שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

הייתי אמורה לפתוח את זה אתמול, אבל לא ממש יכולתי.. אז הנה זה היום.. פורים
- אוהבים את החג?
- בגלל מה בעיקר?
- אוהבים להתחפש? - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? - למה התחפשתם שנה שעברה? - למה אתם מתחפשים השנה?
- למה? - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? - איך עלה הרעיון לתחפושת? - אוהבים אוזני המן?
- איזה טעם אתם הכי אוהבים? - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? - הולכים לתחרות תחפושות? - הלכתם בעבר? - ניצחתם?
פורים שמח לכולם!

BrokenRainbow

New member
יאללההההה DDDDDDDD:

אוהבים את החג? כןןן *-*
בגלל מה בעיקר? משלוחי מנות
סתםסתם בגלל התחפושות! וגם בגלל המסיבות השוות שיש ובגלל שאפשר להתלבש כמו זונות עם מחשופי ענק ואפאחד לא יגיד על זה כלום ^^
אוהבים להתחפש? כן
מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? שטן. יצא לי כ"כ כ"כ סקסייייי
למה התחפשתם שנה שעברה? אממ.. לא התחפשתי
למה אתם מתחפשים השנה? פריקית |צובעת לשחור וכאלה
|
למה? ככה [?]
מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? התחפשתי כמה פעמים עם חברה אבל תאכלס זה דיי מעפן
איך עלה הרעיון לתחפושת? לא זוכרת
אוהבים אוזני המן? כןןן *-*
איזה טעם אתם הכי אוהבים? נוגט ושוקולדדד!! D:
איך אתם מנצלים את החופשה של החג? סשן מסיבותתתתתתתתתתתתתתתתתת!! DDDD:
הולכים לתחרות תחפושות? לא זה חנוני
הלכתם בעבר? כן אבל לא השתתפתי.. הלכתי לצפות
ניצחתם? נהההה קצר ולעניין הע?

../images/Emo185.gifיאיאיא שאלון D::::

-
אוהבים את החג? לא
-
בגלל מה בעיקר? אין עיקר -
אוהבים להתחפש?לא -
מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם?לא זוכרת
-
למה התחפשתם שנה שעברה? מלאך =.=" -
למה אתם מתחפשים השנה? לכלום -
למה?כי אני שונאת להתחפש ובכלל את פורים
-
מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? לא מתחפשים
-
איך עלה הרעיון לתחפושת?לא עלה =] -
אוהבים אוזני המן? נופ -
איזה טעם אתם הכי אוהבים?שוקולד וגם זה לא
-
איך אתם מנצלים את החופשה של החג?משתעממים בבית =.= -
הולכים לתחרות תחפושות?לא - הלכתם בעבר?כנ"ל - ניצחתם? כנ"ל חג שמח

חח גמאני התחפשתי לפני שנה למלאך XD

הממ ירדננ בקשר לחתימה שלך..מה עם משו כמו"גמאני מתפללת 1612 פעמיים ביום שפו"ב יגיעו לארץ"אה?
חחחח סתם XDDD

יאללה בא לי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אוהבים את החג? יאפ
בגלל מה בעיקר? כי זה כיףף! וגם יש חופש..
אוהבים להתחפש? כן
מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? סופר וומן
למה התחפשתם שנה שעברה? גמד
למה אתם מתחפשים השנה? היפית
למה? כי זה מגניב
מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? הפעם לבד..
איך עלה הרעיון לתחפושת? חשבתי על זה פעם ואז גם חברות העלו לי את הרעיון אז אהבתי..
אוהבים אוזני המן? כן
איזה טעם אתם הכי אוהבים? שוקולד [?]
איך אתם מנצלים את החופשה של החג? יוצאים, יושנים, אוכלים [?] חח.. לא יודעת
הולכים לתחרות תחפושות? נופ
הלכתם בעבר? נופ
ניצחתם?
חג שמחח :]]

bell20

New member
[זאת חן]התנחלתי לחברה שלי על המחשב..:]

אני ברמת הגולן בקיבוץ עד יום ראשון והיא שותה קפה ורואה טיוי אז התנחלתי לה על המחשב חח.. - אוהבים את החג? כן - בגלל מה בעיקר? לא יודעת הוא נחמד כזה - אוהבים להתחפש? כן - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? לא יודעת מבחינת מקוריות אין משהו אבל מבחינת הצלחה סנטה קלאוס משנה שעברה כי זאת הייתה תחפושת יקרה ותפורה וסינית בגן כי זה היה נראה הכי אמיתי - למה התחפשתם שנה שעברה? סנטה קלאוסית - למה אתם מתחפשים השנה? כלום - למה? כי אין לי תוכניות מיוחדות ולתל אביב אני לא אסחב עם תחפושת - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? לפני שנתיים התחפשתי עם חברה שלי לסיניות תאומות - איך עלה הרעיון לתחפושת? סתם היא הציעה כי כיף להתחפש לזה - אוהבים אוזני המן? לא - איזה טעם אתם הכי אוהבים? אני מוכנה להתפשר על ריבת תותים - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? תל אביב ונראה כבר - הולכים לתחרות תחפושות? לא - הלכתם בעבר? כן - ניצחתם? לא

bell20

New member
יותר טוב מפרג זה בטוח../images/Emo6.gif

ואני מכורה לכל מה שבטעם תותים

OOORRRRR

New member
אני@%#$@#%

פורים - אוהבים את החג? בערך.. - בגלל מה בעיקר? העדלאידע זה בעיר שלי והרבה פקקים!! וזה חרא!!!!! ויש חופש קצר - אוהבים להתחפש? כן - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? נסיכה - למה התחפשתם שנה שעברה? לא התחפשתי שמתי חצאית סקוטית וסטרפלס שחור להלכתי לבצפר - למה אתם מתחפשים השנה? אחת משנות ה70 או במילים של ידיד שלי " היפית שלוקחת סמים ומזדיינת עם כלום"
- למה? ככה P: - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? יחיד - איך עלה הרעיון לתחפושת? אחותי - אוהבים אוזני המן? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכ איכ מחלות! - איזה טעם אתם הכי אוהבים? אבל אני לא אוהבת - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? לישון וצלאת בלילה - הולכים לתחרות תחפושות? לא - הלכתם בעבר?לא - ניצחתם? לא הלכתי בכללXD

love scar me

New member
פורים D:::../images/Emo34.gif|שוטר|../images/Emo152.gif../images/Emo108.gif

|שוטר|- אוהבים את החג? מאודדד~!!!!! כל השנה אני מתחפשת XD ככה שאני מאוד אוהבת את החג העליז הזה D; |שוטר|- בגלל מה בעיקר? תחפושות ,והמצב רוח שבאוויר ;] |שוטר|- אוהבים להתחפש?מאוודדדד
|שוטר|- מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם?התחפושת השנה הולכת להיות ממש מוצלחת אבל משנים קודמות הכי מוצלחת?.אממ.... אולי הדבורה של שנה שעברה?.. או הרקדנית פלמנקו בכיתה ו'XDD |שוטר|- למה התחפשתם שנה שעברה? דבורה
|שוטר|- למה אתם מתחפשים השנה? סוד
[תקבלו תמונה אל תדאגו XDD |שוטר|- למה?כי זאת הפתעה עד יום רביעי D; |שוטר|- מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? השנה? ברביעייה ;] [אני ליאור חופית ונוי הבלונדה ;]] |שוטר|- איך עלה הרעיון לתחפושת?ליאור הגאונה...... |שוטר|- אוהבים אוזני המן? נמ....בערך |שוטר|- איזה טעם אתם הכי אוהבים? שוקולד? |שוטר|- איך אתם מנצלים את החופשה של החג? אין לי חופש
אבל בטח איזו מסיבה טובה =]| |שוטר|- הולכים לתחרות תחפושות? אולי השנה ... אבל לא בטוח
|שוטר|- הלכתם בעבר? כן XD ליפני 4 שנים |שוטר|- ניצחתם? לא XDDDDD |שוטר|הודגש באמצעות המדגיש של מוחמד (בע''מ)

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אוהבים את החג? לא!
- בגלל מה בעיקר? ---- - אוהבים להתחפש?לא!
- מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם?טינקרבל בגיל 4 או 5 זה היה מתוק!! |נמס| - למה התחפשתם שנה שעברה? אממ חסרת חיים [?!] - למה אתם מתחפשים השנה? סתם חולצה עם ציטוט מגניב וחצאית טוטו - למה?כי אין לי כוח לארגן משהו יותר מושקע - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? לא בדיוק תחפושת... - איך עלה הרעיון לתחפושת?משנה שעברה.. - אוהבים אוזני המן? ככה ככה - איזה טעם אתם הכי אוהבים? שוקולד [ושיהיה איכותי!
] - איך אתם מנצלים את החופשה של החג?להשלים שעות שינה! - הולכים לתחרות תחפושות?לא - הלכתם בעבר?לא - ניצחתם? לא

NoAmItA ChAn

New member
יאייי, מלא זמן לא עשיתי D:

- אוהבים את החג? הכיהכי 33333> - בגלל מה בעיקר? תחפושות ואוכל D: - אוהבים להתחפש? מאודדד 33333333> - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? הממ.. השנה יהיה טוב D: - למה התחפשתם שנה שעברה? הייתי חולה, אבל התחפשתי לדמות אנימה XD; - למה אתם מתחפשים השנה? דמות ממשחק מחשב יפני DDD: - למה? כי זה כיף D: - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? כןכן, עם עוד ילדים מפורום! D: - איך עלה הרעיון לתחפושת? חברה שלי ואני שיחקנו במשחק ועלה לנו הרעיון הזה XD - אוהבים אוזני המן? כןןן 33333333333> - איזה טעם אתם הכי אוהבים? פרג ושוקולד D: - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? כנס אנימה D: - הולכים לתחרות תחפושות? תהיה שם, כן D: - הלכתם בעבר? יאפ! - ניצחתם? יאפפפ DDDDDD:

TheGhost of You

New member
אז מה.. פורים?../images/Emo121.gif

פורים - אוהבים את החג? בערך. - בגלל מה בעיקר? החופש.
XD - אוהבים להתחפש? כשיש למה.. אז כן. - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? אולסטאר,בובספוג.[אהאה, אני מקורית.
] - למה התחפשתם שנה שעברה? אולסטאר - למה אתם מתחפשים השנה? לכלום - למה? ככה - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד?
- איך עלה הרעיון לתחפושת?
- אוהבים אוזני המן?לאלאללאלאלא - איזה טעם אתם הכי אוהבים?.
- איך אתם מנצלים את החופשה של החג? וואלה לא יודעת.
- הולכים לתחרות תחפושות? אבל אין לי תחפושת.
- הלכתם בעבר? כה - ניצחתם?מקום שני..

אני עייפה ~מפהקת~ ../images/Emo101.gif

פורים
- אוהבים את החג?
יאפ D: - בגלל מה בעיקר?
בגלל התחפושות
- אוהבים להתחפש? מאוד ^^ - מה התחפושת הכי מוצלחת שלכם? נערת חלב
- למה התחפשתם שנה שעברה? פיה פריקית
- למה אתם מתחפשים השנה?
לנסיכה היווניה הלנה D: - למה? כי ראיתי סרט שהשחקנית שמשחקת אותה פשוט מדהימה ואהבתי את הלבוש שלה אז החלטתי להתחפש אליה :] - מתחפשים בזוגות[שלשות וכו'] או יחיד? יחיד
- איך עלה הרעיון לתחפושת? מהסרט
- אוהבים אוזני המן?
לא
- איזה טעם אתם הכי אוהבים? >< - איך אתם מנצלים את החופשה של החג? יש לי הופעה >< - הולכים לתחרות תחפושות? לא נראה לי
- הלכתם בעבר? לא
- ניצחתם?
---

OOORRRRR

New member
בואי לצ'אט ותיקראי לאנשים כי

אין לי את המסנ של אף אחד מכאן

למעלה