שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

כמו כל שבוע, שאלון על כל מיניי נושאים.. הפעםם.. בתים
[לא היה לי ממש רעיון, לכל מי שיש ורוצה שהוא יופיע שישלח לי מסר
] אתם גרים בבית פרטי או בבניין?
כמה קומות? איזה קומה אתם? יש חדר מחשב? כמה חדרי אמבטיה? כמה חדרי שינה?
יש לך חדר ללא מטרה?
כמה ספות יש בסלון? כמה כורסאות?
כמה טלוויזיות יש?
כמה מחשבים? כמה קווי טלפון?
כמה טלפונים?
כמה ארונות יש במטבח? כמה מגירות? כמה חלונות יש בבית שלך? כמה דלתות? כמה חדרים יש? בכמה מהם יש תמונות? יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? כמה ארונות גדולים יש? כמה מזגנים יש? ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? באיזה צבע הבית מבחוץ? מה הצבעים של החדרים?
שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD]

TheGhost of You

New member
חחח..../images/Emo121.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בניין כמה קומות? 3 איזה קומה אתם? 3 יש חדר מחשב?יש לי בחדר, לאחי יש בחדר ולהורים יש.חחח כמה חדרי אמבטיה? 2 כמה חדרי שינה? 4 יש לך חדר ללא מטרה? לא כמה ספות יש בסלון? 2 כמה כורסאות? מה? חח יש רק ספות. אווף ס'טיפשה.:< כמה טלוויזיות יש?4 כמה מחשבים?3 כמה קווי טלפון?מזה?
ווווווווווואו איזה חכמה. כמה טלפונים?3 כמה ארונות יש במטבח? אין לי כוח לספור.. בערך 15 כמה מגירות?8 או 6 כמה חלונות יש בבית שלך? 6 כמה דלתות? 5 כמה חדרים יש? 4 בכמה מהם יש תמונות? בכולם יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? לא כמה ארונות גדולים יש? כאילו של חדרים? אם כן אז 3 כמה מזגנים יש? יש מפצל של כל הבית, אז בכל חדר יש פתח כזה של מזגן.חחחחח ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל באיזה צבע הבית מבחוץ? לבן? מה הצבעים של החדרים? ירוק,כחול,ובז' בקיר אחד בחדר אחד שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD] מממש כן!!!!!!!!

NoAmItA ChAn

New member
הבית של פיסטוק~~

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בניין X3 כמה קומות? עשר D: איזה קומה אתם? עשירית D:... ויש לנו שתי קומות D:! יש חדר מחשב? לא ממש XD יש חדר עבודה לאמא שלי, שכולל ספרייה ומחשב. כמה חדרי אמבטיה? שניים. כמה חדרי שינה? שלושה 3: יש לך חדר ללא מטרה? נווופ XP כמה ספות יש בסלון? שתיים 3: אחת סופררררררר נוחה! אבל היא מזה ישנה, עוד מהבית הלפני הקודם. אני לא רוצה שיזרקו אותה ;3; כמה כורסאות? אחת D: כמה טלוויזיות יש? ארבע XDDDDDD כמה מחשבים? שלושה XD;; כמה קווי טלפון? אחד. כמה טלפונים? המממ... חמישה XD כמה ארונות יש במטבח? הרבה XDDDD כמה מגירות? ארבע. כמה חלונות יש בבית שלך? המממ.... *סופרת* אחד עשר XD; כמה דלתות? שמונה D: כמה חדרים יש?המממ... אני לא ממש יודעת חדרים, אז נספור ככה: חדר שירותים אחד קטן, שני חדרים שירותים+מקלחת (אחד בכל קומה), שלושה חדרי שינה, מטבח, סלון, חדר עבודה פתוח כזה שכשעולים מהמדגות רואים אותו וחד שיש בו מגהץ, יין וכאלו. בכמה מהם יש תמונות? אין לנו כמעט תמונות XDDDDDDD עברנו רק שנה שעברה וההורים שלי לא רוצים לתלות תמונות XDDDD יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? הא? O: כמה ארונות גדולים יש? שלושה. כמה מזגנים יש? אחד בחדר שינה של ההורים, אחד בחדר ההעבודה של אמא שלי ואחד לכל הקומה הראשונה. ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל XD; באיזה צבע הבית מבחוץ? הממ.. חום? מה הצבעים של החדרים? לבנים, לאח שלי יש קיר אחד שהוא צבע ברקע תכלת עם עננים שהוא צייר ולי יש קיר כתום עדין. אחלה שאלון D:

יאללה D: ../images/Emo60.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בניין
כמה קומות? 3 נראה לי
איזה קומה אתם? קרקע
יש חדר מחשב? יש מחשב אחד בפינה ליד הסלון ואחד בחדר של אח שלי
כמה חדרי אמבטיה? 2 כמה חדרי שינה? 3 יש לך חדר ללא מטרה? נופ כמה ספות יש בסלון? 2 כמה כורסאות? אף אחת
כמה טלוויזיות יש? 4 כמה מחשבים? 2 כמה קווי טלפון? 1 כמה טלפונים? 4 כמה ארונות יש במטבח? 15פלוס מינוס P: כמה מגירות? בערך 4-5 נראה לי.. כמה חלונות יש בבית שלך? 7 נראה לי [?] O: כמה דלתות? 7 כמה חדרים יש? כולל סלון 4 בכמה מהם יש תמונות? כולם
יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? לא חח כמה ארונות גדולים יש? 5 כמה מזגנים יש? מזגן גדול בסלון+3 קטנים בכל חדר ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל באיזה צבע הבית מבחוץ? לבן עם כחול+אדום נראה לי בגגות מה הצבעים של החדרים? לבן שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD] בערך..

HandsStainedRed

New member
עונה ^^|לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo210.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? פרטי
כמה קומות?2
איזה קומה אתם?|סדגשראשונה, השנייה זה החדר של ההורים
יש חדר מחשב?נופ
כמה חדרי אמבטיה?2
כמה חדרי שינה? 4
יש לך חדר ללא מטרה? מזתומרת?
כמה ספות יש בסלון?1
כמה כורסאות? 0
כמה טלוויזיות יש? 3
כמה מחשבים?2
כמה קווי טלפון? 2
כמה טלפונים? 4-5
כמה ארונות יש במטבח?8
כמה מגירות?6
כמה חלונות יש בבית שלך?20 בערךXD
כמה דלתות?9
כמה חדרים יש?פוייייש
בכמה מהם יש תמונות?לאדעת..XD בכולםXD
יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?נופ
כמה ארונות גדולים יש?אינלי שמץ
כמה מזגנים יש?אינלי כוח לבדוק
ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)?רגילXD
באיזה צבע הבית מבחוץ? צהוב כזה O:
מה הצבעים של החדרים? שלי סגול של אח שלי כחול של אח שלי השני צהוב ושל ההורים שמנת
שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD]מאוד.
הודגש באמצעות תותי-השישיסט הסקסי

מי שקורא מקבל תות ../images/Emo210.gif D: ../images/Emo101.gif

בתים
אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בית פרטי
כמה קומות? 3 קומות לא כולל עליית גג ומקלט [כןכן, קראתם נכון, מקלט.. למי שלא ידע אני גרה בקריית שמונה ><]
איזה קומה אתם? הייתי קומה שנייה ולפני חודשיים בערך עברתי לקומה השלישית ועכשיו יש לי קומה לבד ^^ יש חדר מחשב? לא
כמה חדרי אמבטיה? 3 :) כמה חדרי שינה? 6 ^^ יש לך חדר ללא מטרה? לא נראה
כמה ספות יש בסלון? אחת של 3 מקומות ואחת של 2 מקומות. כמה כורסאות? 2. כמה טלוויזיות יש? בכל הבית? אם כן אז 5. כמה מחשבים? 3 מחשבים ועוד לפ טופ :] כמה קווי טלפון? 8 או 9
כמה טלפונים? 4 רגילים ואחד אלחוטי
כמה ארונות יש במטבח? הרבה
כמה מגירות? כנ"ל >< כמה חלונות יש בבית שלך? 17 אם ספרתי נכון
כמה דלתות? 3 דלתות כניסה ו-15 דלתות בתוך הבית אם ספרתי נכון
כמה חדרים יש? מה זאת אומרת? >< בכמה מהם יש תמונות? בכולם חוץ מאחד אם אני לא טועה.. יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית? נופ. כמה ארונות גדולים יש? בכל חדר שינה יש ארון גדול ובמטבח יש ארונות בכל מיני גדלים ובסלון יש וטרינות וכאלה
כמה מזגנים יש? מזגן בקומה הראשונה ומזגן בקומה השלישית ובקומה השנייה יש מזגן לכל הקומה שאם מפעילים אותו הוא עובד בכל החדרים
ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל :) באיזה צבע הבית מבחוץ? שמנת\אפרסק או איך שלא קוראים לזה
מה הצבעים של החדרים? ב-2 חדרים חלק מהקירות בצבע חול, אצלי בחדר חלק מהקירות בצבע כחול ובסלון יש קיר אחד בצבע אדום-בורדו
שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD] יותר מסובך מאידיוטי

love scar me

New member
ME & MY HOME ../images/Emo108.gif

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? פרטי :]
כמה קומות?יש שתי מדרגות שמפרידות בין קומה לקומה
איזה קומה אתם? השנייה
יש חדר מחשב?לא לכל אחד יש מחשב משלו בחדר [לי ולאחי הכוונה ההורים שלי לא יודעים להדליק את המחשב אפילו
]
כמה חדרי אמבטיה? 2
כמה חדרי שינה? 4 ויש את החדר בחוץ [שבעתיד יהיה שלי ;]
יש לך חדר ללא מטרה? כן החדר בחוץ זה החדר שאני תמיד יושבת בו עם התוכי
[אבל יש לו מטרה הוא יהיה שלי XDD]
כמה ספות יש בסלון? ספה אחת ענקית [פינתית כזאת]
כמה כורסאות? 1
כמה טלוויזיות יש? בבית?
אמ...5 ויש טלוויזיה גם בחדר בחוץ ענקית כזאת סקסית יפה
ועוד אחת ששוכבת ללא שום מטרה בממד
כמה מחשבים?2
כמה קווי טלפון? 6 אולי
כמה טלפונים? 3
כמה ארונות יש במטבח? ללכת לספור?XD זה מטבח גדול אז הרבה
כמה מגירות?הרבה
כמה חלונות יש בבית שלך? הרבה
בית|כמה דלתות? הרבה><"
כמה חדרים יש?נמ....6 או 7
בכמה מהם יש תמונות?תמונות?>< חחח אין לי כוח לספורXD
יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?רשת?
כמה ארונות גדולים יש?ואווה הרבה
כמה מזגנים יש?בכל חדר
ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)? רגיל ^^
באיזה צבע הבית מבחוץ? חום נחמד
מה הצבעים של החדרים? כל חדר בצבע שונה אבל הכללי זה שמנת
שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD]נמ.........כן XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחודש? לי חודשיים וחצי חחחחחח

טובטוב. תמיד אני יכולה למבקש מהאקס מלפני שנה שנשב איפושהו אחרי ביתספר.. אבל נו.. בא לי מישהו.

BrokenRainbow

New member
עדיף חודש חודשיים להיות לבד

מאשר ללכת למסיבה להשתכר ולהיות בערך 5 פעמים עם הידיד הכי טוב שלי שאני מכירה מכיתה ז' והוא כמו אח שלי ;;

Im murder me

New member
../images/Emo210.gifאני[:

אתם גרים בבית פרטי או בבניין? בניין כמה קומות?8 איזה קומה אתם?שמינית[: יש חדר מחשב?לא כמה חדרי אמבטיה?אמממ 2 כמה חדרי שינה? 4 יש לך חדר ללא מטרה?לא כמה ספות יש בסלון?2 כמה כורסאות? 1 כמה טלוויזיות יש?אמממ 3 כמה מחשבים?4 כמה קווי טלפון?1 כמה טלפונים? 2 רגילים ואלחוטי כמה ארונות יש במטבח?לא יודעת
כמה מגירות?כנ"ל כמה חלונות יש בבית שלך?7 בערך >< כמה דלתות?לא יודעת... כמה חדרים יש?4 בכמה מהם יש תמונות? באף אחד יש לך רשת מאחורי הדלת הראשית?אה?!
כמה ארונות גדולים יש?2 כמה מזגנים יש?אחד לכל הבית שאם מדליקים אז הוא מקרר את כל הבית ממה הבית עשוי (נו, בית מעץ או רגיל)?בטון נראה לי >< באיזה צבע הבית מבחוץ? חצי צהוב וחצי אפור
מה הצבעים של החדרים? כל אחד אחר אבל שלי ורוד-תותבננה שאלון אדיוטי? ><" [להזכירכם לא אני כתבתיXD]מאוד!

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif אבל זה המאומץ שלי../images/Emo7.gif

גנבות!
~לוקחתאקדחויורהבכם~

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif המה?!

והוא שלי אני לא אתך לך לגנוב לי אותו! |בוב| ~מוציאה גרזן~

HandsStainedRed

New member
השישיסט הסקסי שלי!|לין-זי|../images/Emo198.gif

זה שאני רוצה לחתוף באמצע הלילה בסמטה חשוכה ולעשות בו מעשים מגונים! D:

mili2828

New member
אבל אני התותית המקורית והראשונה בפורום../images/Emo210.gif

ייס אני חזרתי

sharon XD

New member
וואי בדיוק היום חשבתי עלייך..פרה|

ועל כל אלה שנעלמו.. הייתה פה פעם מישהי שהכינוי שלה דנה מקפליי לא ?

למעלה