שם יפה..מה...] |איציקתום|האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק השם משפחה :/ |איציקתום|אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא ![יודעת...:p] |איציקתום|מין: נקבה |מתחנגל1| |איציקתום|סטרייט/גיי/ביי: סטרייט |איציקתום|רווק? כן :\ |איציקתום|אם לא, רוצה להיות? רוצה את קוקוריקו ושאר 16 כינוייו[16 נכון ?או שיש יותר.. חחח] |איציקתום|תאריך לידה: 15.8 |איציקתום|גיל: 14[שקט!] |איציקתום|גיל שהיית רוצה להיות: 16.. כיתה י' |איציקתום|כיתה: י'!!
|איציקתום|מצבך החברתי: סבבה? |איציקתום|גובה: 1.65+ [לא יודעת מדויק
] |איציקתום|צבע עיניים: חום |איציקתום|אוהב אותו? לא
|איציקתום|צבע שער: חום כהה אבל שרוף מהשמש~.~ |איציקתום|אוהב אותו? לא!
|איציקתום|צבע אהוב: צהוב,כתום,ושאר הצבעים D: [שחור וורוד זה יפה,לא,אני לא פאקצה
] |איציקתום|ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי\: [חכמה? D::,לא..XD] |איציקתום|חיות מחמד? |סדגש 2 כלבים ו.. סוסה נחשב? חח| |איציקתום|מה העבודה שלך? בפסח שנתיים בחווה (H) |איציקתום|יש / אין - |איציקתום|פירסינג: אוזניים? |איציקתום|קעקועים: הלוואי *_* |איציקתום|אובססיות: סוסים.. לא יודעת XD , פלאפון,מוזיקה!! |איציקתום|התמכרויות:סוסים,לא זוכרת עוד |איציקתום|איזה שפות אתה דובר? עברית[?] אנגלית,ערבית רוסית וגרמנית..לומדתXD |איציקתום|ציטוט מועדף/ מוטו: 'אם החיים [או עם] מפנים לך את הגב,תיגע להם בתחת'(H) |איציקתום|האם... |איציקתום|אתה חי את הרגע? לעע.. |איציקתום|יש לך סודות? כן.. |איציקתום|אתה שונא את עצמך? לא ממשץץ :\ |איציקתום|אתה אוהב את הכתב יד שלך? אממ סבבה ^^ |איציקתום|יש לך הרגלים רעים? כן.. |איציקתום|איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה.. חח |איציקתום|אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? " הטלנובלה של דניאל ותרנגולה" |איציקתום|מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אפגע במישהו וזה יגרום לו לעשות משהו רע \: [קרה משו דומה.. ובגלל זה אני מפחדת עוד יותר] |איציקתום|אתה יודע לשיר? נעע.. חח |איציקתום|האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. לא יצא לי חח |איציקתום|האם אתה מתבודד? לפעמים,לרוב,אולי,כן.. חחח |איציקתום|מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני לא רוצה להישמע אגואיסטית,אבל גם.שאנשים לא יפגעו בגללי. אני לא מרשה לעצמי להגיע למצב הזה ועם אני בטעות גורמת לזה אני מרגישה חרא עם עצמי. |איציקתום|אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראלי.. |איציקתום|האם אתה פועל בפזיזות? כן..><" |איציקתום|האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן |איציקתום|האם אתה פסיבי או פעיל? |סדגש ככה ככה,לפעמים פה לפעמים פה. |איציקתום|יש לך יומן/ ג'ורנל? נוופ |איציקתום|מה החולשה הכי גדולה שלך? כתבתי את זה אולי שלוש פעמים עד עכשיו,אני נפגעת מאנשים שנפגעים ממני,אני לא יכולה לחשוב שאנשים מרגישים רע בגללי,גם עם זה לא מכוון. וגם אני רוצה יותר מידי דברים ולא מסתפקת במה שיש לי -.-" . אני גם נוטה להית פסימית מאודד!! ברמות שאתם לא מתארים,כל דבר אצלי הפוך, ואני לא מאמינה שמה שאני רוצה יתגשם \: חח פיגמליון בתחת שלי XD |איציקתום|מה החוזק הכי גדול שלך? אני מיעצת לחצי עולם וכשזה מצליח אני מרגישה הכיהכיהכי טוב עם עצמי D:: |איציקתום|אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?רגישות יתר \: פחות פסימיות ויותר ביטחון עצמי ואומץ,לא להתבייש מאנשים"מיוחדים" |איציקתום|אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא \: |איציקתום|יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.. המון! |איציקתום|אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממ.. הם בסדר חח. |איציקתום|מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם רוצים באמת משו צריך להליחם עליו ולא לחמוק לך מהידים,לא לפספס הזדמנויות חשובות שישפיעו לך על העתיד כי אתה מתעצל או מתביש לעשות אותם |איציקתום|מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כפות רגליים[?![חח סתם אמ לא יודעת. |איציקתום|ומה הכי פחות אוהב? את הרגליים והכל XD |איציקתום|אתה חושב שאתה נראה טוב? לא |איציקתום|יש לך ביטחון עצמי? לא.. |איציקתום|לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת ~.~ |איציקתום|האם אתה: |איציקתום|מעשן? לא |איציקתום|סמים? לא |איציקתום|קורא עיתון? כן |איציקתום|מתפלל?לא |איציקתום|הולך לבית כנסת? לא |איציקתום|מדבר עם זרים? כן |איציקתום|ישן עם בובות פרווה? כן |איציקתום|יוצא לטיול בגשם? כן |איציקתום|מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן |איציקתום|נוהג? לא |איציקתום|אוהב לנסוע מהר? כן |איציקתום|אוהב את הקול שלך? בערך.. חח |איציקתום|הודגש באמצעות איציקתום

נהרסה לי ההדגשה!!כו*אמק! חלק שני

|איציקתום|האם אי פעם: |איציקתום|פגעת בעצמך? כן[תרגעו.. לא פיזית XD] |איציקתום|יצאת מהמדינה? כן |איציקתום|אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא
|איציקתום|היית מאוהב? כן.. לצערי עדיין ><" |איציקתום|היית על סמים? לא |איציקתום|שחית בעירום? כן |איציקתום|היה לך מקרה חירום רפואי? כן |איציקתום|עברת ניתוח? לא |איציקתום|ברחת מהבית? כן |איציקתום|חטפת מכות? לא |איציקתום|החטפת מכות למישהו? |שורק2| |איציקתום|התחילו איתך? כן -.- |איציקתום|היית על במה? כן |איציקתום|ישנת מחוץ לבית? כן |איציקתום|חשבת על התאבדות? לא |איציקתום|נשארת ער כל הלילה?כן |איציקתום|לא אכלת יום שלם? כן |איציקתום|דיברת בטלפון כל הלילה? כן.. |איציקתום|ישנת כל היום? לא |איציקתום|הרגת מישהו? לא
|איציקתום|חשבת שאתה משתגע? כן |איציקתום|בגדו בך? כן |איציקתום|היה לך חלום שהתגשם? כן |איציקתום|עברת על החוק? כן |איציקתום|פגשת מישהו מפורסם? כן,אתמול D: נועםDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: |איציקתום|הרגת חיה בטעות? נמלה? חח |איציקתום|הרגת חיה בכוונה? כן חרקים שאוכלים אבק,איכ O.ם |איציקתום|סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא |איציקתום|גנבת משהו? כן |איציקתום|היית ברדיו/ טלוויזיה? כן |איציקתום|היתה לך התמוטטות עצבים? כן |איציקתום|קפצת בנג'י? לאלא |איציקתום|היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן |איציקתום|האם אתה מאמין: |איציקתום|באסטרולוגיה? כן |איציקתום|בקסם? לא |איציקתום|בשטן? כן |איציקתום|בסנטה קלאוס? לא |איציקתום|ברוחות? כן[ עם ספק..] |איציקתום|בפיות? לא |איציקתום|במזל?כן |איציקתום|באהבה ממבט ראשון? כן,לא הדדי>< |איציקתום|ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן |איציקתום|במכשפות? לא |איציקתום|האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אהא \: |איציקתום|לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי שמץ.. גן עדן? חח |איציקתום|מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה.. חח |איציקתום|מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נעם 333>[תתפלאי
] וקנפי 3> |איציקתום|מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להתבייש במה שאתה,שאחרים יקבלו אותך איך שאתה. |איציקתום|מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת... חחח |איציקתום|עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מתן וקנפי 3> |איציקתום|עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רינת וגילי 3: |איציקתום|על מי אתה סומך הכי הרבה? ת'אמת? נעם וגילי וקנפ ויש לי חברות קרובות שאיתן אני פשוט לא מדברת איתן על דברים מסוימים בגלל שהן חברות קרובותXD |איציקתום|מי מקשיב לבעיות שלך? איליה[תודה],נעם 33> אח נעם כפרעליך |איציקתום|עם מי אתה רב הכי הרבה? בן.. XDDD |איציקתום|האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא כל הזמן.. :p |איציקתום|האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא |איציקתום|בבית של מי היית אחרון? שגיא ברוידה :S ילד מהשכבה שלי XD |איציקתום|האם החברים שלך מכירים אותך? רובם.. כן |איציקתום|האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן.. \: |איציקתום|האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי כל כך ..חחח |איציקתום|אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: רק אחד,והשאר לא יודעת,אני לא בראש שלהם XD |איציקתום|מי היה האדם האחרון: |איציקתום|שרצית להרוג? איציקתום |איציקתום|שצחקת עליו? רועיXD |איציקתום|שהלכת איתו לקניות? אמא שלי:S |איציקתום|ששבר את הלב שלך? אוח נו,תום XD |איציקתום|שאיכזב אותך?אתם עושים לי חיים קשים חבובים,שמואל. |איציקתום|שגרם לך לבכות? תום |איציקתום|ששימח אותך? נועם מהישרדות :> ורינת 3> |איציקתום|שראית איתו סרט? הוו, לא ראיתי אבל עם רועי ונעם ובר ואופיר ודולב ורינת ויערה ונועם.. חחח[יאלללה כמה נ[ו]עמים יש כאן! XD בשאלון.. יותר מידי חח] |איציקתום|שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי |איציקתום|שראית? אחותי הקטנה |איציקתום|מה אתה לובש כרגע? סווטצ'רט חום מכנס לבן וחולצה ירוקה[לא מתאים הא?XD] |איציקתום|באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הא?.. בידיים?... |איציקתום|איזה ספר אתה קורא? סודות נעורים 6. |איציקתום|מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכברXD |איציקתום|תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כועס,פגוע,שמח,מאושר,סבבה^^[סוטר,הא?XD] |איציקתום|האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נעםםםםםםם333333> |איציקתום|האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נוופ |איציקתום|האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?יאפ this love - marron 5 [חהחה]

NoAmItA ChAn

New member
יאא DDDD:

שם: נעם. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, הדמות מהספר "מה שגור הגורילה צריך". מיקום: ת"א. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמילי, אנאי, רוני, ססקיה~~ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא XD אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: לא ידוע. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט? רווק? יאפ. אם לא, רוצה להיות? סג. תאריך לידה: 30.10.92 גיל: 15 וחצי. גיל שהיית רוצה להיות: X כיתה: י'. מצבך החברתי: בסדר. גובה: 1.66 צבע עיניים: חום. אוהב אותו? מאוד. אני מתה על עיניים חומות. צבע שער: חום. אוהב אותו? יאפ. צבע אהוב: כחול ^____^ ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית, אמנם רוצה להיות אמבידקסטרוס :) חיות מחמד? נון. מה העבודה שלך? תלמידה ס: יש / אין - פירסינג: אין. פחד ממחטים. קעקועים: X אובססיות: עוגיות 3> התמכרויות: לעזור לאנשים XD; איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית, ככה-ככה ספרדית וכמה מילים ביפנית, יוונית, צרפתית, גרמנית, איטלקית ועוד 3: ציטוט מועדף/ מוטו: "ואהבת לרעך כמוך". האם... אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני קוראת אותו. זה מספיק :) יש לך הרגלים רעים? כן - מקלפת את השפתיים לעיתים ובדרך כלל את העור שמסביב לציפורניים XD; איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה, נראה לי. או יותר טוב - "תודה". אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אין לי מושג. "Love"? מה הפחד הגדול ביותר שלך? הכי הכי הכי הכי גדול - שהאנשים מסביבי יסבלו. אני לא רוצה שזה יקרה. אני כל כך מפחדת מזה. אתה יודע לשיר? זה לא משנה - אני אוהבת לשיר, וזה מה שחשוב. ולמען פרוטוקול - לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות מאושרת. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט. כי אני אוהבת אותי וזה חשוב. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לא שונאת. מפחיד אותי בי? המממ.. אין לי מושג. נראה לי שבאיזה שהוא שלב אני אפגע במישהו יותר מדי. האם אתה פסיבי או פעיל? פעם ככה ופעם ככה <: יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן. כן. כותבת שם מדי פעם כדי לשחרר. מה החולשה הכי גדולה שלך? אני פחדנית רצח. אני מפחדת מה-כל. ואני גם חסרת סבלנות. ואני רגישה מאוד לפעמים, אבל זה ירד קצת. ואני מתעצבנת בקלות XD; כלומר, בערך. מה החוזק הכי גדול שלך? לעזור לאנשים. ולאהוב. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות פחדנית. אבל נו, יש לי לאיפה לשאוף 3: אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? נראה לי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא יודעת. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאהוב זה הכי חשוב. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הידיים שלי. כלומר, כפות הידיים שלי. וגב כפות הידיים. והצוואר. וזהו XDDDD ומה הכי פחות אוהב? הפנים המכוערות שלי, העיניים שלי, האף שלי, מה לא. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? משתפר. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג XD האם אתה: מעשן? חס וגראס. סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? בלב. הולך לבית כנסת? לא ממש. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? כמובן! יוצא לטיול בגשם? כן :) מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אף אחד. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? לא. אוהב את הקול שלך? איך שאני שומעת אותו - כן. איך שכולם שומעים אותו - לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כמובן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? לאח שלי בצחוק XDDD והוא החזיר לי XP נו, זה משחק כזה! התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? בערך. לא אכלת יום שלם? לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? נראה לכם?! חשבת שאתה משתגע? לא ממש ממש משתגעת, אבל לא יודעת מה לעשות עם עצמי, כן. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? לחצות כביש באדום נחשב? אבל, נו, גררו אותי! פגשת מישהו מפורסם? יאפ. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? כשהייתי קטנה הרגתי נמלים >< אבל אני יותר לא הורגת כלום! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לצערי כן. אבל זה היה סוד ממש ממש ממש ישן וכבר לא הייתי בקשר עם הילדה הזו. וזה גם לא היה ממש קשור אליה XD גנבת משהו? החזרתי >< וכלומר, זה לא היה כל כך חמור. פשוט לקחתי עט שהיה על השולחן כי לא ידעתי של מי זה, אז כשהילד למחרת אמר שלקחו לו את העט החזרתי לו אותו. היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא (ענו בשמי XDDDDDDDDD) היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בהחלט. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? אולי. בשטן? אולי. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? אולי. בפיות? אולי. במזל? לא יודעת. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת. במכשפות? אולי. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל XD אבל זה נשמע נחמד. נראה לי שכן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני רוצה להאמין שלמקום יותר טוב - גן עדן. מי החבר הכי טוב שלך? ליסה, גל ונטע. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא, ליסה, נטע, גל, מור, דניאל ועוד. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המון XD מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואו, יש המוןןןןןןןןןןןןן עם ליסה וגל. המון! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליסה ומור <: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? X על מי אתה סומך הכי הרבה? אני לא סומכת 100% על אף אחד. גם לא על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם, ואני כל כך שמחה שיש כאלו אנשים 33333333333333333> עם מי אתה רב הכי הרבה? ההורים שלי XD; האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? היו פעמים מעטות שהרגשתי שלא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כאמור, לא. בבית של מי היית אחרון? המממ.. המורה שלי לגיטרה XD; האם החברים שלך מכירים אותך? כמובן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? X שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? אמא שלי. ששבר את הלב שלך? X שאיכזב אותך? ההורים שלי. שגרם לך לבכות? לא זוכרת. אולי גם ההורים שלי. ששימח אותך? כולם 3> אבל כרגעכרגע - דניאל <: שראית איתו סרט? ההורים שלי ואח שלי, אתמול בלילה XD; שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי XP שראית? אח שלי. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה אדומה עם פתיתי שלג. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בגב כף היד שלי. איזה ספר אתה קורא? "חולית". מה יש על הפד לעכבר שלך? כחול XD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שיעמום-גורף-חייבת-מזגן-דחוף. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? דניאל 3: האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ.

WastedLife

New member
Seize the day or die regretting the time you

שם:
עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
כן, על שם סבתא שלי מצד אבא
לא, זה יהיה מוזר
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
עדי xDD כי זה שם שמתאים לבנות ולבנים
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
אממ אני אוהבת את השם שלי
תודה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
כן- עדש עדשדש עדשה עדשון וכו'כו'' אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
אין מצב
לסבית , חח סתם -סטרייטית
רווק?
כבר לא
אם לא, רוצה להיות?
לא יודעת, זה רק התחיל תנו להתרגל
תאריך לידה:
2.3.1992 גיל:
16
גיל שהיית רוצה להיות:
19
כיתה:
י' מצבך החברתי:
מצויין תודה ^^ גובה:
אין לי מושג, לא בדקתי הרבה זמן
צבע עיניים:
חום אוהב אותו?
אממ כן, נראה לי xDD צבע שער:
חום
אוהב אותו?
אה-אה
צבע אהוב:
אדום
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):
ימנית
חיות מחמד?
אין
מה העבודה שלך?
גם אין... יש / אין - פירסינג:
רק באוזניים
קעקועים:
לא אובססיות:
כן, לכלבים xDD התמכרויות:
לא איזה שפות אתה דובר?
עברית, אנגלית, ערבית{פחח} וטיפ'לה ספרדית
ציטוט מועדף/ מוטו:
"תנו לזמן לעשות את שלו" / "זמן הוא האויב הכי גדול" האם... אתה חי את הרגע?
נראה לי.. יש לך סודות?
ברור, לכל אחד יש
אתה שונא את עצמך?
קצת xD אתה אוהב את הכתב יד שלך?
כן
יש לך הרגלים רעים?
אממ לראות בובספוג זה נחשב? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
אממ...שאלה טובה..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
חרא של חיים xD מה הפחד הגדול ביותר שלך?
מוות אתה יודע לשיר?
לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
בחיים לא, אני כל-כך נגד זה
האם אתה מתבודד?
ממש לא, אבל מדי פעם צריך להיות לבד
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
נראה לי שכן, לא?
האם אתה פועל בפזיזות?
לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
כן, להתנגד לעקרונות ולערכים שלי האם אתה פסיבי או פעיל?
פעילה
יש לך יומן/ ג'ורנל?
לא
מה החולשה הכי גדולה שלך?
אין לי מושג.. מה החוזק הכי גדול שלך?
גם אין לי מושג,, אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
מראה חיצוני אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
תלוי באילו נושאים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
מתחרטת על זה שלא שמרתי על קשר עם חברה ממש טובה שלי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
נראה לי שכן..
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
שיש דברים שאסור לוותר עליהם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
שפתיים xDD ומה הכי פחות אוהב?
את האף אתה חושב שאתה נראה טוב?
שאלה טובה יש לך ביטחון עצמי?
תלוי בסיטואציה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
מאיפה לי? xD האם אתה: מעשן?
חס וחלילה ממש לא! סמים?
גאד לא! קורא עיתון?
כן מתפלל?
תלוי מתי ואיפה.. הולך לבית כנסת?
אה אה מדבר עם זרים?
חחחח לא ישן עם בובות פרווה?
כן
יוצא לטיול בגשם?
כן, זה ממש כיף מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
כן.. נוהג?
עוד לא אוהב לנסוע מהר?
.. אוהב את הקול שלך?
לא ממש xDD המשך יבוא xDD

WastedLife

New member
המשך... ../images/Emo6.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
פיזית?לא, רגשית?כן יצאת מהמדינה?
כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא שזכור לי.. היית מאוהב?
חח נראה לי שעכשיו xD
היית על סמים?
לא! שחית בעירום?
xDD לא היה לך מקרה חירום רפואי?
אממ כן? עברת ניתוח?
לא, תודה לאל ושאני גם לא אצטרך
ברחת מהבית?
לא.. חטפת מכות?
ברור! וגם החזרתי!
החטפת מכות למישהו?
כן
התחילו איתך?
לא שאני זוכרת.. היית על במה?
כן ו...אמא'לה
ישנת מחוץ לבית?
כן, טיולים וכל זה.. חשבת על התאבדות?
לא בצורה מעמיקה.. נשארת ער כל הלילה?
חח כן לא אכלת יום שלם?
לא נראה לי.. דיברת בטלפון כל הלילה?
לא ישנת כל היום?
לא הרגת מישהו?
xDD ממש לא חשבת שאתה משתגע?
כן, הרבה בגדו בך?
תלוי באיזה מובן היה לך חלום שהתגשם?
כן חח הרבה יחסית.. עברת על החוק?
לא פגשת מישהו מפורסם?
כן חח הרגת חיה בטעות?
לא הרגת חיה בכוונה?
לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא נראה לי גנבת משהו?
לא היית ברדיו/ טלוויזיה?
לא היתה לך התמוטטות עצבים?
תודה לאל לא קפצת בנג'י?
לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כן..מוזר
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
כן
בקסם?
לא בשטן?
לא בסנטה קלאוס?
לא ברוחות?
כן בפיות?
לא במזל?
כן באהבה ממבט ראשון?
לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
כן במכשפות?
לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
כן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
אין לי מושג.. מי החבר הכי טוב שלך?
2 חברות הכי טובות- זוהר ושוני
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?
שוני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
לנסות הכל כל עוד אין לך מה להפסיד מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
ירידות על סתיו xDD סתם סתם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
לא יודעת.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
לא יודעת גם
על מי אתה סומך הכי הרבה?
על החברות שלי- שוני, זוהר ומאיש מי מקשיב לבעיות שלך?
מי שצוין למעלה
עם מי אתה רב הכי הרבה?
לא יצא לי לריב הרבה זמן.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא, לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות?
לא בבית של מי היית אחרון?
שוני xD האם החברים שלך מכירים אותך?
נראה לי.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
לא טעות, אלא שטות וסתם כאב והרגשה מעצבנת האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
חחחח לא יודעת.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
פחח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
אנשים חופרים xD שצחקת עליו?
סתיו
סתם, סורי
שהלכת איתו לקניות?
מאיש וחנץ
! ששבר את הלב שלך?
לא שידוע לי.. שאיכזב אותך?
מישהי שאני לא אזכיר את שמה.. שגרם לך לבכות?
מישהו שאני לא אזכיר את שמו.. ששימח אותך?
מאיש
שראית איתו סרט?
אמא שדיברת איתו בטלפון?
חנץ xDD שראית?
זוהר
מה אתה לובש כרגע?
פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
גבה xDDDD איזה ספר אתה קורא?
לא קוראת ספרים
מה יש על הפד לעכבר שלך?
כלום חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לפני רגע עם חנץ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
כן
וואי היה ארוך וכיף!!
בקרוב תמונות מהטיול השנתי מחר!

Lory Lee

New member
אנייי

שם: לורי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא... אבא שלי סתם אהב אותו.. מיקום: צפון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. מז'תומרת על שמי?! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? טום, זה שם כל-כך יפה... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? חברה שלי שרון=) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא הבנתי את השאלה... חח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? תלוי מה אני אהיה.. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה: 22 בנובמבר גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 18 (לעזוב את הבית!) כיתה: יא' מצבך החברתי: טוב נראלי.. גובה: מטר שישים ומשו... הרבה זמן לא בדקתי.. צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? אין לי בעיה איתו.. הוא רגיל כזה... צבע שער: חום כהה אוהב אותו? מאוד=) צבע אהוב: אמממ... נראלי חום אדמה.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבלב מתוק! מה העבודה שלך? אני עובדת בספריה.. מסדרת ת'ספרים, עוזרת לאנשים למצוא וכאלה... זה לא נורא כמו שזה נשמע=) יש / אין - פירסינג: יש, בגבה. קעקועים: אין, אבל יהיה.. אובססיות: רוק התמכרויות: מוזיקה איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, צרפתית וספרדית (הספרדית קצת צולעת..) ציטוט מועדף/ מוטו: "אדם שאוהב אותך לעולם לא יגרום לך לבכות" - כל כך מרגש=)) האם... אתה חי את הרגע? חח נראלי.. יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? אין לי בעיה איתו.. יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על השיער.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? המדריך איך לא לחיות=) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להגיע למצב שלא הצלחתי להגיע לשום דבר שרציתי להגיע אליו! - חפרתי. אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. האם אתה מתבודד? לפעמים=) מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה וכתיבה.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראלי שכן, אני חמודה=)) חח האם אתה פועל בפזיזות? לוידעת אם זו פזיזות, אני פשוט לא מתלבטת שעה לפני כל מעשה שאני עושה... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, ואני לא אפרט=) האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה.. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.. אני כותבת - זה מספיק לי. מה החולשה הכי גדולה שלך? כשמזלזלים בי.. מה החוזק הכי גדול שלך? כשאני שומעת מוזיקה שאני אוהבת וכותבת - אני לא צריכה יותר מזה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לכעוס פחות... אני כועסת מהר=) אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? כן. יש. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יכלו להיות יותר טובים=) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להשאר נאמן לעצמך. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ת'שיער נראלי.. ומה הכי פחות אוהב? אממממ לוידעת... אולי את האף.. אתה חושב שאתה נראה טוב? סך הכל כן. יש לך ביטחון עצמי? נראלי.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ... אולי לונה לאבגוד מהארי פוטר.. חח לא שאני כמוהה, פשוט אני גם כזאת שלא דופקת חשבון ולא חושבת איך חושבים עלי כל הזמן... האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? רק בחגים.. מדבר עם זרים? אם הם לא נראים לי מפחידים או מסוכנים ואם הם לא ערבים... אז כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן, זה כיף.. במיוחד לרקוד ולהשתגע בגשם זה כיף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, אבל לא פונה אליהם.. רק עונה אם הם פונים אלי... נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? בטח=) אוהב את הקול שלך? נראלי.. חח לוידעת, נראה לי שבטלפון אני נשמעת פקצה... האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כמעט.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.. חח היית מאוהב? חשבתי ככה. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא - יאק! היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? חשבתי על זה, אבל לא.. חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? המון חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן, או באייסי.. ישנת כל היום? כן, אחרי שלא ישנתי כל הלילה=)) הרגת מישהו? חח לא.. חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? חח כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אם זבוב נחשב אז כן - וזה באמת היה בטעות!!! הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא זכור לי.. חח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא, אבל אני אקפוץ! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. סיוט יותר נכון! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן, אבל לא בחובבנים האלה שקוראים לעצמם אסטרולוגים אלא באלה שבאמת מבינים על מה הם מדברים! בקסם? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? פחח לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראלי.. אף פעם לא חשבתי על זה.. חח במכשפות? אלה עם השיקויים והאף הגדול? חח כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, לא כי אני חושבת שזה ייתגשם, סתם כי זה מרגיש טוב.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא נראלי.. מי החבר הכי טוב שלך? שרון מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הכלב שלי שאני לא מפסיקה לבלבל לו במוח למרות שהוא לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו=)) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? חבר טוב שלי שאמר לי לא לפרוש מהלימודים=) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מז'תומרת? לספר אותה? חחח.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מישו שפגשתי באיזה פורום.. בקרוב ניפגש=) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה הכי טובה שלי.. על מי אתה סומך הכי הרבה? על הכלב שלי! מי מקשיב לבעיות שלך? הכלב שלי.. (עצוב כל-כך..) עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של שרון האם החברים שלך מכירים אותך? לא כולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא בכללי.. אבל יש אהבות ספציפיות שכן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? נראלי שזה יותר מתאים שהגבר יהיה זה שמזמין.. שיהיה גבר.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נראלי שכן.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהי מטומטמת שכבר עזבה את הביצפר שלי.. שצחקת עליו? חברה שלי אבל בצחוק.. שהלכת איתו לקניות? שרון ששבר את הלב שלך? ידיד.. אברי... שאיכזב אותך? אחותי שגרם לך לבכות? אחותי ששימח אותך? שרון שראית איתו סרט? בנות דודות שלי.. שדיברת איתו בטלפון? שרון - לפני רגע.. שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? בגדים של יציאה כי הרגע חזרתי ממסעדה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני עסוקה מדי בלגעת במקלדת....! איזה ספר אתה קורא? בית הבובות של ק.צטניק למרות שאמרו לי שהוא קשה.. מה יש על הפד לעכבר שלך? יש לי עכבר עם לייזר, אז אין לו פד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שבעה מהפיצה שהרגע אכלתי - יאם! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אני על אווי, אין לי כוח לשיחות.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. אבל קודם דיברתי עם שרון. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן - מיי כמיקל רומנס!

למעלה