שאלון

מותק1212

New member
D:../images/Emo119.gif

אוהבים בצפר? נופ. - מקשיבים בשיעורים? רק בחשובים. - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) פיזיקה וביולוגיה, בעיקרון אני לא משקיעה. - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) אנגלית
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. יומן. 2. פלאפון. 3. לצייר על השולחן. 4. לישון XD 5. לכתוב. - מתיי אתם מתחילים את בצפר? שמונה ועשרה. - נוהגים לאחר? אהא!
- נוהגים להחסיר? לא ממש... - מבריזים? NEVER
- נכשלים במבחנים? לא. - מגישים עבודות? כן. - מחכים לטיולים/טיול השנתי? לפעמים, תלוי בתוכן של הטיול. - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? את הנסיעה באוטובוס עם החברים. - ובטיול השנתי? גם ^-^ - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) אין XD

Im murder me

New member
רק כי ממששששששש משעמם לי! ../images/Emo69.gif

- אוהבים בצפר?
- מקשיבים בשיעורים?משתדלים..
- מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) אממ מתמטיקה וגיאומטריה בגלל המורה הפרטית... - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) אממ אני אוהבת הכול אבל רק לפעמים
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.לישון
2.לנסות להקשיב [אף פעם לא הולך לי!
] 3.להפריע ואז שהמורה תוציא אותך! 4.להתכתב באסאמאסים עם כולם! [גם אם הם באותה כיתה
] 5.לצעוק הערות מטומטמות באמצע!
- מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8 וחצי - נוהגים לאחר?לא - נוהגים להחסיר? מדי פעם - מבריזים? משתדלים!
- נכשלים במבחנים? כן
- מגישים עבודות? בקושי עבודה וחצי יש לנו במשך השנה
- מחכים לטיולים/טיול שנתי?לא - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? לא מתה על זה - ובטיול השנתי? כנ"ל - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) אממ כלום?!

Im murder me

New member
|רגע לי עוד דרך להעביר שיעור היסטוריה משעמם!

+
6.לשחק זומה בפלאפון

עונה D: ../images/Emo101.gif

- אוהבים בצפר? לא כל כך
- מקשיבים בשיעורים? תלוי באיזה שיעור >< - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) נראה לי ספרות
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) חוק ומשפט ואנגלית
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לשלוח SMSים
2. לדבר עם ילדים מהכיתה שיושבים בסביבה
3. לשגע את המורה D: 4. לצייר\לקשקש במחברת
5. לחלום או לבהות בקיר
- מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8:15 :) - נוהגים לאחר? לפעמים
- נוהגים להחסיר? כן
אבל מסיבות מוצדקות
- מבריזים? לא
- נכשלים במבחנים? נכשלתי רק במתמטיקה פעם אחת או פעמיים
- מגישים עבודות? יאפ
- מחכים לטיולים/טיול שנתי? מאוד DD:: - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? את הצחוקים ^^ - ובטיול השנתי? את הצחוקים ושנשארים ערים כל הלילה באוהלים D: - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) הטיולים

DontWakeMeUp

New member
אני D:

- אוהבים בצפר? לא ממש - מקשיבים בשיעורים? לפעמים - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) מתמטיקה , אנגלית - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) של"ח - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לצייר 2. לדבר עם חברה 3. לרדת על המורה עם חברה 4. לצחוק מילדים סתומים בכתה D: 5. ו.......... - מתיי אתם מתחילים את בצפר? בשעה שנייה, שעת אפס פעמיים בשבוע - נוהגים לאחר? כן
- נוהגים להחסיר? לא ממש - מבריזים? לא
- נכשלים במבחנים? ערבית
- מגישים עבודות? כן - מחכים לטיולים/טיול שנתי? כן...השנה עושים טקס ביום השואה
- מה אתם הכי אוהבים בטיולים? לא לומדים - ובטיול השנתי? כנ"ל - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) משק
חמוד$%#^%^

../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

- אוהבים בצפר? איכס לא
- מקשיבים בשיעורים? מנסה >< - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) אני מנסה להשקיע במתמטיקה כי אני חייבת להשתפר.. אבל נגיד אני תמיד מקשיבה באנגלית כי אני די אוהבת וערבית, והבעה כי זה קל
[אבל אני שונאת את גלית
] ועוד כמה כאלה.. - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) ספורט, ערבית - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לדבר עם אנשים [מה שאני תמיד עושה
] 2. אם אי אפשר לעשות את 1 אז להציק לאלה שמלפניך.. [אני מומחית בזה |גבות|] אפשר לגזור ניירות ולשים לו בכובע, להדביק עליו דברים, לגעת לו בכתף כזה ולקרוא לו מלא פעמים, לתחקר אותו, לזרוק עליו מחקים, להפיל משו ולהגיד שירים את זה ככה 20 פעם.. יש עוד מלא דברים.. 3. לצייר/לקשקש ביומן 4. לשמוע מוזיקה 5. להתכתב - מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8:15 - נוהגים לאחר? לפעמים - נוהגים להחסיר? תלוי
- מבריזים? לפעמים - נכשלים במבחנים? כן
- מגישים עבודות? כן - מחכים לטיולים/טיול שנתי? כן.. - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? החברים - ובטיול השנתי? שאתה עם חברים שלך וזה
והאוטובוס - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) שיעור חופשי

HandsStainedRed

New member
אעאהעאהאעאה מפוגג השיעמום!|לין-זי|../images/Emo198.gif

- אוהבים בצפר? יאפ
- מקשיבים בשיעורים?שזה ממש חשוב..
- מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)מתמטיקה
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)מתמטיקה, איכסטוריה, לשון.
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה:
1.לצייר
2.לשמוע באמפי
3.לשחק בפלאפון/ אסאמאסים
4.לכתוב שירים / סיפורים/ פאנפיקים
5.לישון
- מתיי אתם מתחילים את בצפר?9
- נוהגים לאחר?
- נוהגים להחסיר?לא ממש
- מבריזים?במחצית קודמת הרבה...עכשיו פחות.
- נכשלים במבחנים?לפעמים
- מגישים עבודות?לפעמיםXD
- מחכים לטיולים/טיול שנתי?כן D::
- מה אתם הכי אוהבים בטיולים?את החברותה [XDDDDDDDDDDDDD]
- ובטיול השנתי?כנ''ל
- מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)שיעורים שמבריזים מהם, מתמטיקה וחינוך
הודגש באמצעות מצעד הגאווה

LadyInPink

New member
איפה באיחור... ../images/Emo79.gif

אוהבים בצפר? אם ההפסקות נחשבות אז כנראה שכן.. אבל אם לא אז ממש לא!
מקשיבים בשיעורים? תלוי למי...
מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) ערבית ואזרחות.. אבל באזרחות אין הרבה ברירות...
מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) ערבית- רק בגלל המורה... ואנגלית כי לא עושים כלום!
תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לצייר ביומן 2. לצאת להסתובב 3. לצאת לקנות שתייה ולחזור שעה אחרי 4. לצעוק על המורה 5. לשמוע מוזיקה
מתיי אתם מתחילים את בצפר? רבע ל8...
נוהגים לאחר? לפעמים...
נוהגים להחסיר? כן! והרבה!
מבריזים? כנ"ל....
נכשלים במבחנים? לא!
מגישים עבודות? תלוי למי...
מחכים לטיולים/טיול שנתי? ברור!
מה אתם הכי אוהבים בטיולים? אוטובוס וצחוקים... בדרך כלל המסלולים חרא בסתם טיול
ובטיול השנתי? אוטובוס, אכסניה ומסלולי לילה...
מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) למה חוץ ממהפסקות?! בטח הצחוקים בשיעורי ספרות והיסטוריה...

LadyInPink

New member
***טיפה... ../images/Emo79.gif ודרך אגב...

מלא מתחילים אחרי 8!!! איזה כיף לכם...!

MomijiSan

New member
להלהלה~../images/Emo79.gif../images/Emo215.gif

-אוהבים בצפר? מסמפטת פלוסXD - מקשיבים בשיעורים?רוב הזמן ?
- מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)מתמטיקה ומדעים - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)אנגליתXD - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.לצייר 2.לשמוע מוסיקה(לשים את האוזניות דרך החולצה ולפזר את השיער על האוזן עובד אחלהXD) 3.לשחק סנייק 4.לשחק ארץ עיר עם מי שיושב לידך 5.לעשות שירה בציבורD: - מתיי אתם מתחילים את בצפר?שמונה ורבע ופעם אחת בשבע וחציXP - נוהגים לאחר?הממ לא - נוהגים להחסיר?שנה שעברה הברזתי המון אבל השנה אני פחות P: - מבריזים?אהאXD - נכשלים במבחנים?*ילדהמעצבנת* ברוב המקצועות לא P: אבל לפעמים במתמטיקה ומדעים;; - מגישים עבודות?אהא[: - מחכים לטיולים/טיול שנתי?בייטח~ - מה אתם הכי אוהבים בטיולים?את הנסיעה באוטובוס! - ובטיול השנתי?גם P: - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)להציק למורות XD כן אני תלמידה טובה ירושלים[: למרות ששנה שעברה היתי בכאסח עם המורה שלי לאנגלית ועשיתי שיעורים בתנ"ך באמצע השיעור שלה והיא כזה "גברת אביטל! אם את חושבת שאת יודעת את החומר את מוזמנת לצאת מהכיתה!" "טוב בי" ויצאתיXD זה היה ממש מצחיק הפרצוף שהיא עשתה P:

עונה D:

אוהבים בצפר? אממ בצפר כן את השיעורים שבבצפר לא >< - מקשיבים בשיעורים?חח ממש לא בזמן האחרון - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)אנגלית
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)אנגלית
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.לשמוע באמפי 2.לשחק ארץ עיר XDDDDDD 3.לצייר\לעשות דברים יפים במחברת\יומן 4.להביא קש מהבית לחתוך ניירות קטנים לעיגולים ולזרוק על אנשים שיושבים מקדימה[כן אני עושה את זה
] 5.להתכתב בפלא'\בדף - מתיי אתם מתחילים את בצפר?8 - נוהגים לאחר?חח אני מגיעה כולבוקר באיחור של 15-20 דקות XD ואז אני צריכה ללכת למזכירות שירשמו אותי אבל אני היחידה שהמורה שלי לא שולחת אותה להירשם כי היא כבר רגילה XDD - נוהגים להחסיר?אממ בשבועות האחרונים כן אבל אם מסתכלים על כל השנים לא החסרתי הרבה
- מבריזים?חח כן אבל רק ממקצועות לא ממש חשובים[למשל ספורט זה ממש לא חשוב
] - נכשלים במבחנים?לא
- מגישים עבודות?חחחח ממש שלא XDDDDD - מחכים לטיולים/טיול שנתי?כן! - מה אתם הכי אוהבים בטיולים?אהמ..הכול
- ובטיול השנתי?שיושנים ותופסית את הקומה הגבוה במיטות קומותיים XD - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)חח ההפסקות ?

למעלה