שאלון

sharon XD

New member
שאלון ../images/Emo80.gif

- אוהבים את החג? מאודדד - בגלל מה בעיקר? בגלל התחפושות - אוהבים להתחפש?מאוודד - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם?מיני מאוסס - למה התחפשתם שנה שעברה? לא היה לי זמן למצוא תחפושת
- למה אתם מתחפשים השנה? פיה \פרפר סגול מזה יפה - למה?כי זה ממש יפה - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? יחיד - איך עלה הרעיון לתחפושת?הלכתי לחנות ומצאתי - אוהבים אוזני המן?כן - איזה טעם אתם הכי אוהבים?שוקולד - איך אתם מנצלים את החופשה של החג?יש אירוע של סלקום אז אני הולכת - הולכים לתחרות תחפושות?אולי - הלכתם בעבר?לא - ניצחתם? לא

WastedLife

New member
There Is More Than Meets The Eye

פורים
- אוהבים את החג?
אה-אה
- בגלל מה בעיקר?
יומולדת
- אוהבים להתחפש?
כן!!
- מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם?
אממ לא יודעת.. - למה התחפשתם שנה שעברה?
לשלושת המוסקטריות עם עוד 2 חברות טובות שלי!
- למה אתם מתחפשים השנה?
גלדיאטורית
- למה?
כי זה מה יש...
- מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד?
יחיד
- איך עלה הרעיון לתחפושת?
מאחותי
- אוהבים אוזני המן?
ככה-ככה - איזה טעם אתם הכי אוהבים?
צ'וקולד!
- איך אתם מנצלים את החופשה של החג?
איזה חופשה?! החופש נופל לנו בדיוק על הסוף שבוע, הכל בגלל השביתה המסריחה הזאת! - הולכים לתחרות תחפושות?
לא
- הלכתם בעבר?
אולי.. - ניצחתם?
לא נראה לי...xDD שיהיה לכולם חג שמח!!

liorez

New member
החג האהוב עליי! D:

- אוהבים את החג? מאוד! - בגלל מה בעיקר? בגלל התחפושות כמובן. - אוהבים להתחפש? מאוד. - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? של בלרינה פריקית משנה שעברה. - למה התחפשתם שנה שעברה? בלרינה פריקית. - למה אתם מתחפשים השנה? ששש.. זה סוד! - למה? כי אני אף פעם לא מגלה למה אני מתחפשת. - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? יחיד. - איך עלה הרעיון לתחפושת? אתר תחפושות באינטרנט. - אוהבים אוזני המן? כנראה. - איזה טעם אתם הכי אוהבים? יש כזה דבר אוזני המן עם ריבת חלב? אם כן אז את זה XD ואם לא אז שוקולד. - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? כנראה שבהשלמת שעות שינה. - הולכים לתחרות תחפושות? לא. - הלכתם בעבר? בכיתה ה'. - ניצחתם? מקום ראשון D:

למעלה