שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

כל שבוע אני יפתח את ה'פינה' הזאת [אפשר לומר] וכל פעם אני יכתוב לכם שאלון קצרצר על כל מיניי נושאים.. מי שרוצה שיופיע שאלון/נושא מסוים שישלח לי מסר
. הפעם... בצפרר
- אוהבים בצפר?
- מקשיבים בשיעורים? - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. 2. 3. 4. 5. - מתיי אתם מתחילים את בצפר? - נוהגים לאחר? - נוהגים להחסיר? - מבריזים? - נכשלים במבחנים? - מגישים עבודות? - מחכים לטיולים/טיול שנתי? - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? - ובטיול השנתי? - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)

BrokenRainbow

New member
וואי מתאים לי השאלון הזה ../images/Emo9.gif

כי הראו לי את התעודה שלי היום וזה
אוהבים בצפר?
אממ.. ככה. [אני לא ישקר לכם
]
מקשיבים בשיעורים?
בחלק
מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו?
ביולוגיה ופסיכולוגיה של הספורט.
מה המקצוע האהוב עלייכם?
אזרחות ואנגלית.
תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה:
1. לצייר ביומן\מחברת 2. לשנות את השם שלך בbluetooth לשם של מורה ולהתחיל לשלוח קבצים מטומטמים לילדים [כןכן השם שלי בבלו ט'וט'ס זה השם של המחנכת שלי ואפאחד עדיין לא עלה עליי
] 3. מרתון איקס עיגול 4. לרשום דברים מצחיקים\מטומטמים שהמורה אומרת למען הדורות הבאים D: 5. בינגו מורות [מי שלא מכיר לא תלמיד!
]
מתי אתם מתחילים את בצפר?
7:30
נוהגים לאחר?
כן
נוהגים להחסיר?
כן
מבריזים?
כבר פחות.
נכשלים במבחנים?
כן
מגישים עבודות?
לפעמים.. וגם זה תלוי מאוד במה.
מחכים לטיולים/טיול שנתי?
באאארור!
מה אתם הכי אוהבים בטיולים?
את הנסיעות המחורפנות באוטובוס
ובטיול השנתי?
את הנסיעות באוטובוס ואת הלילות!
מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות):
חוץ מהפסקות?! שיעורים חופשיים באארור
וגם החברים וההברזות שלנו וזה

AnGi14

New member
ראשונה?../images/Emo12.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

יאייי פינת שאלוניםםםם ועוד של מעייני
- אוהבים בצפר?לא
- מקשיבים בשיעורים?תלוי איזה - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)אמ...נראה לי שהסטוריה ותנ"ך
אה וספורט
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)מממ...אנגלית בגלל המורה שלי - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.לפתוח את המחברת ולצייר 2.לשלוח SMS לחברים 3.ללכת לישון
4.להפריע למורה ~תנסוזהכיף~ 5.ואם אין ברירה,פשוט להקשיב בשיעור
- מתיי אתם מתחילים את בצפר?8:30
- נוהגים לאחר?לא - נוהגים להחסיר?לא - מבריזים?לפעמים |שורק| אבל רק ממקצועות לא חשובים..ובאמת ממקצועות לא חשובים... - נכשלים במבחנים?כן
- מגישים עבודות?כן בטח
- מחכים לטיולים/טיול שנתי?אם ישארו לי חברים עד אז כן... - מה אתם הכי אוהבים בטיולים?שלא לומדים
- ובטיול השנתי?אמ.....שלא לומדים?!
- מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)הכי כיף זה כשיש מורה אחת שאכפת לה ממך באמת כמו המורה שלי באנגלית שהיא גם המורה המלווה של המועצה והיא חינכה אותי לפני שנה.. שלמרות שאני לא מתאימה להקבצה היא לקחה אותי והיא באמת משקיעה בי ועוזרת לי גם בדברים שלא קשורים ללימודים...

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo13.gif

- אוהבים בצפר? אמממ קצת
- מקשיבים בשיעורים? יאפ - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) מתמטיקה - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) מתמטיקה
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לדבר עם מי שיושב לידך 2. לצייר ביומן 3. לחשוב על ... [מי שאת אוהבת
] 4. 5. אממממ איןלי יותר
\ - מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8.15 - נוהגים לאחר? נופ - נוהגים להחסיר? יאפ [לפעמים] - מבריזים? לעתים ממש ממש רחוקות
- נכשלים במבחנים? אף פעם חעחעחע
- מגישים עבודות? כן - מחכים לטיולים/טיול שנתי? כןןןןן מאודדדדד להצטלם - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? להצטלם - ובטיול השנתי? כנ"ל - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) לראות את כולם

חהחהחהD:

- אוהבים בצפר? כן:) - מקשיבים בשיעורים?חח תלוי איזה - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)חח לא נראה לי שיש,אני מנסה בכולם. - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)אנגלית - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.חחח להבריז ממנו זה מה שאני תמיד עושהD: 2.לצייר במחברת 3.לישון שאם אנלא מבריזה אני ישנה שם
4. 5. - מתיי אתם מתחילים את בצפר?8 - נוהגים לאחר?כמעט כל יום,קשה לי לקום בבוקר._. - נוהגים להחסיר?כמעט ולא. - מבריזים?חח יותר מידי - נכשלים במבחנים?יש ויש:) - מגישים עבודות?כן - מחכים לטיולים/טיול שנתי?כם בדיוק עוד שבועיים
- מה אתם הכי אוהבים בטיולים?סתם להנות - ובטיול השנתי?לשתות בלילה - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)חחח ההפסקותD: ולראות את החברות כל יום.

WastedLife

New member
אהבתי../images/Emo6.gif רעיון טוב לפינה!../images/Emo3.gif

- אוהבים בצפר?
אממ כן|חושש| - מקשיבים בשיעורים?
תלוי איזה שיעורים...
- מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)
אנגלית, תנ"ך, לשון, מתמטיקה, ערבית ומדע"ח{אם שכחתי מקצוע אחד אני מקווה שהוא לא יעלב xDD
} - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)
אנגלית
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה:הווווו 1.
להוציא דף ולהתחיל לקשקש, להכין ברכות, לעשות ציורים, לכתוב מילים משירים וכווווווווווווווו' 2.
לשמוע מוזיקה בלי שהמורה תשים לב
3.
לעשות שיעורים במקצוע אחר... 4.
לצאות מהשיעור
5.לשבת ליד מישהו שידבר אתכם ויצחיק אתכם כל השיעור
- מתיי אתם מתחילים את בצפר?
8:00 - נוהגים לאחר?
לא ולא
- נוהגים להחסיר?
חס וחלילה xDD - מבריזים?
לעיתים רחוקות
- נכשלים במבחנים?
כל אחד נכשל, צריך לדעת לקחת דברים בפרופורציות!
- מגישים עבודות?
אה-אה - מחכים לטיולים/טיול שנתי?
כןןןןן עוד חודש ככה!!
- מה אתם הכי אוהבים בטיולים?
להיות עם כולם
- ובטיול השנתי?
חופש מהלימודים?
- מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)
להיות עם כולם ולעשות צחוקים יחד!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאי.

- אוהבים בצפר? בערך. - מקשיבים בשיעורים? לא בכולם XD - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? לשון
. - מה המקצוע האהוב עלייכם? לשון
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לצייר. 2. לצבוע דף שלם בצבע אחד. 3. לדבר עם מי שלידך. 4. מסנג'ר בפלאפון XD 5. לקרוא עיתון מתחת לספר הסטוריה.. - מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8:00 בע. בחטיבה זה היה 8:10 - נוהגים לאחר? לא
- נוהגים להחסיר? תלוי באיזה מקצוע חחחחחחחח רק הברזות וכאלה. - מבריזים? יאפ. - נכשלים במבחנים? כן
- מגישים עבודות? תלוי חח - מחכים לטיולים/טיול שנתי? היה טיול שנתי וכמו מטומטמת לא יצאתי וכל העולם מזכיר לי את זה ואני מתחילה להתבכיין לאנשים שיעבירו את הזמן שבוע אחורה ושאני אשלם ואצא
אבל נגמר הטיול ;; - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? הדבר היחיד - אוטובוסים ושינה עם כולם. - ובטיול השנתי? נוווו אמרתי. - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? שיעור לשון

love scar me

New member
אוי אחלה פינהD:!../images/Emo34.gif../images/Emo108.gif

הקונדום מייצג את זה שבצפר זה בסך הכל מקום כדי למצוא בו זיונים D: [חחח סתם]
- אוהבים בצפר? ממ....כן
- מקשיבים בשיעורים? XDDD ליפעמים...
- מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) כימיה !
D:
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) כימיה D:
[המורה מאוהבת בי XDD]
- תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: אויי אני מומחית !
1. לצייר XD
2.לשאול את המורה אם הוא אוהב כלניות ...
3.להציק ללולו וחברותייה המושי מושיות
4.שני הדברים הכי חשובים בשיעור היסטוריה הם איפוד+קפוצ'ון [הקפוצ'ון זה כדי להסתיר את האוזניות כן XD]
5. והדבר שהכי עובד... להגיד שאתה יוצא לשירותים ולא לחזור!!
- מתיי אתם מתחילים את בצפר? 8 וחצי
- נוהגים לאחר? לא יש הסעות ואני כבר ב8 ועשרה בבצפר><
- נוהגים להחסיר? זה מחשיב הברזות?><
- מבריזים?*********שורק********
- נכשלים במבחנים? לא תמיד..
- מגישים עבודות? כן ...! [צריך לעשות משהו לא?><]
- מחכים לטיולים/טיול שנתי? היה כבר XP
- מה אתם הכי אוהבים בטיולים? ת'בנים והסטוצים XDD לא סתם ..אמ....זה כיף בכללי..
- ובטיול השנתי? כלום לא כיף חוץ מהלילה XD
- מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) יש לנו בצפר בנזונה!! הכל כיף בו . זה המצב הכי כיף להיות בו !XD

חח 2 מה5 דברים לעשות בשביל להעביר שיעור

הם קבועים אצלי
המורות כבר יודעות למה אני שמה קפוצ'ונים ומכסה ת'ראש הם אפילו שומעות ת'מוזיקה ולא מעירות לי XD והדבר השני!חחחח עם השירותים :) אצלנו בכיתה כול אחד יוצא לכול השיעור XD אני זוכרת פעם אחת הייתה מורה מחליפה וכולנו יצאנו החוצה לשירותים ושחזרנו ראינו שנשארו 5 ילדים בכיתה XDDDDDD ~חפרתי~

love scar me

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

ככה זה עם מורים מטומטמיםXD בעיקר עם יצחק דנה [זה השם שלו XDDDDDDD] מורה כזה -_______________- ארר לא משנה ...קצת כבוד ..חחח אנחנו באמת נותנים לו כבוד...=] **גאה לרגע** עדןןן שלחי לי הודעה ...[אני לא מוצאת את הכינוי שלך><]

חח באייסיקיו?

את לא מחוברת XD חחח אצלנו הביאו ת'מורים הכי מפגרים מכל הארץ :) חחחחחח המורה שלנו לספורט רמזה לחברה שלי שהיא מכוערת XDDDDDDDDD אמא'לה זה היה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בכל ה12 שנים האלה (:) ו...יצחק דנה ?XDDDDDDDDD

chen010189

New member
זאת תהיה הפינה האהובה עליי ביותר=]

- אוהבים בצפר? לא - מקשיבים בשיעורים?הייתי מקשיבה בכח חוץ משיעורי מתמטיקה שלא הייתי שולטת בזה והייתי נרדמת... - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש)לשון, פשוט כי זה היה המקצוע הכי קל שלא הייתי צריכה להתכונן לבגרות כדי להוציא בסופי שלה 90
- מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש)תקשורת - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.לצייר את המורה בכל מיני סגנונות:פאקצה, פריקית, ערסית וכו'... 2.לשים לב לאיך שהיא מדברת/נראית ולחקות אותה תוך כדי בשקט...תמיד המורות קצת מעוותות 3.אם יש לכם מחברת מתמטיקה בתיק-לצבוע פזלים מהמשבצות אין לי עוד 2 אבל אלה דברים שאני הייתי עושה בכל אופן
- מתיי אתם מתחילים את בצפר?8 למרות שבי"ב התחלנו לרוב ב10 או 11 - נוהגים לאחר?לא - נוהגים להחסיר?כן XD - מבריזים?עד כיתה י' בקצב...אבל מכיתה י' בגלל המחנכת שלנו שנראה לי הציבה עלינו מצלמות ביטחון וGPS משודרג לא
- נכשלים במבחנים?הרבה - מגישים עבודות?כן - מחכים לטיולים/טיול שנתי?לא - מה אתם הכי אוהבים בטיולים?בואו נראה איזה אופציות יש לנו...החום המעצבן/הקור המציק, המורה החופר, המסלול אתגר כי הם חשים שאנחנו ב"הישרדות"...אממ לא, לא מצאתי משהו שאני אוהבת - ובטיול השנתי?את הלילות עם כולם - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות)הימים שלא לומדים :p כמו יום תחפושות בפורים וכו'...

FOBit

New member
~שנאה~../images/Emo110.gif

- אוהבים בצפר? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! - מקשיבים בשיעורים? אם זה בספורט אז כן. אה ובהיסטוריה כי היא מזיינת לי בשכל כל שנייה שאני יקשיב - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) ספורט. XDDD חח נראלי חשבון כי אני רוצה לעלות הקבצה. - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) ספורט.. אמ..וזהו. [?] - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1.להפריע למורה.
2. לדבר עם חברים בSMS 3.לקשקש במחברת 4.לשחק בפלא 5.לשמוע מוזיקה באוזניות -מתיתם מתחילים את בצפר? 8:15 - נוהגים לאחר? אמ.. ממש לא. חחחחח סתם מלא!
- נוהגים להחסיר? כה אבל לא הרבה - מבריזים? בתנ"ך. - נכשלים במבחנים? ~דילוג לשאלה הבאה~ - מגישים עבודות? כשיש ואם באלי - מחכים לטיולים/טיול שנתי? כה!!!!!!!! - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? את הטיול עצמו עם כל החברים
- ובטיול השנתי? אותודבר. וגם שמגיעים לאכסניות וזה.
- מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) שמסתיים בצפר. חח סתם.. אמ.. המגמות. אני בקפוראה[עברתי לפני 2 שיעורים] מגניב שם!! כפירוש ראסטות שליטע

NoAmItA ChAn

New member
פםפם~!

- אוהבים בצפר? אהא. - מקשיבים בשיעורים? אהא. - מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו? (אם יש) בהכל XD; - מה המקצוע האהוב עלייכם? (אם יש) מתמטיקה ושפות D: - תנו 5 דרכים להעביר שיעור משעמם בהיסטוריה: 1. לקשקש. 2. לכתוב. 3. להתכתב. 4. לבנות מגדל מדברים שנמצאים בקלמר. 5. לקרוא מנגה X3 - מתיי אתם מתחילים את בצפר? שמונה ורבע D: - נוהגים לאחר? נופ. - נוהגים להחסיר? לא. - מבריזים? חל וחסיסה. - נכשלים במבחנים? לא D: - מגישים עבודות? כמובן. - מחכים לטיולים/טיול שנתי? לא. - מה אתם הכי אוהבים בטיולים? חברים XD - ובטיול השנתי? כנ"ל. - מה לפי דעתכם הכי כיף בבצפר? (אם יש, וחוץ מההפסקות) השיעורים. פשוט חננה של לימודים אני XD

RockSter

New member
עונה!!!

אוהבים בית ספר? ברור........ הכי בעולם... המקום האידיאלי שהמתבגר יכול לשרוץ בו רב שעות היממה וגם לענות... בעעעעעעע.....
מקשיבים בשיעורים: יש ברירה??...
מה המקצוע שאתם הכי משקיעים בו?? ממממממ... אני מניחה שכולם *חרשנית שכמותי*
מה המקצוע הכי אהוב עליכם? ספורט?! כל השאר זה איכסה כי יושבים בכיתה וצריכים לשמוע את המורה מברברת... והשנה הורידו לנו את שיעורי מחשבים.. חוצפה!
תנו חמש דרכים להעביר שיעור היסטוריה: 1. להתכתב. 2. לקשקש ביומן. 3. לצטט שטויות שהמורה אומרת.. 4. לא יודעת.. 5. אם היו לי הייתי מנצלת אותן..
מתי אתם מתחילים בית ספר: פאקינג שמונה כל יום! *נוהגים לאחר: לא.. *נוהגים להחסיר: לא.. מבריזים: לא.. אתם צריכים להבין.. אצלנו זה בית ספר של חרשנים.. אין דבר כזה הברזות! נכשלים במבחנים: לא.. חרשנית.. כבר ציינתי. *מגישים עבודות: כן.....
מחכים לטיול השנתי: הוא כבר היה.. מי עושה טיול שנתי בנובמבר?! היה חרא טיול.. תקעו את כל השכבה באיזה אוהל מסריח מאובק של בדוואים באמצע שום מקום בנגב.. וכל הלילה הילדים התפרעו.. והיה קפוא והמורות ישנו להן בסוויטות הבדוואיות המחוממות שלהן.. ואז בבוקר באו אלינו בטענות שהתפרענו בלילה והחזירו אותו מוקדם בלי לבקר בכמה אתרים (מבחנתי... זו היתה הקלה!)
מה אתם הכי אוהבים בטיולים: את החטיפציה והממתקידה.. ואת זה שמפסידים בית ספר כמובן!
מה הכי כיף בבית ספר: מממממ... מממממממ... ממממממממ.... ל"ת...

RockSter

New member
מממממ.. קוראת סמויה???

התחלתי להתמכר ל fob אז באתי לבדוק מה העניינים פה.. בסיידר?? אפשר להצטרף אליכם?? :)

למעלה