שאלון

mili2828

New member
אממ כן, אולי היא שינתה כינוי? ../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif

HandsStainedRed

New member
היי את!|לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo210.gif

פגשתי אותך! |גבגבות| כפרעליך!!!!!!!!!!11111

BrokenRainbow

New member
עונה + עוד משהו ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

טוב תרדו למטה יש שם משהו שרציתי להגיד לכולם
וטוב גם נענה על השאלון ככה
אתם גרים בבית פרטי או בבניין?
פרטי
כמה קומות?
1
איזה קומה אתם?
1?..
יש חדר מחשב?
לא ממש
כמה חדרי אמבטיה?
3
כמה חדרי שינה?
5
יש לך חדר ללא מטרה?
החדר שלי
אני כמעט לא בבית וכשאני פה אני לא בחדר כמעט
כמה ספות יש בסלון?
אממ.. 2 גדולות
כמה כורסאות?
3
כמה טלוויזיות יש?
אממ.. 3
כמה מחשבים?
3
כמה קווי טלפון?
2
כמה טלפונים?
2
כמה ארונות יש במטבח?
מספיק
כמה מגירות?
כנ"ל
כמה חלונות יש בבית שלך?
20 משהו כזה [כן ניסיתי לספור טוב לכם?
]
כמה דלתות?
אממ 10-11 ככה
כמה חדרים יש?
9 ועוד מטבח סלון וחדר משפחה אבל זה לא בדיוק חדרים..
בכמה מהם יש תמונות?
נראלי בכולם
יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?
לא
כמה ארונות גדולים יש?
מספיק
כמה מזגנים יש?
2
ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)?
מקקי של פרות. [לא באמת.. הוא רגיל XD]
באיזה צבע הבית מבחוץ?
לבן
מה הצבעים של החדרים?
אממ הרוב כחולים, שלי שחור-לבן, של אחותי סגול ובמטבח ובסלון יש כמה צבעים
שאלון אדיוטי? ><"
כן דיי
[בלי להעליב כה? XD] אהעמ טוב אז..יש לי משהו להגיד
אני לא עוזבת בסוף. חשבתי על זה המון ודיברתי עם כמה בנות מפה [ד"א תודה לכל מי שדיברתי איתה
] והחלטתי שלא שווה לעזוב את הפורום בגלל כמה ריבים מעפנים
[וחוצמזה אני לא רוצה לתת לאלה ששונאת אותי את התענוג בזה שאני עוזבת והן יצאו "מנצחות"
] אה ועוד משהו זה שכתבתי שאני עוזבת לא היה סתם לצומי זה נכתב מתוך עצבים וכעס וחוסר סבלנות. באמת שלא התכוונתי סתם לשגע אתכם. אז עכשיו אני פה בשביל להישאר
אוהבת אתכם ^^

love scar me

New member
אני שמחה שאת נישארת ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

הריבים באמת לא שווים את זה שתעזבי !

sharon XD

New member
אניי ../images/Emo80.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בדירה כמה קומות?1 איזה קומה אתם?1? יש חדר מחשב?לא כמה חדרי אמבטיה?1 כמה חדרי שינה? 4 יש לך חדר ללא מטרה? לא כמה ספות יש בסלון?2 כמה כורסאות? 1 כמה טלוויזיות יש? 4 כמה מחשבים?3 כמה קווי טלפון? 1 כמה טלפונים? 2 כמה ארונות יש במטבח?16 כמה מגירות?12 כמה חלונות יש בבית שלך?10 כמה דלתות?5 כמה חדרים יש?4 מטבח וסלון בכמה מהם יש תמונות?1 יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?כן כמה ארונות גדולים יש?4 כמה מזגנים יש?1 עם חלונות קטנים כאלה בכל חדר ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)?רגיל באיזה צבע הבית מבחוץ? לבן מה הצבעים של החדרים? שמנת שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD)כן

liorez

New member
כאילו שזה מעניין מישהו ><

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? פרטי. כמה קומות? שתיים. איזה קומה אתם? שניה. יש חדר מחשב? יש לי מחשב בחדר.
כמה חדרי אמבטיה? שניים. כמה חדרי שינה? ארבעה. יש לך חדר ללא מטרה? לא. כמה ספות יש בסלון? שתיים. כמה כורסאות? מה ההבדל?!
כמה טלוויזיות יש? חמש. כמה מחשבים? שניים, בעצם כרגע אחד. כמה קווי טלפון? אחד. כמה טלפונים? אחד. כמה ארונות יש במטבח?
לא יצא לי לספור. כמה מגירות? הרבה?! כמה חלונות יש בבית שלך? את מי זה מעניין?! כמה דלתות? שניה.. תנו לי לחשב את זה.. עשר אני חושבת. כמה חדרים יש? סלון, מטבח, ארבעה חדרי שינה ושלושה שירותים. בכמה מהם יש תמונות? O_O אני מתארת לעצמי שכמעט בכולם. יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? לא. וחבל. כמה ארונות גדולים יש? ארבעה. כמה מזגנים יש? חמישה. ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל.
באיזה צבע הבית מבחוץ? ניראה לי לבן. מה הצבעים של החדרים? שלי אפור אדום, אחי הגדול כחול, אחי הקטן ירוק תכלת והשאר בז'. שאלון אדיוטי? דיי.

OoYARDENoO

New member
../images/Emo185.gifעונה ../images/Emo3.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? פרטי כמה קומות?1 איזה קומה אתם?1 יש חדר מחשב?לא,בחדר שלי ושל אחי ובעוד חדר כמה חדרי אמבטיה?1 כמה חדרי שינה? 3 יש לך חדר ללא מטרה? לא
כמה ספות יש בסלון?3 כמה כורסאות? אין
כמה טלוויזיות יש? 3
כמה מחשבים?2 וזה לא מספיק
כמה קווי טלפון? 2 כמה טלפונים? 2 כמה ארונות יש במטבח?אוהא מלא
כמה מגירות?גם מלא
כמה חלונות יש בבית שלך?5 אני חושבת
כמה דלתות?3 כמה חדרים יש?6 בכמה מהם יש תמונות?בכולם
יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?לא XD כמה ארונות גדולים יש?1 >< כמה מזגנים יש?0 אנחנו משתמשים רק במאווררים
ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)?בטון,אני חושבת
באיזה צבע הבית מבחוץ? אממ....לבן
מה הצבעים של החדרים? כחול ועוד..XDDD שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD]אולי אבל כיפי ^^ D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? פרטי. כמה קומות? 2. איזה קומה אתם? 2. יש חדר מחשב? בערך. כמה חדרי אמבטיה? 2. כמה חדרי שינה? 5. יש לך חדר ללא מטרה? לא.. כמה ספות יש בסלון? 2. כמה כורסאות? 1. כמה טלוויזיות יש? 5. כמה מחשבים? 4. כמה קווי טלפון? 2. כמה טלפונים? 5. כמה ארונות יש במטבח? לא זוכרת~,~ בטח איזה 10. כמה מגירות? לאדעת.. 3. כמה חלונות יש בבית שלך? האאאאאאא מלאאא!! כמה דלתות? 11 אני חושבת.. כמה חדרים יש? 5 + מטבח וסלון. בכמה מהם יש תמונות? בסלון וליד המטבח.. יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? לא. כמה ארונות גדולים יש? 4. כמה מזגנים יש? 6. ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל. באיזה צבע הבית מבחוץ? לא זוכרת חחחחחחחחח בז'? לבן? מה הצבעים של החדרים? כל חדר צבע שונה. שלי ורוד סגול. שאלון אדיוטי? DUH.

למעלה